Ale jak nekde pise MatGO pise, pri regeneraci vypali tak 9% necistot, coz odpovida memu pozorovani. Potykam se co pul roku s ucpanym DPF.
Zajedu do servisu, tam projedeme se po dalnicia pres notebook se provede nucena regenerace a mam klid. ( na pul roku

Postavil jsem si ze zvedavosti klopny obvod, pripojil paraelne( prestrihnul jsem kabel co vede na5.vstrik a napajel k tomu jine konektory s vidlickou, aby se dal vtrik uplne vypnout) na paty vstrik a sleduju kdy ridici jednotka posila impulsy ( bliken mi LEDka). Co jsem nekde vycetl, tak je paty vstrik spinany minusem. Nevim kde je chyba, ale impulsy tam skacou se zvysujicima se otackama motoru. Coz mi prijde jako dost casto, ale vyloucit nemuzu, ze se RJ snazi vypalovat timto zpusobem.
Napadlo me, jako jiz nekolik koumaku, na paty vstrik pripojit spinac a striknout tam tu naftu (pri zahratem motoru, otackach 1700-2000, jizda na dalnici) ale bojim se abych odhadl davku. Teoreticky to muzu asi i poradne zalepit ...
Ma s tim nekdo zkusenost u 1AD-FTV??
Mel jsem ten vstrik venku, jde o uplne obycejny benzinovy vstrik, procvakal jsem ho na prazdno, jestli neni jen zalepeny sazemi, ale dava v pohode.
Otakza:
1.muze na zanaseni DPF mit vliv treba jeden ze vstriku, ktery uz "přetéká"?
2. Kam presne pripojujete voltmetr, muzete sem dat fotku
Avensis 250 - 2,0 D-4D (diesel - 1AD)
Model: Avensis ADT250
Motor: 2,0L (93kW) 1AD-FTV