Všechny s emě líbily, ale první dojmy:
Můj zatím dosavadní favorit byl sedan.
tak zde dojmy:
SD - pro mě nejhezčí auto, ale co mě zklamalo, byla velikost kufru, respektivě kufr jako takový velký je, ale ten vstupní nakládací otvor není zrovna velký ..., navíc manželka podotkla, když tam dá nákup a pak někde zabrzdí, tak se posune do zadu, kam ani nedošáhne .... .
Nicméně to asi překousneme,ale rozhodně tohle není auto pro rodiny s kočárkem, jak sám prodejce říkal, tak je to tak na golfáč ..., samozřejme se tam vejde klasický, ale kdo ho tam bude pracně sunout ...., já sem kočár dával do mondea i s kolama a vršek sem dal bokem a za minutu se jelo ...
Jinak já, když sem sedl do zadu, tak už mě hlava štrejchala o střechu (ale sem nějak 190 cm vysoký), ale vzhledem k tomu, že já budu za volantem, tak pro mě je to buřt, manželka tam měla minimálně 7cm rezervu ..
TS - už sem si říkal, zda kvuli kufru nakonec nepujdu do TS, ale když mě ukázal kufr, tak mě spadla brada jak u SD ...., dyt ten kufr snad mám větší v Mondeu a to nemám kombík ...., kromě samozřejmě světlé výšky..... A to mě ukazoval, že se podlaha dá asi o 3cm zvětšit díkypolohovatelnosti spodku .
Ale jinak samozřejmě ten kufr už je dostatečný ve všech směrech, jen sem ho čekal větší na kombíka.
HB - na pohled větší auto, než se mi zdálo z obrázku , tak říkám, třeba tohle bude ta volba pro mě ...., po otevření kufru sem se opět usmál a říkám, si, tam bych snad nedal ani klasicku zelinářskou bednu s jabkama ....., prostě TOYOTA kufry snad dělat neumí

Tak sem se vrátil zpět k sedanu, ten se mi prostě stejně líbí nejvíc a pokud mu odpustím vstupní velikost kufru, tak jdu do něj ....
Jinak prodejce byl překvapen, co o všech verzí vím, tak už ani nic nevysvětloval a neříkal rozdíly , jelikož sem ho hned dopplnil

A jinak správně uvedl a shodujem se tady i s většinou na foru, že Habyrid na dálnice nemá moc smysl a je ideální do města a na kratší trasy do 20 km.
Zároven řekl, že u této poslední verzi hybridu už dokáže využívat el. do 115Km/h, ale i tak, pokud někdo jezdí denně BRNO - PRAHA, že není hybrid vhodný.
Tak si ještě domluvím až budu mít cestu testovací jízdu, že není problém projet klidně všechny motorizace .... a myslím, že největší příns Corola mě právě ten hybrid, tak tam to rozhodne.