Chvilka k odreagování

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Re: Chvilka k odreagování

Příspěvek od Jakub Krčma »

Jestli někdo předjíždí jednou za rok, tak to musí mít od přírody. Ale jestli někdo předjíždí při každé jízdě, tak si svoje auto i sám sebe vycvičí dostatečně. Spíš je u předjíždění problém chování ostatních řidičů. Ti člověku někdy můžou předjetí zkomplikovat nebo znemožnit i v případě, že jede v silnym autě a výchozí situaci posoudí dobře.
Znebra
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Znebra »

stále větším hitem je jezdit ve měste s SUV :D když jedu po městě v Celice a zastavím na křižovatce mezi BMW X6 a BMW X5 v kterých sedí ženská že není přes volant ani vidět, tak dostanu trochu strach, protože občas přemýšlím jestli jsem vůbec vidět... v podzemních garážích občas dostávám záchvaty úzkosti když vidím jak se snaží taková ženská parkovat vedle Celici, do volného políčka... propotím triko než zaparkuje.
Toyota Celica 1.6 STi (AT180)
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Kubo já sem zastánce teorie, že zvyk je železná košile. Čili když se někdo naučí předjíždět jako pitomec, tak to potom praktikuje pořád, ať jede v čemkoliv. Ale je pravda, že kdyby čeští řidiči věděli, co je to bezpečná vzdálenost mezi jedoucími vozidly, tak by se předjíždělo snadněji. Problém v českých zemích je ten, že chce předjíždět skoro každej bez ohledu na výkon svého auta.

biscuit: A co třeba pepřový sprej? Nemusíš nic vysvětlovat, jen ho našplícháš a jedeš dál.

Znebra: A taky ty transportéry (např.Ford Transit) to je děs běs. Hlavně to jak mají oproti jiným autům nechutně vysoko světla.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Myfune píše: biscuit: A co třeba pepřový sprej? Nemusíš nic vysvětlovat, jen ho našplícháš a jedeš dál.
Ja jednou dojel na krizovatku v celde jel jsme do leva a vedle me v pravo si najela baba v autoskole tak ze jsem prez ni nevidel co me jede z prava. Tak jsem cekal az vypadne, ona prezeme videla ale nebyla se schopna rozjed a zamnou se postavil pickup a borec zacal troubit a stupnoval. nevsiml si nebo mu nedoslo ze nevidim i kdyz jsem si trochu najel. Po tom co mu doslo ze me klaksonem neposune zacal na me rvat z okynka ty zmrde jed do pici. Tak jsem vylezl dosel tam ze mu vysvetlim ze nevidim a ze na me nema kricet. A jak jsem tam dosel tak tam sedel takovej malej pohublej ale slachovitej kluk tak 18 roku s nacesanou ofynou. A rikal takovym tlumenym nasranym hlasem. Jed do pice nebo vylezu taky :D Nakonec sme se shodli ze spadl z kola .... Ale striknout mu tam dirkou slzak je hodne dobrekj napad :D

Bohuzel nekdy neni ignorace primitiva na miste protoze to podtrhava akorat jeho sebevedomi. A pokud na me nekdo zautoci jakoukoli formou musi pocitat s nasledkama. Zas sme trosku jesitni a mame nejakou hrdost ne.
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Znebra
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Znebra »

musíš ale stát po větru :lol:
Toyota Celica 1.6 STi (AT180)
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Me to prvne rozesmalo ale on to myslel vazne a pak uz jel na kole :D Ja sel za nim fakt stim at na me nerve a ze tam nevidim. Branil jsem se klukovi co se na me ritil na kole a tim ze me prejede nebyl cas merit rychlost kola :D Zvlastni bylo, ze jak spadl z toho kola tak pak sedel, mlcel a bylo videt ze se ponaucil.

Ale samozdrejme jakekoli nasili krome neprimerene obrany neuznavam. Jsem tezkym zastancem toho co jsem uz napsal. Vedes li jakykoli utok (slovni i fyzicky) pocitej s obranou, protoze ja nevim co se ti behem tveho utoku v hlave zrodi. Jak ja muzu vedet ze na me rval ja te zabliju kdyz jsem slysel zabiju. Ten slzak je jasne ze sranda, z principu je lepsi se vyhnout konfliktu, zakousnout jazyk a v nejhorsim zaujmout pozici pro sebeobranu. NIkdy nevis jakou fetku nebo magora potkas.

Jednou jsem ale dostal v aute nakladacku. Dojelo me auto vybrzdilo, vyskakali borci, vytahli me ven. Dostal jsme par na rypak par na solar a pak ten jeden rika. To je jiny auto a prej jmenujes se roman? Pak me osetrili utreli krev, omluvili se a dodneska sme kamosi :D

Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Myfune: Když člověk zvolí vhodnej rychlostní stupeň a situaci, dá se to skoro s čímkoli. Akorát čim slabší auto, tim větší musí mít trpělivost při výběru tý situace...

Kubrt (starší post): Ono je cca úplně jedno, jak je oponent velkej/těžkej. Záleží na tom, jestli trénuje a je skutečně ochotnej to použít. Je to dost o držku, protože i když to člověk na místě vyhraje, může z toho bejt prů*er potom...
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Je me to jasny ja jen ze na tak malyho belocha mel moc velkou hubu. Evidetne jediny co trenoval bylo porvavani z auta protoze na kole se neudrzel ani par sekund.

Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Kubrt píše: Jednou jsem ale dostal v aute nakladacku. Dojelo me auto vybrzdilo, vyskakali borci, vytahli me ven. Dostal jsme par na rypak par na solar a pak ten jeden rika. To je jiny auto a prej jmenujes se roman? Pak me osetrili utreli krev, omluvili se a dodneska sme kamosi :D
Jak z Hollywoodu :lol: :lol: :lol:
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Kraj Zubatych zab :D je to uz tak 10 let.

Jakub Krčma
Věčnej rejpal

BTW: Ty se nezamykáš nebo to auto rozbili?
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Jel jsem ve fabii kde nic takoveho nebylo a v te dobe jsem se opravdu nezamykal. Dneska jsem zvyklej ze vsech autech to dela automat. Nemluve o tom ze jsme naivne stahl okynko.

Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Automaticky se dveře většinou zamykaj příliš pozdě. Nejlepší je zamykat všechny dveře hned po zavření a nastartovat (takže je auto ready, kdyby něco), pak teprve řešit ostatní. Některý zmetci zneužívaj právě toho, že prvních x okamžiků většina lidí neni zamčená.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

No ne ze bych chtel vyvolavat flame, ale konkretne kolegove od hasicu by meli asi velkou radost ze zamcenych aut :))
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Správně navržený auto by se při nehodě mělo automaticky odemknout.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“