Proč nenecháš to shánění blatníku na nějakém servisu, který ti to auto bude spravovat? Jen se ptám..S4ukendar píše:To samé se stalo mě minulý týden. Proto teď scháním přední pravej blatník.novakad píše:Ani mi nemluv.. Ženská v té modré Corse mi nedala přednost Nešlo nic dělat.Pavo.B. píše:Nabouraná stříbrná 6.gen před kulaťákem v Dejvicích dnes v půl 11. Takhle se srazit
Kde jsme koho potkali ;-)
Re: Kde jsme koho potkali ;-)
Mám to dané rozpočtem.Pavo.B. píše: Proč nenecháš to shánění blatníku na nějakém servisu, který ti to auto bude spravovat? Jen se ptám..
Novej blatník stojí 2500 kč až 6500 kč + lakování 3000 kč.
No a včera jsem sehnal originál (takže to bude i dobře lícovat) za 800 kč chlapík rozprodává 6g na ND.
No a montáž blatníku už je pak maličkost.
Takže asi tak.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
S4ukendar> lak blatníku za 3000? to je 100% přirážka... normální cena a to dokonalej lak i s trefením odstínu 1500 je standard.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
No hádej, můžeš 3x... kdopak to asi byl... kolik těch Celic v naší barvě v okolí jezdíbiscuit píše:tak kdo to dneska jel v ty modry do tesca? jsem rad, ze byly pochopeny projevene sympatie i z nasi cerne corolly
posledni dobou mam problem, ze vzdycky jedu ve spatnym aute (ve smyslu tom, koho v patricnou dobu nekde potkam)
Ale teda slečna nadskakovala a mávala tak vehementně, že jsi přes ní nebyl vidět - ale tak pro příště už víme, kdo k Tobě patří Fajn, že jsme se neminuli jenom na světlech - i když tam už dala o sobě vědět dostatečně Nicméně ji moc zdravíme, fakt potěšila... její nadšení bylo moc milý
Jasný, máme a ještě mít dlouuuuho budeme. Celi s náma zůstane na věčné časy a nikdy jinak, pěkně si lebedí v garáži, jezdí na výlety... a do Tesca jenom výjimečně rozhodně si nemá na co stěžovatmicron píše:Artie> jej tak to mě potěšilo, že jí ještě pořád máte...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Ok dám si pozor až to nechám lakovat.micron píše:S4ukendar> lak blatníku za 3000? to je 100% přirážka... normální cena a to dokonalej lak i s trefením odstínu 1500 je standard.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Artie> no to má na co si stěžovat.... nebyla na srazu! A to jí bude mrzet... však uvidíte A Biscuit taky... měl sem připravený Yamahy na poslech a on prdlajs...
Biscuit> ale možná pojede na mazda sraz... sem se dozvěděl od jednoho skalního fandy že má bejt mazda sraz To je takovej hustej človíček... ten fanoušek... když jde na sraz, má takový ty serepetičky od toyoty všude... a má je asi i od mazdy atd... ale vydržel chudák v kempu asi 5 hodin v dešti než jsme se vrátili... Pamatuju si ho i z dřívějších srazů... člověk se nesmí ale moc zaseknout s nim Protože to je zásek... začne vyprávět jak dává dohromady 4g celicu 4x4 asi nooo prostě dlouho... ale ten člověk je hustej! Dal by se s nim natočit nějakej dokument... jako "fanoušek made in japan" Prostě jeho život se točí jen kolem srazů japonských aut... nic jinýho ho nezajímá. Dokáže čekat 4-5 hodin v dešti na celicy... WOW
Ne žádnej podobnej humanoid neexistuje.... jako tenhle borec Ale lidi ho asi znaj ze srazů...
V jednu chvíli až po tom co sem zhulil mandarinky sem z něj měl pocit že je to snad tajnej... z cizí planety Ale fakt by si zasloužil zfilmovat.... nějakej dokument... o takový zvláštní realitě.
Je to tak divnej človíček, že z něj může jít až strach... ALE podle mě je výbornej a jako herec by si kamery vůbec nevšímal.... Ne fakt zajímavej člobrda... Nej fanoušek jakej může bejt.
Takovej studentskej film... by vyhrál první místo ne jen v evropě... ale všude... jméno filmu? "Fanoušek JAPAN".
