Servisy Toyota - kvalita práce a ceny
Re: Servisy Toyota - kvalita práce a ceny
V sobotu jsem navštívil Toyotu Louwman Praha Zličín. Diagnosticky jsem si nechal vypnout zbytečné otravné a nepotřebné věci. Přístup velice profesionální, dohoda + rady k nezaplacení
. Za sebe doporučuji...

Toyota Auris TS MC15 WG 1.6 Valvematic 6M/T 1G2 GRAY ME Trend+ 9/2016
Ahoj, co vše sis nechal diagnostikou vypnout? Nevíte někdo, jestli jde vypnout zobrazování klimatizace na displeji? Nebo naopak zapnout při denním svícení zadní LED světla?Radek_SL píše:V sobotu jsem navštívil Toyotu Louwman Praha Zličín. Diagnosticky jsem si nechal vypnout zbytečné otravné a nepotřebné věci. Přístup velice profesionální, dohoda + rady k nezaplacení. Za sebe doporučuji...

Toyota Auris Touring Sport 2016 1.6 6M/T Trend+ Navi
Já bych se rád zbavil otravné zvukové signalizace nezapnutých pásů. Na Avensisu jsem si to mohl přepínat sám. U Aurisu to prý nejde ani v servisu. Pípání při otevřených dveřích a klíče v zapalování jsem se už zbavil rozpojením konektoru, ale tohle nevím...
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
Nevím jak v servisu, ale pípání nezapnutých pásů jsem si odpojil přez OBD jednotku s aplikací na telefonu - stejnou, kterou jsem využil při zrušení signalizace zpátečky, které v servise také neuměli.
Mohu pomoci.
Mohu pomoci.
Toyota Auris Hybrid TS FL
Ohľadom denného svietenia zadných svetiel. Pýtal som sa na to v servise a vraj sú na inom okruhu ako predné denné, takže to nevedia urobiť. Aspoň na mojich corollách. Auris tipujem že je na tom rovnako ale radšej to prever.nickware píše:Ahoj, co vše sis nechal diagnostikou vypnout? Nevíte někdo, jestli jde vypnout zobrazování klimatizace na displeji? Nebo naopak zapnout při denním svícení zadní LED světla?Radek_SL píše:V sobotu jsem navštívil Toyotu Louwman Praha Zličín. Diagnosticky jsem si nechal vypnout zbytečné otravné a nepotřebné věci. Přístup velice profesionální, dohoda + rady k nezaplacení. Za sebe doporučuji...
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø4,2l/100km)
Akustická signalizace vypnout jde, samostatně přední nebo zadní. Jde i obojeXfield píše:Já bych se rád zbavil otravné zvukové signalizace nezapnutých pásů. Na Avensisu jsem si to mohl přepínat sám. U Aurisu to prý nejde ani v servisu. Pípání při otevřených dveřích a klíče v zapalování jsem se už zbavil rozpojením konektoru, ale tohle nevím...

Nechal jsem si vypnout trojblik a pásy. Dále jsem pořešil ventilkynickware píše:Ahoj, co vše sis nechal diagnostikou vypnout? Nevíte někdo, jestli jde vypnout zobrazování klimatizace na displeji? Nebo naopak zapnout při denním svícení zadní LED světla?Radek_SL píše:V sobotu jsem navštívil Toyotu Louwman Praha Zličín. Diagnosticky jsem si nechal vypnout zbytečné otravné a nepotřebné věci. Přístup velice profesionální, dohoda + rady k nezaplacení. Za sebe doporučuji...

