Počet TSek na forku?
Re: Počet TSek na forku?
Ahoj, vačice mám sice v pořádku, ale mám možnost koupit obě, v super stavu, vytažené z Lotusu Exige (byly měněny za "sportovnější"), za směšnou cenu.
Tak se chci zeptat, jestli by mi případně do Corolly 2002 2ZZ-GE sedly, byl tam nějaký markantní rozdíl v motorech? Díky
Jinak, kdyby měl někdo zájem, mám možnost sehnat od MWR nové vačky a cena je 7500Kč za set (tedy výfukovou i sací) + DPH a CLO.
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu možnost objednat z MWR má snad každý ne?
Jinak mluvíš o OEM nebo stage1,2,3 ?

Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
To ano, však pokud někdo chce objednat na vlastní triko, proč ne
Jen v Toyotě za to chtěj nesmyslný peníze, tak rád pomůžu.
Jedná se o standartní OEM verzi.

Jen v Toyotě za to chtěj nesmyslný peníze, tak rád pomůžu.
Jedná se o standartní OEM verzi.
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jasné, ale jestli máš slevu tak bych využil tvé služby 

Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Zdravím...minule to nějak nevyšlo tak nechystá se někdo náhodou 6.4. do Brna?
Abych konečně poznal další majitele TSka 

Toyota Corolla TS
V Brně jsem spíš přes všední dny, každopádně, pokud bych tam byl už v neděli, tak rád taky poznám další majitele
@Lihus: Bohužel, sleva platila jen na OEM verzi a taky jen do pátku. Kdyby se něco časem vyskytlo, dám vědět.

@Lihus: Bohužel, sleva platila jen na OEM verzi a taky jen do pátku. Kdyby se něco časem vyskytlo, dám vědět.
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Chystam se jakmile budu mit doskladano;) coz tak brzo jeste nebude;( jinak taky to tam sleduju v brzke dobe budu brat nake veci 

Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Tak pak napiš, až budeš objednávat. Možná bych si vzal spojku, ať podělíme poštovný, etc.
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
počítám tak v průběhu května že bych to mohl už spáchatmajkycz píše:Tak pak napiš, až budeš objednávat. Možná bych si vzal spojku, ať podělíme poštovný, etc.
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, já tam budu, ale bohužel bez rollky:/ No jinak doufám, že se letos domluvíme užDjRaspby píše:Zdravím...minule to nějak nevyšlo tak nechystá se někdo náhodou 6.4. do Brna?Abych konečně poznal další majitele TSka

Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Nevadí tak si mě kdyžtak najdi podle červeného autaLihus píše:
Ahoj, já tam budu, ale bohužel bez rollky:/ No jinak doufám, že se letos domluvíme už

- Přílohy
-
- rolka.jpg
- (223.15 KiB) Staženo 491 x
Toyota Corolla TS
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ta se leskne jak psí kulkyDjRaspby píše:Nevadí tak si mě kdyžtak najdi podle červeného autaLihus píše:
Ahoj, já tam budu, ale bohužel bez rollky:/ No jinak doufám, že se letos domluvíme už

Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Cau, co si myslíte o tomhle tsku, má cenu ho koupit? Má najeto 310000km, bylo servisováno v toyotě, ale neměnilo se dle majitele, který ji koupil při 140000 kromě provozních kapalin, brzd a předních tlumičů (ve 180000) nic. Na vozidle je špatná lambda sonda (ta přední) . Opotřebený lak z parkovišť + někdo to obešel klíčem (rezavá rýha z jedné strany). Páté dveře rezaví pod oknem. Viděl jsem fotku motorového prostoru, tak to vypadá jako kdyby tam někdo vysypal sáček z vysavače. Prostě auto s kterým se denně jezdilo docela hodně (30000 ročně). Jaká by dle Vás byla investice. Majitel píše, že s ním je vše v pořádku, dolévá olej cca 1-2 l za 15000km.
http://auto.bazos.cz/inzerat/34037370/P ... lla-18.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/34037370/P ... lla-18.php
No nevím ale vypadá to docela hrůzostrašně...sice je relativně za málo peněz (300k nalítáno je fakt dost už) ale obávám se aby si se do ní případně nemusel vysypat tak za kilo (bez laku atd...jenom technika)...pokud tam nic v motoru neměnil (šrouby, pístek a pružinka v olejovém čerpadle...), nekontroloval rozvody atd...tak bych se bál že to bude velká investice no...a ještě k tomu rez a lak....záleží jak moc to auto chceš ale asi bych se radši kouknul jinde... 

Toyota Corolla TS
no právě, sice chvála, že to není stočené, ale u tohohle motoru bez těch věcí, co je potřeba nutně udělat a kontrolovat nevím no