mapy TOYOTA TNS???
kopie
Obavam se ze castecna E13 North+Central je nadobro posledni co se jako kopie da pouzit.Pokud nekdo neprijde na to jak upravit loading.kwi, tak E14+E15 budou uz pouzitelne jen jako dvoudiskove osekane verze (nejake indexy nekterych zemi tam proste budou chybet) Nevejde se to na palene DVD.
E15
Bohuzel musim konstatovat,ze mi navigacni jednotka prestala po cca 8mi letech cist jakakoliv palena DVD.Uz cte jenom originaly.Zakoupil jsem tedy dve originalni DVD E15.Zatim mechanika originaly neodmita.Trochu jsem hledal po internetu a zjistil,ze nejlevnejsi balik 4ks DVD jakekoliv nejnovejsi mapy (prozatim pro TNS600/700 gen03&05) se da sehnat lehce pod 4000,-CZK vcetne dane.Pokud by mel nekdo stejny problem s palenymi jako ja poradim jak to.
Navigace
Tak to je mi kámo moc líto zrovna ty GPS guru. Doufám že mi mechanika vydrží aspoň to co tobě a pak holt budu muset sypat chechtáky za origo 
Jinak jaké máš zkušenosti s E15 protože ja s E13 jsem zatím hoooodně spokojený zatím mě nezklamala
Jinak jaké máš zkušenosti s E15 protože ja s E13 jsem zatím hoooodně spokojený zatím mě nezklamala
TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW
E15 east
Mam zatim pouze East,kde pribylo Turecko a Ukrajina, no doufam, ze tam autem nikdy nebudu muset.Jinak u nas na dvorku se toho moc nezmenilo dal jsem zatim nebyl.Me zrovna u hranic tady PLR/CZ/D tahle cast moc nevyhovuje,protoze Nemecko mam jen opravdu hlavni tahy,ale co se da delat North je vsak uz na ceste.Doufam ze mi to nejakych par let zase vydrzi.Klidne bych se spokojil s kopii E12 je to taky dost dobry.
Mapy TNS700
Zdravím všechny,
právě jsem koupil TOYOTU AVENSIS 2.0 D-4D r.v. 2008.
V navigaci TNS700 jsou mapy E10.
Sháním novější vypálené mapy za adekvátní odměnu, originál je na mě příliš drahý, to už můžu koupit novou navigaci.
Děkuji za pomoc.
právě jsem koupil TOYOTU AVENSIS 2.0 D-4D r.v. 2008.
V navigaci TNS700 jsou mapy E10.
Sháním novější vypálené mapy za adekvátní odměnu, originál je na mě příliš drahý, to už můžu koupit novou navigaci.
Děkuji za pomoc.
Mapy TNS510
Zdravim mam avensise a je v nem navigace TNS 510 chci se zeptat jestli je mozno nekde stahnout mapy???
-
stankar
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, na navigaci Gen 01 je neco noveho ? Mam tam z roku 2006/07 a mensi mesta v CR tam vubec nejsou ... Ma se to nejak specialne vypalit ? Cetl jsem cele toto vlakno, ale jsem z toho jelen, nekomu to funguje a jinemu ne. Kam se to DVD pak dava ? Nasel jsem neco pod sedackou ridice, ale nejsem si jisty ...
2007 Toyota Avensis Kombi 2.2D-Cat 130kW
- CommonUser
- Věčnej rejpal
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Neviem ci si zachytil info, ze tu musis sparovat - aj keby si nakopiroval data na SD, tak to nerozbehnes - security fail.
Ani hard-copy ti asi nepomoze, pretoze parovanie generuje unique code pre kazde auto. To by fungovalo len znova pre to iste auto.
(nemozem potvrdit ani vyvratit)
Nechapem, preco tam nebola ta karta. Ja mam FULL EU mapu 2009/10. Soft kopia mi nesla ...
Ani hard-copy ti asi nepomoze, pretoze parovanie generuje unique code pre kazde auto. To by fungovalo len znova pre to iste auto.
(nemozem potvrdit ani vyvratit)
Nechapem, preco tam nebola ta karta. Ja mam FULL EU mapu 2009/10. Soft kopia mi nesla ...
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
[quote="CommonUser"]Neviem ci si zachytil info, ze tu musis sparovat - aj keby si nakopiroval data na SD, tak to nerozbehnes - security fail.
[i]Ani hard-copy ti asi nepomoze, pretoze parovanie generuje unique code pre kazde auto. To by fungovalo len znova pre to iste auto.
[/i] (nemozem potvrdit ani vyvratit)
Nechapem, preco tam nebola ta karta. Ja mam FULL EU mapu 2009/10. Soft kopia mi nesla ...[/quote]
auto je z bazaru a karta u nej nebyla
[i]Ani hard-copy ti asi nepomoze, pretoze parovanie generuje unique code pre kazde auto. To by fungovalo len znova pre to iste auto.
[/i] (nemozem potvrdit ani vyvratit)
Nechapem, preco tam nebola ta karta. Ja mam FULL EU mapu 2009/10. Soft kopia mi nesla ...[/quote]
auto je z bazaru a karta u nej nebyla