Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
novakad
Člen Týmu

Re: Kde jsme koho potkali ;-)

Příspěvek od novakad »

S4ukendar píše:
novakad píše:
Pavo.B. píše:Nabouraná stříbrná 6.gen před kulaťákem v Dejvicích dnes v půl 11. Takhle se srazit :roll:
Ani mi nemluv.. Ženská v té modré Corse mi nedala přednost :evil: Nešlo nic dělat.
To samé se stalo mě minulý týden. :roll: Proto teď scháním přední pravej blatník. :roll:
Proč nenecháš to shánění blatníku na nějakém servisu, který ti to auto bude spravovat? Jen se ptám..
S4ukendar
Člen Týmu

Příspěvek od S4ukendar »

Pavo.B. píše: Proč nenecháš to shánění blatníku na nějakém servisu, který ti to auto bude spravovat? Jen se ptám..
Mám to dané rozpočtem.
Novej blatník stojí 2500 kč až 6500 kč + lakování 3000 kč.
No a včera jsem sehnal originál (takže to bude i dobře lícovat) za 800 kč chlapík rozprodává 6g na ND.
No a montáž blatníku už je pak maličkost.
Takže asi tak. :wink:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

S4ukendar> lak blatníku za 3000? to je 100% přirážka... normální cena a to dokonalej lak i s trefením odstínu 1500 je standard.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

biscuit píše:tak kdo to dneska jel v ty modry do tesca? :-) jsem rad, ze byly pochopeny projevene sympatie i z nasi cerne corolly :-D
posledni dobou mam problem, ze vzdycky jedu ve spatnym aute (ve smyslu tom, koho v patricnou dobu nekde potkam)
No hádej, můžeš 3x... kdopak to asi byl... kolik těch Celic v naší barvě v okolí jezdí 8)

Ale teda slečna nadskakovala a mávala tak vehementně, že jsi přes ní nebyl vidět - ale tak pro příště už víme, kdo k Tobě patří :mrgreen: Fajn, že jsme se neminuli jenom na světlech - i když tam už dala o sobě vědět dostatečně :bigups: Nicméně ji moc zdravíme, fakt potěšila... její nadšení bylo moc milý :wink:
micron píše:Artie> jej tak to mě potěšilo, že jí ještě pořád máte...
Jasný, máme a ještě mít dlouuuuho budeme. Celi s náma zůstane na věčné časy a nikdy jinak, pěkně si lebedí v garáži, jezdí na výlety... a do Tesca jenom výjimečně :D rozhodně si nemá na co stěžovat :)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
S4ukendar
Člen Týmu

Příspěvek od S4ukendar »

micron píše:S4ukendar> lak blatníku za 3000? to je 100% přirážka... normální cena a to dokonalej lak i s trefením odstínu 1500 je standard.
Ok dám si pozor až to nechám lakovat. :bigups:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Artie> no to má na co si stěžovat.... nebyla na srazu! A to jí bude mrzet... však uvidíte :-) A Biscuit taky... měl sem připravený Yamahy na poslech a on prdlajs... :sneaky: :sneaky:
Biscuit> ale možná pojede na mazda sraz... sem se dozvěděl od jednoho skalního fandy že má bejt mazda sraz :-) To je takovej hustej človíček... ten fanoušek... když jde na sraz, má takový ty serepetičky od toyoty všude... a má je asi i od mazdy atd... ale vydržel chudák v kempu asi 5 hodin v dešti než jsme se vrátili... :oha: :inlove: Pamatuju si ho i z dřívějších srazů... člověk se nesmí ale moc zaseknout s nim :-) Protože to je zásek... začne vyprávět jak dává dohromady 4g celicu 4x4 asi nooo prostě dlouho... ale ten člověk je hustej! Dal by se s nim natočit nějakej dokument... jako "fanoušek made in japan" Prostě jeho život se točí jen kolem srazů japonských aut... nic jinýho ho nezajímá. Dokáže čekat 4-5 hodin v dešti na celicy... WOW :biggrin:
Ne žádnej podobnej humanoid neexistuje.... jako tenhle borec :-) Ale lidi ho asi znaj ze srazů...
V jednu chvíli až po tom co sem zhulil mandarinky sem z něj měl pocit že je to snad tajnej... z cizí planety :-) Ale fakt by si zasloužil zfilmovat.... nějakej dokument... o takový zvláštní realitě.
Je to tak divnej človíček, že z něj může jít až strach... ALE podle mě je výbornej a jako herec by si kamery vůbec nevšímal.... Ne fakt zajímavej člobrda... Nej fanoušek jakej může bejt.
Takovej studentskej film... by vyhrál první místo ne jen v evropě... ale všude... jméno filmu? "Fanoušek JAPAN".
Naposledy upravil(a) micron dne úte 19.09.2017, 23:11, celkem upraveno 2 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> no počkej a co s ní máš? podle mě to neni tak drastický na to abys nejel... ale minulej rok sem nejel s celi protože prostě neotevřít dveře spolujezce by mě sralo... když tam spim :-) tak mě zajímá co máš se sedačkou?
+ No právě si tam chyběl...
Ty scháníš asi šedou sedačku z 5g GTi... nebo co tam máš? Nebo si jí rozdrtil celou? :biggrin: :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> ne nebudu se smát :biggrin: :biggrin: To nende toto :biggrin: :biggrin: Ne ale teď vážně já sem zase ultra hubenej... taky to neni třeba normální :-) Co sem viděl tak lidi z gymplu na srazu měli pěkný bachory... :biggrin: Na svatbě řikám kámošovi: "Vole co to máš za bachor?" To si snad děláš kozy??? Ty máš snad i kozy??? Odpověď: " No manželka mě vykrmuje a já rád jim i v restauracích"... řikám kurva no tak to bys neměl :-) Ale když mně to tak chutná :-) :-) Noooo tak to nevim co s tebou "Afro" Panděroviči... :biggrin:

