Auris Bi halogenová světla. HIR 2 Mýtus zbořen
Re: Auris Bi halogenová světla. HIR 2 Mýtus zbořen
Ahoj to je normalne schvalene na pozemnich komunikacich? A ke vsemu do paraboly?
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Ahoj, prosím tě a ta sada 5S je od NSSC nebo od Bulleteku?ts1990 píše:Ahoj, tak do paraboly se mi osvedcila pouze sada 5S, kterou mam na yarisovi od pulky unora, ma homologaci, byl jsem i na STk doseridit a max. spokojenost. Stejna svitivost jako s xenonama ci origo led. Do projektoru je nej ta sada s cipy CREE XHP70, kde je super videt.
Docela mě zaujalo tohle:
http://bt-auto.en.alibaba.com/productgr ... t_Kit.html
Hlavně to, že neuvádí lumeny, ale luxy, což by mělo mít větší vypovídací hodnotu. Dělají verzi X bez ventilátoru a verzi F s ventilátorem. Jen je donutit k nějakému rozumnému počtu při objednání a hlavně, aby to poslali ve verzi 4000K nebo 5000K. Těch 6000K je sice krásný světlo, ale jakmile je silnice vlhká nebo prší, je to diskutabilní..
Zajímavé taky je, co uvádí Bulletek u verze G9X: illuminance(LUX): LUX: 2650lx/without projector, 400lx/with projector. Konečně to někdo napsal opravdu tak, jak to je.
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
Haled ciste do projektoru jedine tu sadu s cipama Cree xhp70, jinak do paraboly jedine ted davame sadu od firmy NSSC, jsem ve spojeni s jejich manazerkou a zatim se mi jejich sady osvedcily nejlepe, ale jen v klasicke parabole. Vyzkousel jsem zatim 23 modelu sad a zustal jen u dvou vyrobcu. Jinak jak se ptal Mirek, tak ta sada je ke koupeni i u nas jen dvakrat drazsi, je to stejny jako Philips, presny ohnisko jako u klasicky zarovky, svitivost bezkonkurencni, jestli se svezes autisem s origo led ci timto tak nepoznas rozdil, mozna tohle bude lepsi, porovnavali jsme zatim jen s origo led na soucasnym Toledu 2016 za 29500 kc a intenzita na stredu byla slabsi nez u teto sady. V TOyote mam.na vsech 3 autech led sady a servis s tim problem nema. Znami s tim prosli na jednickovy fabce felicii,formanovi a dokkeru stk a vse v pohode. Jao s temahle cipama jsou asi 4 dalsi modely led sad, ale jen tato kreslila paprsek stejne jako zatovka, nerusila prijem vkv a celkova kvalita zpracovani bxla uz od pohledu nekde jinde. Jinak sadu od bulleteku tezko rict, po mne chteli minimalne pet modelu a byly docela arogantni. U NSSC si pisu s manazerkou, poslu ji foto i video z testu a objednam.si treba jen jednu nebo dve sady v klidku.
Ahoj, hele pořád jsme neuskutečnili mnou slíbený testování s Astrou K s LED Matrix světlama. Já si jí ještě nepůjčil, nějak nebyl čas, ale pořád jí mám od prodejce slíbenou. Vzhledem k tomu, že tam kupujeme služebáky, nebude to problém. Jen najít čas...ts1990 píše:...jinak do paraboly jedine ted davame sadu od firmy NSSC, jsem ve spojeni s jejich manazerkou a zatim se mi jejich sady osvedcily nejlepe, ale jen v klasicke parabole....
Budu s tebou ale na 100% počítat, možná se to teď bude hodit spíš, protože je brzo tma a člověk nemusí na testování čekat do dvou do rána

Mimochodem, nemáš nějakou fotku, jak ta sada od NSSC vypadá? Asi bych přeci jen ještě jednou rozbil prasátko a dal to do toho Nissana. Škoda, že se mi nepovedlo koupit toho Pulsara rovnou LEDkovýho, ale aspoň mám ostřikovače světel origo

Jsou to tyhle? https://nssclighting.en.alibaba.com/pro ... bulbs.html
Když tak mi foto a předpokládanou cenu pošli do SZ, mám H11-ky.
Jo a koukal si na tohle? https://youtu.be/JQ_FzNvznII
To by možná šlo do Aurisů namontovat. Vypadá to, že jim to svítí pěkně.
A co říkáte na tohle?
SPEKTRUM WeissLicht LED Fog Light Bulbs
SPEKTRUM WeissLicht LED Fog Light Bulbs
Auris 1,6 M 2013
Ahoj, tak nejdřív k mým zkušenostem...pokud chceš cokoli do paraboly, tak jedině od firmy NSSC, mají všechny patice, současně nejnovější modelem je 5s+ s čipy Philips Z ES...přesný lom jako origo žárovka, překoná často i origo LED, což je na tom nejvtipnější, homologaci mají, neoslňují, barva je někde reálně kolem 5000K, Renault či Passat mají o trochu víc u origo LED, tohle mi přijde jako ideál, jako kompromis. Do projektorů jedině tu sadu s čipy CREE XHP70 - osobně testováno. Jinak k té přestavbě, jak je tady v odkazu...koukal jsem na to cca před 14 dny, kdy na ruském fb, na kanálu Test LAB (vk.com) byla zde tato sada zmíněna, zde je nutné ale rozebrat celý světlomet a překopat, což mi přijde jako holý nesmysl. Ta sady L7 s čipy CREE XHP70 v origo světlometu udělá dobrou službu bez jakéhokoli zásahu.
Takže pokud chceš co nejlépe vyřešit to u Nissany s klasikou parabolama, vem model od NSSC. U nás je možno sice také zakoupit na adrese xenony-zlin.cz jen ta cena je skoro dvojnásobná.
Takže pokud chceš co nejlépe vyřešit to u Nissany s klasikou parabolama, vem model od NSSC. U nás je možno sice také zakoupit na adrese xenony-zlin.cz jen ta cena je skoro dvojnásobná.
přesouvám diskuzi do LEDts1990 píše:...pokud chceš cokoli do paraboly, tak jedině od firmy NSSC...

