mida píše:U mne to byl jasný propočet TCO - nezajímá mne cena na vstupu a cena spotřebovaného paliva, ale také cena servisu, daně, pojištění, tedy celkové náklady na vlastnění a provoz auta po určitou předem
stale cakam na to tvoje tco, lebo vcera som robil dalsie a zasa to nevychadza v prospech priusa a v prospech prius plugin uz vobec nie.
2all> berte to ako chcete, ja som to sem nepisal ako utok alebo kvoli flame, ale kvoli zvedavosti. Ak si myslis, ze som zakomplexovany je mi to jedno. Pytal som sa aj preto, lebo som nastvany ze si to otec kupil. To auto (novy prius) len tak tak znesie porovnanie so strednou triedou co sa tyka vypracovania, odhlucnenia a podvozku. Motoricky je to poddimenzovane. Nejake HUD a cuvacia kamera to nezachrani - ved ale toyota to tam dala iba preto, aby sa dalo aspon niecim argumentovat, ze je to auto strednej triedy.
Niekto tu napisal, ze ma rad plavnu jazdu na priuse. Nechapem, ved je to tvrdsie ako moj IS.
PS: aby tu niekomu nelietal krvny tlak az do mozgovej porazky -
chapem, ze si to auto niekto kupi, lebo sa mu paci filozofia alebo technologia. Ale s TCO alebo pohodlim tu nergumentujte, lebo neobstojite.