Tenantles1 píše:
Neviem sa rozhodnúť medzi HB a sedanom. Motorovo by som ostal na 1.8, výbava comfort + balíky.
Osobně bych doporučil sedan, hlavně díky prostoru na nohy na zadních sedadlech (rozdíl 6cm v rozvoru je hodně znát) a aktivní bezpečnosti. Nedávno jsem využil akce brněnské Toyoty na brněnském okruhu kde jsem měl možnost porovnat při škole smyku HB a kombík. Rozdíl v tom jak zvládají smyk (když ti trhnou zadní nápravou) byl neskutečný. S HB jsem měl neskutečně moc práce, abych ho udržel v přímém směru, zatímco v kombíku jsem málem ani nepoznal, že mi to zadní nápravou trhlo. Podle instruktorů za to může hlavně delší rozvor a taky hmota za zadní nápravou. Mezi kombíkem a sedanem prý rozdíl není, HB je na tom v tomto ohledu mnohem hůř. Kdybych si to sám nevyzkoušel, tak bych nevěřil, že je tam tak velký rozdíl.
Tenantles1 píše:
Veľkým blokom je pre mňa zatiaľ aj TT2. Konzervatívci snáď odpustia, ale pre mňa osobne je Android auto veľmi dôležitá funkcia. Waze mám zapnutú permanentne a takisto počúvam na cestách audio knihy a podcasty, inak by som sa z kvality slovenských rádií asi zbláznil (pamätajte, som v aute denne minimálne hodinu).
Podle Toyoty by podpora Android Auta měla přijít na podzim a měla by být platná zpětně po SW updatu v autorizovaném servise. Tak snad nekecají
Já osobně zatím váhám mezi Corollou TS 2.0hybrid a Mazdou 3 sedan SkyactiveX. Mazda 3 má nejlepší interiér široko daleko (člověk má pocit, že sedí v prémiovce) a to o několik levelů, mnohem lepší odhlučnění interiéru a asi nejlepší audiosystém co jsem kdy slyšel. Bose je prostě super, při poslechu běžného rádia mnohem lepší než JBL v Corolle. Taky je na tom cenově mnohem líp než Corolla, ta ve výbavě Selection vyjde na cca 780tis (s obyč audiem, tedy žádné JBL), zatímco Mazda 3 sedan na cca 650tis. (v manuálu, ale s audio BOSE). Nevýhodou Mazdy 3 je, že ačkoli má nejdelší rozvor, tak je v ní nejmíň místa na nohy