Ale chápu... podemnou to rupnout nemůže i kdyby to viselo na vlásku :-)
Když tak o tom přemejšlim kdyby ti nevyšel ten kauf tak mi dej vědět... nechal bych si z tý řidičový jen ten povrch- látku... jestli to jde nějak sundat- nevim :-)
ale konstrukce je jako nová...

+ Neboooo tu mam jednu specialitu, mam furt schovanou sedačku z mitsubishi Eclipse 1g. / úplně jako nová.... proč sem si jí schoval? Noooo protože moje první auto byl Mitsubishi Eclipse a ta sedačka taky nemá chybu... je vynikající. Teoreticky by mohla pasovat i do celicy.
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

dneska ráno černá 5.gen v Modřanech, jel dloooouho za mnou, ale řidiče jsem nepoznal...
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
1Akiro1
Řidič

Příspěvek od 1Akiro1 »

biscuit píše:jsi hodnej, ale s nad to s akirem doladim.
operak se neulomil samozrejme moji vahou, to ze jsem hovado a jeste v tom lezim to "pouze" urychlilo. ta sedacka musi bejt konstruovana na enormni zatez pri nehode. na druhou stranu jsem rad, ze jsem to urval lomcovanim, a ze se mi to nestalo samovolne v provozu a neprispelo to k nejakymu maleru. az to vyndam, tak to schvalne vyfotim, samotnyho me to zajima, jak to v tom zlomu vypada.
No problem my jsme dohodlí,máš ji tu stále
Proud Owner of:

Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
WTE-greenfa
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WTE-greenfa »

U autokelly P9 - u O2 areny parkuje cerna 6g - asi casto, protože ji vídám jezdit odpoledne smer Cerný most, kdo jste to?
celica 97 super black&white edition
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

zahlíd sem ve zprávách (asi prima) někde na Liberecku 6g (podle křídla gt four) cerná ve stromě :cry: nic pěknýho
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Stejně mě to zajímá... kde a jak se co ulomilo... na tý sedačce... fakt je, že rez chytá... kolejničky atd... po těch 25+ letech. Ale měla by bejt z 90% jen povrchová... Jako vim že Biscuit je vyšší kalibr... nooo tak 2 až 3 japonci aby se to rovnalo :-) Kdysi si asi musel dosednout strašně rychle--- gravitace :-) a načnulo se to... :biggrin: Jako samo od sebe se ta sedačka zničit nedá.

Známej z barrandova si koupil celicu 7g červenou... asi před 14 dny... tak čekám až mi jí ukáže :-) Pro radost... kdysi měl 5g bílou, ale tu "zrasil" pak nic.... ale potřeboval se vrátit k radosti... myslim že jí nezničí :-) Tentokrát už je starší a bude si jí vážit.... už i po 14 dnech ví že je to zábava na rozdíl od superba atd... je to radost řídit... smile :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> to je jako jára cimrman ležící spící :-) Co by se tak mohlo sedačkám stát když odpočívaly :-) :biggrin: Já zlomil kdysi jednu sedačku- tu zahradní, plastovou co zná každej- řikali mi... nehoupej se, praskne... nehoupej se... praskne a pak to ruplo :-)
No tak když se biscuit nepřizná, tak už jen jedině, že bejvalí majitelé sedačky jí vymontovali a pak provozovali mastodontní sex na ní... jak perverzní :-) Ale byla by tu ta možnost... :biggrin:
Jo je to možný, v celice to moc nejde... buďto zničíš loketku v předu, nebo nooo prostě jen v kufru to jde... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

https://www.novinky.cz/auto/449631-toyo ... vrati.html
Nooo když bude víc sexy než 5G--- tak sem s ní :-) A nebo stejně sexy, ale podlahu a prahy z pancíře... bych prosil. :biggrin: díky. + jo a dveře taky pancíř... pro sichr... :biggrin: po obvodu to stačí...jo
Jo samosebou carbon by to vyřešil.... váží míň než pancíř :-) a přežije.... takže podlaha carbon, prahy carbon a obvod dveří carbon. Fain :bigups: :wink:
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“