Pochlubte se svojí Celicou

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Zíbi
Člen Týmu

Příspěvek od Zíbi »

ST 182 2.0 Gti
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sem rád že si našich 5Voltovek vážíme... :lol:

Dneska mě pobavil ale jeden mustang... to byla komedie, parknul si před perlou... a já tak sledoval co dělaj lidi... ten mustang byl divnej... asi až po hodině jsem objevil proč tak provkuje... lidi se u něj fotili, turisti se zastavovali na ulici, šli do silnice jen aby se u toho exota vyfotili---- ženský, chlapi, na věku nezáleželo, najednou se nedívali k nám do vytríny hotelu ale na tohodle mustnga... no proč? byl hnusně modrej... aaaano řikám hnusně modrej, měl barvu jako ty hnusný mazlavý sračky co jsme měli na základce... tu modelínu... přeně taková překyselená barva modrá... nechutná, ale bila mlátila do očí... přímo fascinovala lidi.... kdybych to filmoval asi by to bylo vtipný video, ale bylo mi toho auta a majitele spíš líto... chudáci... prostě buzík, když pak šel po 30 minutách k autu, důležitě si zapáli cígo, a hrabal se asi 10 minut v báglu, 5 minut vyjížděl... no tak tohle NE! Celica nepotřebuje fascinovat davy, ale stačí jí pár vyvolených co dokážou ocenit i něco jinýho než tvar a nenechaj se nalákat jak vosy stupidní barvou že :-) dalším faktem je že u toho auta se fotěj z 90% jen samý tragédi nebo trapačky... to ne, hnus... ale jako reklama to fungovalo... tooojo... na ovce
Ale jako taky sem se k němu přiblížil... byl jak lízátko... jenže automat... hnusná barva, ale jako že jo prudit by šlo :lol:

Tak taky jedna, s párkem asiatů :-) náhodou, bez pozornosti... nemá zapotřebí na sebe upozorňovat... ovce...jen znalce
Obrázek

Mno zimní botky... podle borce co k němu jezdim na prohození tronů, tyhle Barumky vydržej ještě minimálně 2 sezony i když papírově by měly bejt tak 4 roky na koňský trati rozdrcený.... Polaris massive :-)

Zibi> jsetli máš pocit že jsi jediná co tam jezdíš... buď si jistej... :lol: já sem si taky jistej tady u nás---- už to tak je.... praha 5 je moje, praha 6 patří Dejvovi... další prahy nevim... ale někde budou další, na 5/6 nemaj šanci 5g... každá má svuj rajón :-) jo P4 je Honzismanova, resp, jeho svlečny... ta už musí bejt taky profláklá... ale ne mezi ovcema, ale tak "tajnějc, v mezích šifrovaný komunikace" :lol: "víš o ní, ale děláš že nevíš... vidíš jí, ale děláš že ne... :lol: no ale co je ten hlavní rozdíl, je ten, že tohle auto by nemělo vyvolávat závist, ale jen respekt... a úctu---- což je právě přesnej opak toho mustangu 2010, ten jen buzní... ale buznil solidně :-) Ne i mně se líbí mustang, ale takovou hnusnou modř si nezasloužil... byla z něj děvka... čubka formelína

ps: jo píšu sračky z 50% otravuju lidi svýma problémama, co píšu jen ale proto aby se to nestalo jim... já se z toho vylížu, ale další se nemusej... každopádně za pár let tady budu pořád, ale love pudou jinam než do tohodle státu, týhle republice nedám ani halíř... nikdy mi nic nedala, jen vždycky sebrala, okradla chudáka studenta a nebo slušnýho člověka... ani halíř----- <><love> neni třeba celi schovávat, ta kára nemá chybu pokud ti nehnije/nerezne podlaha, a prahy.... ve 20 letech----- pokud tohle fixneš, je sucho... a může bejt venku dalších 10 let.... má TEKNO inside :choon: nemá to chybu--- u mě sucho... i po podzimních deštích... konečně... love love... zase jako nová... ani kapka
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

street view... winter net spider BBS 1992 celi 1989>>> 2012 bar/um polaris never stop...last washed 7/2012 snap 11*2012 water natura... aquadelica GTi yamaha invisible machinery No Show...
Obrázek

remember You can steal money, but you ca´nt steal celica.... fuck your papers... kiss my ass + kill yourself 8) save the planet kill yourself!!!!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

no good :lol:
Naposledy upravil(a) micron dne ned 17.02.2013, 06:32, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ps: biscuit... to teplá sem myslel jako že foto neodpoídá ročnímu období 8)

chladná... se zajímavýma očníma stínama made by nature, fakt sem se toho ani nedotknul... zajímavá myšlenka... + android co se dělá na kapotě :-)
Obrázek
mno tahle fotka se na hloupoučkej hw v debilovi celkem povedla... fainos
ObrázekObrázekObrázek
jirka howard
Člen Týmu

Příspěvek od jirka howard »

Není to zrovna Celica (ta je schovaná pod střechou), ale tahle japonská krasavice za podívání taky stojí, ne?

Obrázek
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Krása :) Však o generaci starší sestřička se ještě jmenovala Celica Supra, tak to zas tak moc offtopic není :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sympatická číča... kukadla, žlutý mlhovky, pavučinový botky... to já taky rád tuhle kombinaci :lol:
ObrázekObrázekObrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Kdysi tu fotky proběhly, ale dam ješte jednou protože takhle už ji nikdo neuvidí :)

Obrázek Obrázek
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno »

Idaho - co s ní bude?
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pude na LHD.... Opera-ci :lol:
ObrázekObrázekObrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

micron píše:pude na LHD.... Opera-ci :lol:
...už na ní je :)
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Už patří do starýho železa :D
Včerejší vejlet - Vítkovické železárny.

Obrázek
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Moc hezká fotka Haky!!!A do železa ani náhodou!Po tý GO motoru ti hraje krásně a je tomu již pár let co si tak pamatuju.
Nějaké ty auta doma jsou.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

utopená celica :lol: výbornej archivní ročník :lol:
a že nám pěkně hrajou... tahle stanice je mazec!
http://tunein.com/station/?StationId=160505#
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“