co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

martin.matess píše:ne ja nenarazim na vysi ceny, ale daji se sehnat levneji, ale cena je v poho ale ja sem aktuelne sworc. ale zajimala me cena :) a ja sem paranoik a tak kupuju dily vis :) takova ma uchylka, diagnoza se menuje: co kdyby náhodou :)

he he he paranoya to je tvoje ty zastavit na olejový skvrně která zůstala na parkovišti po někom jinym tak neodjedeš :lol:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

lizzard píše:
martin.matess píše:ne ja nenarazim na vysi ceny, ale daji se sehnat levneji, ale cena je v poho ale ja sem aktuelne sworc. ale zajimala me cena :) a ja sem paranoik a tak kupuju dily vis :) takova ma uchylka, diagnoza se menuje: co kdyby náhodou :)

he he he paranoya to je tvoje ty zastavit na olejový skvrně která zůstala na parkovišti po někom jinym tak neodjedeš :lol:
ha ha , nakej uvedomelej pane :) nejhorsi je ze mi porad pod autem dela se mini kapicka oilu ale pritom to od nikud netece, a tak to svadim na šustplast pod motorem páč sem ho neutíral tak to asi stéká po něm, ale sem stejnak nervní, co kdyby náhodou ........ :roll:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

martin.matess píše:
ha ha , nakej uvedomelej pane :) nejhorsi je ze mi porad pod autem dela se mini kapicka oilu ale pritom to od nikud netece, a tak to svadim na šustplast pod motorem páč sem ho neutíral tak to asi stéká po něm, ale sem stejnak nervní, co kdyby náhodou ........ :roll:
to sou ty parkovištní stíny :lol:

Obrázek

já sem tvoje noční můra :lol:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

to jo no, a jeste to mas naky tukly :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 martin: zkus mrknout na trubky k chladiči oleje, jestli to tam někudy neprosakuje a pak ještě to rádo u těhle motorů teče přes o-kroužek k náhonu rozdělovače.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

BRunner píše:2 martin: zkus mrknout na trubky k chladiči oleje, jestli to tam někudy neprosakuje a pak ještě to rádo u těhle motorů teče přes o-kroužek k náhonu rozdělovače.

dikas za radu, ja prave tu hadici k chladici oleje menil, pac tamta co tam byla tak prosakovala, a stala se mi takova nehoda, jak jsem tam dal tu novou hadici tak jsem ji tam nastrcil presne na znacku kam mela prijit, ale byl problem v tom ze trubicka oc chladice byla prave v tom miste prohnila a ja si toho nevsiml, takze mi vyblil olej a tekl pres sustplasty a ja byl totalka sokovanej , nastesti sem jen popojizdel asi 30m a za tu dobu mi uteklo skoro litr oleje, tak sem to pak opravoval a ta trubka nakonec jak byla shnila tak zhruba v pulce upadla :? ale nastesti tam je jeste asi 4 cm kus na kterej sem na doraz navlik hadici a zamotexoval a drzi to ale stejnak ikdyz to je uplne suchy , tak po chvili stani po me zbude takova mala kapicka oleje, ted to neni videt jak prsi, ale olej neubyvy jak sem ho dolil na merku, tak to svadim na to ze nebyl otrenej sustplast a stekalo to po nem jak se hyblo auto, no a lizard si ted ze me dela prdel ze porad kontroluju hadicku :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jinak takovej ten kus trubek k chladici co jdou pod tou dolni vzperou u tech plastu jak se do nich strkaji zobou stran ty hadice stoji v toyote pres 2 tis. :? ja je kupoval novy
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

to pavo.b - to mam teda radost :?
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
celicaGT2

plast kolem radia

Příspěvek od celicaGT2 »

zdravim,nemá někdo přebytečnej ten plast kolem rádia,klimy,bylo by to na 6.g,ale u nás v Liberci nikde na vrakáči tyhle auta nemaj a v origo servisu za to chtěl bezmála 4 000kč.
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

martin.matess píše:
BRunner píše:2 martin: zkus mrknout na trubky k chladiči oleje, jestli to tam někudy neprosakuje a pak ještě to rádo u těhle motorů teče přes o-kroužek k náhonu rozdělovače.

dikas za radu, ja prave tu hadici k chladici oleje menil, pac tamta co tam byla tak prosakovala, a stala se mi takova nehoda, jak jsem tam dal tu novou hadici tak jsem ji tam nastrcil presne na znacku kam mela prijit, ale byl problem v tom ze trubicka oc chladice byla prave v tom miste prohnila a ja si toho nevsiml, takze mi vyblil olej a tekl pres sustplasty a ja byl totalka sokovanej , nastesti sem jen popojizdel asi 30m a za tu dobu mi uteklo skoro litr oleje, tak sem to pak opravoval a ta trubka nakonec jak byla shnila tak zhruba v pulce upadla :? ale nastesti tam je jeste asi 4 cm kus na kterej sem na doraz navlik hadici a zamotexoval a drzi to ale stejnak ikdyz to je uplne suchy , tak po chvili stani po me zbude takova mala kapicka oleje, ted to neni videt jak prsi, ale olej neubyvy jak sem ho dolil na merku, tak to svadim na to ze nebyl otrenej sustplast a stekalo to po nem jak se hyblo auto, no a lizard si ted ze me dela prdel ze porad kontroluju hadicku :)
to chce vysledovat pod kterym mistem ta louzicka je, ony rady Celicy pousti olej pres gufera z prevodovy a nebo ti muze tect rizeni, mrkni na to poradne
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

tak nastesti mi to uz nedela, kontroluju to porad a nekapka nicehoz :) me to kapkalo jak sem mel tu patalii s hadici, kere je uz vyresena :lol:
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tak svetla jsou dole
na jednom svetle je malinka prasklinka ale je to spis jen malej optickej nedostatek.zjistil jsem to az kdyz sem je sundaval jinak jsem si ji nevsiml..necham je za 1000,-

Obrázek

Obrázek
Ayrton
Člen Týmu

antena

Příspěvek od Ayrton »

Sháním na 5.generaci originální automatickou funkční anténu. :cry:
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Prosim, Prosim... Plastovej podbeh na prednim blatniku, strana ridice... prosim... celica 5.generace
Celica 1,6STi
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

co se mi válí doma

Příspěvek od micron »

--- jako na 1. straně, ale kdo se tam koukne, že 5G :lol:
--------------------------------------------------------------------
LP poloosa 2.0 GTi kompletní (vč. manžet, kloubů a ABS kotouče)
menší "vůle" ta ovšem nemá při jízdě vliv. cena: 1.000,-
(měnil sem omylem)
PZ zástěrka 250,-
Anti-shine clona pro řidiče, je tam micro stopa po cígu
-ne od mýho-já se trefuju do popelníku 100% 150,-

Ayrton> kup si za pár šlupek gumovou, a až bude mrznout tak budeš vysmátej, navíc ti jí nikdo neurve- to kdyby "třeba" nechtěla dolu- jako že na tuty nebude- minimálně do roka a do dne :wink:
www.hobbycar.cz/engine.php?idin=(id=753 ... =1&lang=cz
tahle tam pasuje jak ulitá.
Naposledy upravil(a) micron dne pon 04.01.2010, 23:54, celkem upraveno 7 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“