Co říkáte na tohoto Priuse z bazaru?

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
dumardus
Člen Týmu

Re: Co říkáte na tohoto Priuse z bazaru?

Příspěvek od dumardus »

DavidDDD píše:Můžu mít dotaz, jak se dá omladit auto, když dáváš originál techničák na "dopravku" ??
O kilometrech se nehádám, tam se může (a nemusí) dít lecos, bohužel.
Teď vůbec nevím co tím myslíš? :D
DavidDDD píše:Jinak, ti co dováží (dovozci) za ceny mobile a scout, jsou v podstatě zoufalci, právě proto, že na to kouká každý. Zajímavější ceny udělá ten, kdo koupí přímo v servisu, popř na nějaké slušné aukci (a má štěstí).
To je druh dovozce, kterému zadáš požadavky na značku, model,cenové rozpětí. On ti něco ti z výše uvedených serverů vybere a doporučí. Další možnost je že si tam auto vybereš sám a on pozjištuje co a jak. Pokud je vše ok, nabere tě do auta, odveze tě na místo kde vozidlo stojí. Na místě kontrola vozidla, papíry, možnou slevu vše řeší on...... Po všem tom martyriu zaplatíš auto, dovozci 14 tis a jedeš domů po své ose.
DavidDDD píše:Ono je vždy nejlepší koupit ojetinu u A.D. ať už tady nebo venku,ale každý by rád hodně muziky (nejlépe kapelu) za málo peněz, je to holt těžký :D
JJ, taky říkal že je to ideální.....
DavidDDD píše:Jinak z Lexuse do Priuse,co se týká servisu, je z bláta do louže, resp. ze sucha do sucha :) :)
Souhlasím, jen to bude pro mě velká změna. Půjdu z více než 400 koňové lexusacké benzinové atmosferické "potvory" do celkem spec. auta. Jak vzhledem, spotřebou....Manželka mi dokonce tvrdí, že Prius se hodí spíše pro ženy. :D
Lexus IS F
Prius (4 gen.)
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

To o roku výroby bylo na Igelkaktuse...
No za 14 tis. by měl dovézt auto na podvalu (ať šetříš čísla a benál) a tobě dát ještě svojí sestru na hraní, ať ti cesta utíká... :D :D
Bohužel tady se Priusů prodalo málo a trh s ojetinama (původem čr) je v podstatě mrtvý...
Výhoda Priusu proti 400koním, nebudeš řešit "bodovou tíseň" :wink:
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Igelkaktus
Člen Týmu

Příspěvek od Igelkaktus »

DavidDDD píše:Můžu mít dotaz, jak se dá omladit auto, když dáváš originál techničák na "dopravku" ??
O kilometrech se nehádám, tam se může (a nemusí) dít lecos, bohužel.
Jinak, ti co dováží (dovozci) za ceny mobile a scout, jsou v podstatě zoufalci, právě proto, že na to kouká každý. Zajímavější ceny udělá ten, kdo koupí přímo v servisu, popř na nějaké slušné aukci (a má štěstí).
Ono je vždy nejlepší koupit ojetinu u A.D. ať už tady nebo venku,ale každý by rád hodně muziky (nejlépe kapelu) za málo peněz, je to holt těžký :D
Jinak z Lexuse do Priuse,co se týká servisu, je z bláta do louže, resp. ze sucha do sucha :) :)
Omladit se říká stáčení kilometrů. Není to přímo omlazení ročníku auta, ale tachometru. Lidi jsou ovce a kupují co nejmenší stav na tachometru a proto se stáčí. Místo toho by mělo lidi zajímat, jak se kdo o to auto staral a jezdil do servisu.

