Koupě nového Aurisu
Re: Koupě nového Aurisu
Taky ji mám objednanou v té temně modré metalíze,ale viděl jsem ji jenom na Avensisu a na něm vypadala hodně dobře,tak doufám že i na Aurisu bude pěkná.Akorát nevím jestli se bude hodit to hnědočerné čalounění,snad jo.A kdy sis auto objednával.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Koncem první půlky října. Prý na poslední chvíli, aby to bylo dodáno do konce roku.
Auris Touring Sports 1.6 M6/T Trend 8T5 2015 FL
Já jsem objednával 20 října a prodejce říkal že by auto mělo být na přelomu listopad prosinec,tak uvidíme.
- erwestquestworks
- Řidič
Ja objednaval 3.10. a predpikladany termin dodani byl 24.12.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Takže budou krásné vánoce
a jakou barvu a výbavu sis objednal.

- erwestquestworks
- Řidič
Denim blue a prostredni vybava s Trend+, chtel jsem 16" kola.
V té barvě byl u nás v autosalonu a vypadal pěkně a právě tam byla vystavená ve výbavě Active s paketem trend plus,není to špatně vybavené,ale myslím si že připlatit za výbavu executive se vypaltí už jenom kvůli led světlometům,prý svítí perfektně, sportovní sedadla v plolokůži ,přední a zadní led světelné trubice taky vypadají efektně,více chromovaných prvků,lepší čalounění v interiéru, parkovací senzory vpředu i vzadu, inteligentní parkovací systém a Smart entry a start za 25 000 kč si myslím že je více než dobré.

Tak hlavně těch chrom doplňků jsem se hrozně rad vzdal. Auris 2013 sport.
Auris 1,6 M 2013
Jakto jsou tak špatné,nebo špatně vypadají,mně se třeba líbí ty chromované lemy kolem mlhovek auto tak vypadá elegantněji,ale to je můj názor.
- erwestquestworks
- Řidič
Komfort a cena pneumatik, mel jsem 17" na predchozim a na ceskych silnicich mi bylo lito auta a obcas i sebe a k tomu zaplatis vice za pneumatiky.
- erwestquestworks
- Řidič
A LED svetometum zatim tolik neverim, radeji bych xenony, coz v nabidce neni 

Nevím jestli jsi četl nějaké testy a recenze a tam je chválí ze všeho nejvíc,že dálkové světla svítí jak ve dne a to samé mi řekl i prodejce,že má strého Aurise s xenonama ale ty ledky že jsou o hodně lepší.A záruka 100 000 hodin je málo,údajně mají životnost jako celé auto.A k těm pneumatikám,taky jsem myslel že 17 jsou už moc ale zase po přečtení testů a recenzí se toho nebojím,kdyžtak se 17" prodají a koupí se 16" to zase tak velký problém nevidím.
- erwestquestworks
- Řidič
Kdyz ptacka lapaji, hezky mu zpivaji. Jezdil jsem jine auto s LED svetlomety, sviti to opravdu nadherne, ale tam mi i sam prodejce otevrene rekl, ze to jeste neni uplne vyzkousene. A ja si radeji vymenim zarovku nebo vybojku sam, nez muset do servisu. Me executive neprinasel nic navic, co bych vylozene potreboval
Ale to je samozrejme vec nazoru a stejne za 3 roky jdu zase do noveho.

Jasně je to věc názoru,mně zase výbava Executive oslovila a jsem rád že jsem si ji objednal.Hodnotit budu až s autem najezdím nějaké kilometry a potom se uvidí a nové budu kupovat asi až po čtyřech letech.
Led na novém Aurisu svítí o hodně lépe než halogenky, mám Aurise 2013 s xenonama a svítí dobře výhoda natáčení světlometů. U LED to není potřeba nahrazuje to ještě jedna čočka která je vedle hlavní čočky. Svítí výborně. Prodal jsem kolegům na klubu hodně těchto výbav, pokud budou číst příspěvek prosím o zhodnocení světel LED na současném modelu.erwestquestworks píše:Kdyz ptacka lapaji, hezky mu zpivaji. Jezdil jsem jine auto s LED svetlomety, sviti to opravdu nadherne, ale tam mi i sam prodejce otevrene rekl, ze to jeste neni uplne vyzkousene. A ja si radeji vymenim zarovku nebo vybojku sam, nez muset do servisu. Me executive neprinasel nic navic, co bych vylozene potrebovalAle to je samozrejme vec nazoru a stejne za 3 roky jdu zase do noveho.
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní