Koupě nového Aurisu
- erwestquestworks
- Řidič
Re: Koupě nového Aurisu
Me tedy executive vychazel +35000 oproti active s trend+
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Podle ceníku je to 29000 kč a slevu mi dal ještě prodejce,takže to vyšlo rozdíl 25 000kč,což je super cena za takovou výbavu.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
to já nemyslel, že je to jen o LED světlech...jen mě zajímala cca přibližná cena samotných LED světel. Naklápí se po nastartování, případně při zatížení a mají ostřikovače? Nebo si výšku nastavuješ kolečkem?
Náklánějí se automaticky a ostřikovače to nevím jestli mají.
nemajíreniha píše:Náklánějí se automaticky a ostřikovače to nevím jestli mají.
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Nevím jestli je to velký rozdíl když auto ostřikovače má a když ne.Zatím jsem nikdy neměl auto s ostřikovačema světel.
Ještě jedna věc mně celkem překvapila,chtěl jsem si vybrat kola které jsou na obrázku v letácích,ale prodejce mi řekl že tyto kola nejsou určené pro náš trh,to mně dostalo jak je to možné.Obrázek je přiložen
- Přílohy
-
- 04c-auris-ts.jpg
- (135.13 KiB) Staženo 349 x
no ja som mal ten istý problém, mne povedali že tieto kolesá je možné zakúpiť len ako extra za cca 1000 EUR. Tak som sa poďakoval, že za to mi to nestojíreniha píše:Ještě jedna věc mně celkem překvapila,chtěl jsem si vybrat kola které jsou na obrázku v letácích,ale prodejce mi řekl že tyto kola nejsou určené pro náš trh,to mně dostalo jak je to možné.Obrázek je přiložen
jakkal píše:no ja som mal ten istý problém, mne povedali že tieto kolesá je možné zakúpiť len ako extra za cca 1000 EUR. Tak som sa poďakoval, že za to mi to nestojíreniha píše:Ještě jedna věc mně celkem překvapila,chtěl jsem si vybrat kola které jsou na obrázku v letácích,ale prodejce mi řekl že tyto kola nejsou určené pro náš trh,to mně dostalo jak je to možné.Obrázek je přiložen
ano je to možné ale za 1600 E. cca
No tak mi bylo přímo řečeno,že jsou jen pro západní trh,asi špatný prodejce nebo si to jinak neumím vysvětlit.
Ano vozidlo s těmito koly není určeno pro náš trh!dominator píše:No tak mi bylo přímo řečeno,že jsou jen pro západní trh,asi špatný prodejce nebo si to jinak neumím vysvětlit.
Objednane 16.9. ..predpokladany termin naskladnenia do Kolina 13.12. Predajca vravel, ze sa posnazi, aby som to do vianoc mal. Som teda zvedavyjakkal píše:presne takto bude vyzerať, len to nebude hybrid, naživo je tá farba nádherná.....a čo tá dodacia lehota, vie o tom niekto niečo?

ja som objednal 13.10. a 10.12. mi povedali že príde. tiež som zvedavýKocur píše:Objednane 16.9. ..predpokladany termin naskladnenia do Kolina 13.12. Predajca vravel, ze sa posnazi, aby som to do vianoc mal. Som teda zvedavyjakkal píše:presne takto bude vyzerať, len to nebude hybrid, naživo je tá farba nádherná.....a čo tá dodacia lehota, vie o tom niekto niečo?
To určitě budeš mít,já jsem objednával až 20.10 a prodejce říkal že by to mohlo být přelom listopad prosinec, akorát mně štve že budu muset koupit zimní gumy,většina prodejců jiných značek vždy na zimu nabízejí zimní pneu jako bonus.
Na Slovensku zimné pneu toyota ponúka v cene vozidla. U vás síce nie, ale máte o to nižšie ceny nových áut. Rovnako to je aj s poistením. Tu je v cene auta. Ale auto je drahšie ako u vás, chápeš.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)