Tak jsem zkoušel tu výměnu světel v Toyotě Havířov, ale neuspěl jsem
Dle jejich vyjádření moje světla nespadají do této akce, že zkontrolovali čísla světel a dle jejich buletinu to mám v pořádku, tak nevím 

Toyota Auris TS 1,6 Valvematic Trend+ 2015
Zdar niekde v tomto vlakne je odkaz na link kde je číslo tej servisnej akcie vytlačiť a ísť s tt do roboty na mňa najprv pozerali jak na zjavenie ale potom si to preverili v centrále a išlo to ja mám aurists 2013.
Jasně..oni ten buletin měli, ale prý se to týká jen některých sérií světel.. ale mých nee
no zkusím to ještě ověřit přímo na centrále?!

Toyota Auris TS 1,6 Valvematic Trend+ 2015
Ahoj, pořídil jsem si jetého Aurise TS vyrobeného leden/2015 a ty světlomety mě fakt překvapili, že nesvítí skoro vůbec do stran a velmi malým úhlem dopředu..... Díky tomuto vláknu jsem zjistil ,že chyba je u výrobce a řešilo se to výměnou. Původní majitelce to bylo evidentně buřt.
Otázka zní: Vymění mi je i když už je auto po záruce a já jsem druhým majitelem?
Otázka zní: Vymění mi je i když už je auto po záruce a já jsem druhým majitelem?
- Standa50
- Manager Týmu
Není nic jednoduššího,jak vzít telefon a zavolat do nejbližšího autorizovaného servisu.Byla na to svolávačka,kdo chtěl a měl tuto kritizovanou sérii světlometů,tak mu ji vyměnili.Na svolávačku se zvou i 5 letý auta ,tak proč to nezkusit.Připrav si vin kód a případě odmítnutí budeš škodný pouze o cenu hovoru.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Tak svolávačka prý na to nebyla a auto je po záruce, takže smolík.... (Toyota Dolák Příbram).
Cena jednoho světlometu je prý 13,- bez daně, takže se vydám cestou pokusu štelování, případně nových xenonů...
Pozn.: když koukám na světlomety, přijde mi, že čočka světla má kolem sebe zbytečně dost velkou mezeru (jsou vidět kabely a prostor za světlometem) a je utopená. Napadlo mě se pokusit celou čočku posunout dopředu a tak rozšířit úhel vrhání světla. Kdyby měl někdo zkušenost či radu, sem s ní
Dikes.
Cena jednoho světlometu je prý 13,- bez daně, takže se vydám cestou pokusu štelování, případně nových xenonů...
Pozn.: když koukám na světlomety, přijde mi, že čočka světla má kolem sebe zbytečně dost velkou mezeru (jsou vidět kabely a prostor za světlometem) a je utopená. Napadlo mě se pokusit celou čočku posunout dopředu a tak rozšířit úhel vrhání světla. Kdyby měl někdo zkušenost či radu, sem s ní

- Standa50
- Manager Týmu
To je divný,tady píšou něco jinýho.Sice verze v českém jazyce píše o žárovkách,ale anglická o hlavních světlometech
https://car-recalls.eu/listing/toyota-auris-2012-2015/
Teď jde o to,jestli je to bylo jenom po dobu záruky.Ale když je to vážná závada,tak by to vyměnit snad měli.Nebo nechat zkontrolovat jestli byli měněny.Pak ještě zbývá na základě této svolávačky kontaktovat centrálu.
https://car-recalls.eu/listing/toyota-auris-2012-2015/
Teď jde o to,jestli je to bylo jenom po dobu záruky.Ale když je to vážná závada,tak by to vyměnit snad měli.Nebo nechat zkontrolovat jestli byli měněny.Pak ještě zbývá na základě této svolávačky kontaktovat centrálu.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Svolávačka na to nebyla, jen service advisory, když si někdo bude stěžovat. Dost se vyptávali, co přesně mi vadí, atd. Tzn. moc naproti nešli ani v zaruce.
Auris TS 1.4 D-4D (2014)
Corolla WG 1.4 D-4D (2006) - ex
Corolla WG 1.4 D-4D (2006) - ex