co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nemá někdo tapecírung na řidičovo dveře na 5.gen, stačí mi jen ten tapec, nic víc nepotřebuju(ještě by se hodil ten plastovej rámeček kolem vypínačů), já sice jeden mám, ale je dost domlácenej Sad
BTW myslim tapec z verze s el. okýnkama (ty s kličkama mám kdyby někdo chtěl)

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Prah aha
Kdyby se náááhodou někomu někde navíc válel =bezkorozní= precizně vyřízlej =pravej práh= na Celicu 5G... tak do tejdne a do dne beru... Jinak nechám udělat kopii a bude vymalováno... zdroj hniloby musí definitivně pryč fuj. Dík
ps: jsou Prahy stejný u 5G 1.6sti 2.0gti a GT4?

ps: jsou Prahy stejný u 5G 1.6sti 2.0gti a GT4?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jojo
PavoB> 6.nesmysl mi řiká, že u GT4 bude asi tlustší v zadní partii u blatníku... tlustoprdky 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

chci se zeptat jestli nahodou nemas koncovy tlumic vyfuku?garfielld píše:můžu nabídnout téměř cokoliv, na 5.gen 2,0. Chybí: přední blatník u spolujezdce, el. okna., centrál, sedačky(časem můžu nabídnout ty z 1,6), zadní brzdy, zrcátka, a mrkačky asi nedam... časem můžu dát i motor, ale klepe na něm klika, jinak chladič a altík už nejsou.
Takže kdo někdo chce pište, můžete i na ICQ:255383016
btw: všechno je v černý barvě a kapota, mno ehmm... dejme tomu, že ta už to má za sebou(její stav je prostě hroznej), zadní dveře(kufr) na tom taky nejsou moc dobře, ale sklo je OK, některý skla maj černou fólii
Jinak ten škopek má i el. šíbr, ten si bohužel na svou přendat nemůžu, takže je taky k mání, + k němu může ebjt i tamecírung ze střechy, koberec z podlahy je sice celej, ale za řidičem je vydřenej
Možnost poslat foto prakticky čehokoliv
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
2 predni Paraboly LEva + prava
Po vymene prednich svetel mi zustaly obe svetla Na toyotku Celicu 5 gen
Rok 89-93 jestli by jste o ne nekdo mel zajem staci napsat necham je za par kacek
Rok 89-93 jestli by jste o ne nekdo mel zajem staci napsat necham je za par kacek
2 predni lampy 5 gen
Pokud by jste mel nekdo zajem o predni lampy tak se ozvete necham je velmi levne
Zadni tlumic vyfuku
Celica 5 gen .. original zadni tlumic vyfuku samozdrejme pouzity a taky i katalizator pokud mate nekdo zajem piste .. levne
chces je jeste? mam vsechno..podrobnosti v "nabidka nahradnich dilu"garfielld píše:nemá někdo tapecírung na řidičovo dveře na 5.gen, stačí mi jen ten tapec, nic víc nepotřebuju(ještě by se hodil ten plastovej rámeček kolem vypínačů), já sice jeden mám, ale je dost domlácenej Sad
volant
jo taky mam vlastne jeste origos volat z celici 5th generace necham ho tak za 300 stejne mi tu lezi zbytecne foto muzu zaslat