Yaris HSD

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

huli píše:k tempomatu co som pisal do 5 predajni tak zatial mam vyjadrenie z BB kde to jednoznacne nieje mozne

V ktorom servise ?
-Auto Car BB ,alebo Asen s.r.o ?

Pretože dusan555 je veducim v Auto Car BB

http://www.toyotaklub.cz/forum/profile. ... ile&u=6793
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

autocar bb
komunikoval som telefonicky s emou javorkovou a ta ma nasledne prepojila na nejakeho mechanika.

PS: autolux kosice
Momentálne nemáme informáciu o tom, že je možné domontovať akýmkoľvek spôsobom do uvedeného Yarisa tempomat. Ak nie je montovaný z výroby, žiaľ, nie je možné ho domontovať.
Peugeot 206 1,4E
Toyota Yaris HSD Style, Senso 2012
Obrázek
trud
Řidič

tempomat

Příspěvek od trud »

takze kde ti vlastne povedali ze je to mozne?...dakto tu pisal cenu 160 eciek bez montaze.
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

no urcite ti to spravia v BA alebo TN, ja si musim zistit ZA. a ta cena no ta by ako tak sedela...
Peugeot 206 1,4E
Obrázek
trud
Řidič

tn

Příspěvek od trud »

Tn tam som auto kupoval..opytam sa.. :-) ale 160eciek + montaz.no zda sa mi to vela.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

huli píše:no urcite ti to spravia v BA alebo TN, ja si musim zistit ZA. a ta cena no ta by ako tak sedela...
ja som ti povedal ze ak by bol problem v ZA tak v ZA robi kamos - mechanik. ak je to tak ako pri inych autach tak ak ma riadenie radia a pod na volante tak je urobena predpriprava na tempomat
Obrázek
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Tak jsem dnes viděl na křižovatce Prius+ a musím pochválit toyotu, že je to pěkný, moc pěkný. Není to ani kombík, ani MPV, ale akorát veliké. Snad se stihnu tento týden projet.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

je krasny, len skoda tej ceny :cry:
Obrázek
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

No cena neni nizka, ale nelze se ji divit. Nemuze konkurovat Versu.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
descent
Řidič

Příspěvek od descent »

Takže objednal jsem 9.6.12 a zatím ví toto: "Vím už určitě, že to srpen nebude a září tak na 10% - 20%". Více info o své objednávce budu mít 20.7.
huli
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huli »

pozeral som si dopredu ceny na zimne pneu a disky.
vie mi niekto povedat presne rozmery pre disky su napisane v TP?

odhadom:
Rozmer: 6Jx16
ET: od 35 do 45
Roztec: 4x10
kto mi to vie potvrdit alebo ma opravit?
Peugeot 206 1,4E
Obrázek
Pavel Liška
Věčnej rejpal

yari hsd

Příspěvek od Pavel Liška »

Konečně jsem se s HSD projel.Dalo by se na něj rychle zvyknout,ale trochu mě "vadí" dávkování akcelerátoru.Musí se dost přidat aby rychleji zrychloval,není to tak jako u benzínu,ale to je jenom můj pocit.Moc jsem toho nenajel,tak nemůžu taty psát nějaké info.Pro porovnání jsem jel hned s aygem.Je to taková koza uskákaná,ale motoricky bych volil aygo,ten tříválec s váhou ayga je možná lepší volba pro nenáročné řidiče co chtějí jezdit s malou spotřebou,ale pokud nerozhodují love,tak není co řešit.
caruser
Navigátor

Příspěvek od caruser »

trud

Ak sa zapne spaľovací motor, tak tá spotreba aj v meste výrazne stúpne.
Skúsil som aj jazdu, kedy po naštartovaní bola batéria takmer vybitá, ukazovala len 3 diely a musím povedať, že v takomto prípade je celková spotreba dosť vysoká. Po 15 km ekojazde po meste som sa nevedel dostať pod 4 L, čo sa mi zdá priveľa vzhľadom nato, že klímu nepoužívam a dosť som jazdil po parkovisku v nízkej rýchlosti. Počas tejto doby sa betéria dobila max. o 2 dieliky.
trud
Řidič

spotreba

Příspěvek od trud »

Presne o tom hovorim, ked chce v nizkej rychlosti dobijat bateriu spotreba je 9..ale uz viem ako na to..zvysit rychlost na tacho 59-60 co je real 52-53 a tam uz je spotreba ok..v nizkej rychlosti sa asi motor dost trapi ak ma tahat aj nabijat.Druhu nadrz..mesto + okolie mam zatial 4,4 podla palubneho.Aj tak neviem ci to nie je daky neodladeny soft..podla mna by nemalo pripajat nabijanie ak nejdes apson 50..nie ze idem 30 a on v takych nizkych otackach dobija.Treba sa opytat ako to je u Aurisu/Priusu.
muco
Věčnej rejpal

Re: spotreba

Příspěvek od muco »

U Priusa-dobíja aj pri pomalej - eko jazde .Aspon nejak tak som to pochopil pri jazde s kamošom a tak som videl aj šípky na display,kde z jednej čerpal a druhý(á) ju dobíjala a spotreba 3,3L-priemer. Bateria mala nejaké 3 paličky a asi za 5 min. už bola skoro plná(jazda po meste). Neviem ako je to pri yarise,ale Prius aj ked ide na baterku,tak zároven dobíja "druhú" (bateriu ???) - samozrejme záleží aj od toho,akú maš ťažkú nohu.
Neviem ako to je presne - či su tam 2 elektromotory,alebo 2 baterie..Sorry-nepamätám sa už na to,ako to tam je,lebo som bol z toho všetkého kekot..Len som pozeral na display ako momentálne rentardovaný :oops: :oops: :blink: :blink:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“