Biscuit> ale možná pojede na mazda sraz... sem se dozvěděl od jednoho skalního fandy že má bejt mazda sraz To je takovej hustej človíček... ten fanoušek... když jde na sraz, má takový ty serepetičky od toyoty všude... a má je asi i od mazdy atd... ale vydržel chudák v kempu asi 5 hodin v dešti než jsme se vrátili... Pamatuju si ho i z dřívějších srazů... člověk se nesmí ale moc zaseknout s nim Protože to je zásek... začne vyprávět jak dává dohromady 4g celicu 4x4 asi nooo prostě dlouho... ale ten člověk je hustej! Dal by se s nim natočit nějakej dokument... jako "fanoušek made in japan" Prostě jeho život se točí jen kolem srazů japonských aut... nic jinýho ho nezajímá. Dokáže čekat 4-5 hodin v dešti na celicy... WOW
Ne žádnej podobnej humanoid neexistuje.... jako tenhle borec Ale lidi ho asi znaj ze srazů...
V jednu chvíli až po tom co sem zhulil mandarinky sem z něj měl pocit že je to snad tajnej... z cizí planety Ale fakt by si zasloužil zfilmovat.... nějakej dokument... o takový zvláštní realitě.
Je to tak divnej človíček, že z něj může jít až strach... ALE podle mě je výbornej a jako herec by si kamery vůbec nevšímal.... Ne fakt zajímavej člobrda... Nej fanoušek jakej může bejt.
Takovej studentskej film... by vyhrál první místo ne jen v evropě... ale všude... jméno filmu? "Fanoušek JAPAN".
Naposledy upravil(a) micron dne úte 19.09.2017, 23:11, celkem upraveno 2 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Biscuit> no počkej a co s ní máš? podle mě to neni tak drastický na to abys nejel... ale minulej rok sem nejel s celi protože prostě neotevřít dveře spolujezce by mě sralo... když tam spim tak mě zajímá co máš se sedačkou?
+ No právě si tam chyběl...
Ty scháníš asi šedou sedačku z 5g GTi... nebo co tam máš? Nebo si jí rozdrtil celou?
+ No právě si tam chyběl...
Ty scháníš asi šedou sedačku z 5g GTi... nebo co tam máš? Nebo si jí rozdrtil celou?
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Biscuit> ne nebudu se smát To nende toto Ne ale teď vážně já sem zase ultra hubenej... taky to neni třeba normální Co sem viděl tak lidi z gymplu na srazu měli pěkný bachory... Na svatbě řikám kámošovi: "Vole co to máš za bachor?" To si snad děláš kozy??? Ty máš snad i kozy??? Odpověď: " No manželka mě vykrmuje a já rád jim i v restauracích"... řikám kurva no tak to bys neměl Ale když mně to tak chutná Noooo tak to nevim co s tebou "Afro" Panděroviči...
Ale chápu... podemnou to rupnout nemůže i kdyby to viselo na vlásku
Když tak o tom přemejšlim kdyby ti nevyšel ten kauf tak mi dej vědět... nechal bych si z tý řidičový jen ten povrch- látku... jestli to jde nějak sundat- nevim
ale konstrukce je jako nová...
+ Neboooo tu mam jednu specialitu, mam furt schovanou sedačku z mitsubishi Eclipse 1g. / úplně jako nová.... proč sem si jí schoval? Noooo protože moje první auto byl Mitsubishi Eclipse a ta sedačka taky nemá chybu... je vynikající. Teoreticky by mohla pasovat i do celicy.
Ale chápu... podemnou to rupnout nemůže i kdyby to viselo na vlásku
Když tak o tom přemejšlim kdyby ti nevyšel ten kauf tak mi dej vědět... nechal bych si z tý řidičový jen ten povrch- látku... jestli to jde nějak sundat- nevim
ale konstrukce je jako nová...
+ Neboooo tu mam jednu specialitu, mam furt schovanou sedačku z mitsubishi Eclipse 1g. / úplně jako nová.... proč sem si jí schoval? Noooo protože moje první auto byl Mitsubishi Eclipse a ta sedačka taky nemá chybu... je vynikající. Teoreticky by mohla pasovat i do celicy.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dneska ráno černá 5.gen v Modřanech, jel dloooouho za mnou, ale řidiče jsem nepoznal...