Nechci se s tebou hádat, ale už se začínají objevovat auta, kterým svítí i zadní svítilny s denním svícením. Já si třeba myslím, že je to super nápad, aby auto bylo osvíceno i zezadu.biscuit píše:to je nesmysl. denní svícení nemá se zadními světly nic společného. buď svítí potkávací světla a s nimi i zadní obrysová světla, nebo jen denní vpředu. to je prostě princip, všechno ostatní je špatně a v podstatě odporuje technické způsobilosti (nadneseně řečeno). ve dne je vždy lepší, že nesvítí zadní světla, brzdové světlo je pak více kontrastní a lépe periferně postřehnutelné (to je fakt, ne podnět k diskuzi).nickware píše:Nebo naopak zapnout při denním svícení zadní LED světla?
- Standa50
- Manager Týmu
Dovolím si vstoupit do téhle diskuse i když tohle téma sem nepatří.Nevidím žádný důvod,proč by při dennním svícením měly svítily zadní koncovky.O lepší viditelnosti protijedoucího vozidla není potřeba nic namítat,vozidla mimo obec jedou proti sobě cca 180km/h,ale pokud pomalejší auto zezadu dojíždím, tak bude rozdíl rychlosti třeba 20km/h a to snad ani nejde přehlédnout.Bavím se tedy o běžných světelných podmínkách.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Pri bežných svetelných podmienkach áno. Ale bielu tmu ( sneženie za dňa) senzor svetiel proste často nezachytí a veľmi veľa vodičov so senzorom vo výbave jazdí s prepínačom svetiel v polohe prepnutej do automatického režimu. Aj ja som tak jazdieval až dokiaľ ma na nesvietenie zadných svetiel neupozornil policajt. Na picasse mi pri denných svetlách svietili aj zasné lampy, netušil som že toyota to takto nemá.
Toyota to má správně podle předpisů,denní svícení má svítit jenom vepředu.Při snížený viditelnosti se prostě musí zapnout normální potkávačky.Taky nevidím důvod,proč by ve dne měla svítit zadní světla,leda tak v tunelu.
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
RAV 4 (1996)
Corolla 1,4 HB (1999)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
Viper54:
Taky nevidím důvod,proč by ve dne měla svítit zadní světla...
Ten dovod moze byt presne ten isty ked sa zaviedlo "denne svietenie" -pre prednu cast auta.
TAK PRECO NIE PRE ZADNU CAST?
Dalsia moznost je ist cestou ako RAKUSKO!
(minulosti mali povine denne svietenie a teraz-tak max.slnko)
Taky nevidím důvod,proč by ve dne měla svítit zadní světla...
Ten dovod moze byt presne ten isty ked sa zaviedlo "denne svietenie" -pre prednu cast auta.
TAK PRECO NIE PRE ZADNU CAST?
Dalsia moznost je ist cestou ako RAKUSKO!
(minulosti mali povine denne svietenie a teraz-tak max.slnko)
Presne tak, denné svietenie vpredu povinné a vzadu nie - je proste nedorobok. Prečo by malo byť auto vo dne zozadu lepšie viditeľné len keď brzdí?
Svojho času som mal auto so svetlohnedou palubnou doskou, ktorá sa za určitých svetelných podmienok odrážala v čelnom skle. Najnepríjemnejšie to bolo keď som vtedy šiel cez les, ako slnko svietilo - nesvietilo cez konáre vyslovene mi takto blikalo celé čelné sklo a musel som sa hodne snažiť aby som vôbec niečo videl pred seba. Svietiace zadné svetlá auta predo mnou by som mal určite menšiu šancu prehliadnuť. Raz som takto tesne minul cyklistu idúceho v mojom smere, zbadal som ho až keď bol vedľa auta, cez okno dverí spolujazdca. Krvi by sa vo mne vtedy nedorezal.
Svojho času som mal auto so svetlohnedou palubnou doskou, ktorá sa za určitých svetelných podmienok odrážala v čelnom skle. Najnepríjemnejšie to bolo keď som vtedy šiel cez les, ako slnko svietilo - nesvietilo cez konáre vyslovene mi takto blikalo celé čelné sklo a musel som sa hodne snažiť aby som vôbec niečo videl pred seba. Svietiace zadné svetlá auta predo mnou by som mal určite menšiu šancu prehliadnuť. Raz som takto tesne minul cyklistu idúceho v mojom smere, zbadal som ho až keď bol vedľa auta, cez okno dverí spolujazdca. Krvi by sa vo mne vtedy nedorezal.
- Standa50
- Manager Týmu
Když svítí slunce,tak těch rozsvícených 5 wattů v koncovkách není pomalu ani vidět.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
SouhlasStanda50 píše:Když svítí slunce,tak těch rozsvícených 5 wattů v koncovkách není pomalu ani vidět.

Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
Corolla 1,4 HB (1999)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
RAV 4 (1996)