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
No problem my jsme dohodlí,máš ji tu stálebiscuit píše:jsi hodnej, ale s nad to s akirem doladim.
operak se neulomil samozrejme moji vahou, to ze jsem hovado a jeste v tom lezim to "pouze" urychlilo. ta sedacka musi bejt konstruovana na enormni zatez pri nehode. na druhou stranu jsem rad, ze jsem to urval lomcovanim, a ze se mi to nestalo samovolne v provozu a neprispelo to k nejakymu maleru. az to vyndam, tak to schvalne vyfotim, samotnyho me to zajima, jak to v tom zlomu vypada.
Proud Owner of:
Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
U autokelly P9 - u O2 areny parkuje cerna 6g - asi casto, protože ji vídám jezdit odpoledne smer Cerný most, kdo jste to?
celica 97 super black&white edition
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
zahlíd sem ve zprávách (asi prima) někde na Liberecku 6g (podle křídla gt four) cerná ve stromě nic pěknýho
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Stejně mě to zajímá... kde a jak se co ulomilo... na tý sedačce... fakt je, že rez chytá... kolejničky atd... po těch 25+ letech. Ale měla by bejt z 90% jen povrchová... Jako vim že Biscuit je vyšší kalibr... nooo tak 2 až 3 japonci aby se to rovnalo Kdysi si asi musel dosednout strašně rychle--- gravitace a načnulo se to... Jako samo od sebe se ta sedačka zničit nedá.
Známej z barrandova si koupil celicu 7g červenou... asi před 14 dny... tak čekám až mi jí ukáže Pro radost... kdysi měl 5g bílou, ale tu "zrasil" pak nic.... ale potřeboval se vrátit k radosti... myslim že jí nezničí Tentokrát už je starší a bude si jí vážit.... už i po 14 dnech ví že je to zábava na rozdíl od superba atd... je to radost řídit... smile
Známej z barrandova si koupil celicu 7g červenou... asi před 14 dny... tak čekám až mi jí ukáže Pro radost... kdysi měl 5g bílou, ale tu "zrasil" pak nic.... ale potřeboval se vrátit k radosti... myslim že jí nezničí Tentokrát už je starší a bude si jí vážit.... už i po 14 dnech ví že je to zábava na rozdíl od superba atd... je to radost řídit... smile
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Biscuit> to je jako jára cimrman ležící spící Co by se tak mohlo sedačkám stát když odpočívaly Já zlomil kdysi jednu sedačku- tu zahradní, plastovou co zná každej- řikali mi... nehoupej se, praskne... nehoupej se... praskne a pak to ruplo
No tak když se biscuit nepřizná, tak už jen jedině, že bejvalí majitelé sedačky jí vymontovali a pak provozovali mastodontní sex na ní... jak perverzní Ale byla by tu ta možnost...
Jo je to možný, v celice to moc nejde... buďto zničíš loketku v předu, nebo nooo prostě jen v kufru to jde...
No tak když se biscuit nepřizná, tak už jen jedině, že bejvalí majitelé sedačky jí vymontovali a pak provozovali mastodontní sex na ní... jak perverzní Ale byla by tu ta možnost...
Jo je to možný, v celice to moc nejde... buďto zničíš loketku v předu, nebo nooo prostě jen v kufru to jde...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
https://www.novinky.cz/auto/449631-toyo ... vrati.html
Nooo když bude víc sexy než 5G--- tak sem s ní A nebo stejně sexy, ale podlahu a prahy z pancíře... bych prosil. díky. + jo a dveře taky pancíř... pro sichr... po obvodu to stačí...jo
Jo samosebou carbon by to vyřešil.... váží míň než pancíř a přežije.... takže podlaha carbon, prahy carbon a obvod dveří carbon. Fain
Nooo když bude víc sexy než 5G--- tak sem s ní A nebo stejně sexy, ale podlahu a prahy z pancíře... bych prosil. díky. + jo a dveře taky pancíř... pro sichr... po obvodu to stačí...jo
Jo samosebou carbon by to vyřešil.... váží míň než pancíř a přežije.... takže podlaha carbon, prahy carbon a obvod dveří carbon. Fain