K servisu se nevyjadřuji, protože znám a k prodeji aut také, protože už znám 26 let v tom dělám :D
PRIUS III PREMIUM 2012
Yaris MC10 1,0 VVT-i 5HB Dream
Corolla WG 1,4 D-4D 5M/T Terra
Nic není nemožné
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Omladit se říká stáčení tachometru :shock: :shock: jak se pak říká omlazení :?: :D :D
Igelkaktus
Člen Týmu

Příspěvek od Igelkaktus »

DavidDDD píše:Omladit se říká stáčení tachometru :shock: :shock: jak se pak říká omlazení :?: :D :D
Trestný čin :D
PRIUS III PREMIUM 2012
Yaris MC10 1,0 VVT-i 5HB Dream
Corolla WG 1,4 D-4D 5M/T Terra
Nic není nemožné
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Igelkaktus píše:
DavidDDD píše:Omladit se říká stáčení tachometru :shock: :shock: jak se pak říká omlazení :?: :D :D
Trestný čin :D
:D :D jj
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Kamarád bude prodávat 2007, šedá metalíza, najeto 130tis (serviska), dovoz z aukce v CH, opravená lehká bouračka (fotky před opravou k dispozici, blatník, světlo, nárazník, kapota), jeho představa 189tis. včetně DPH. Kdyby měl někdo zájem (ideální samozřejmě plátce) dám vás dokupy (patrně to stejně bude inzerovat). Super vnitřek v plné, bez kůže (navi, parkování, tempomat, kožený volant, zamykání tlačítkem, super stav) Venek, nějaký škrábanec, lišta v masce je slepená, je vidět nové světlo. Autem jsem včera jel, řekl bych bez vady (deja vu) :) Kdyby bylo třeba S.Z.
halusiak
Člen Týmu

Příspěvek od halusiak »

ahojte, boli ste niekto preklepnut toto?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
PetrPH
Řidič

Příspěvek od PetrPH »

halusiak píše:ahojte, boli ste niekto preklepnut toto?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
mam skoro podezreni, ze ma vymeneny volant. resp je to prvni prius, ktereho jsem videl a ma zaroven ovladani telefonu na volantu (blok tlacitek napravo na nem), ale zaroven verzi displye jen se ctyrmi tlacitky misto verze se sedmi tlacitky.

tedy by me zajimalo, jestli se mylim a je to vzacna kombinace, nebo jestli mam pravdu.
Prius II 2008
robinhonig
Člen Týmu

Příspěvek od robinhonig »

Urcite nejaka skladacka - na volantu tlacitko MAP ale navigace tam neni. Svetlomety jsou taky pravdepodobne nove.
+ zadni brzdove svetla jsou cerne = model 2003-2005 . Je mozne ze se prodal v 2006 ale i tak
Naposledy upravil(a) robinhonig dne úte 26.07.2016, 12:08, celkem upraveno 1 x.
radovan_lovehate
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radovan_lovehate »

robinhonig píše:Urcite nejaka skladacka - na volantu tlacitko MAP ale navigace tam neni. Svetlomety jsou taky pravdepodobne nove.
Je to poskládaný...už se tady řešilo, že ten bazar kupuje bouračky a opravuje je...sice prej kvalitně, ale i tak jsou to bouraný auta
Toyota Prius 2008
halusiak
Člen Týmu

Příspěvek od halusiak »

velka vdaka chlapi, takze predrazene:-)))) bez faktov hore uvedenych mi prisiel cenovo na 150k. ale za to si doveziem z nemecka sad podobne neburane. PS ak by ste mali dobry tip,dajte mi prosim vediet.
radovan_lovehate
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radovan_lovehate »

halusiak píše:velka vdaka chlapi, takze predrazene:-)))) bez faktov hore uvedenych mi prisiel cenovo na 150k. ale za to si doveziem z nemecka sad podobne neburane. PS ak by ste mali dobry tip,dajte mi prosim vediet.
Hodně štěstí...já koupil Priuse asi před půl rokem (r.v. 2008, naj. 220tis 3. majitel (1. byla IKEA) za 150tis) asi po roce hledání...od tý doby se v ČR neobjevilo nic moc zajímavýho (nebo jsem si nevšim)

Zkus koukat i na nějaký soukromý prodejce...třeba se něco objeví :)
Toyota Prius 2008
Vlastík
Navigátor

Příspěvek od Vlastík »

Tak jsem minulý týden koupil Prius II r.v. 2007 (NAV,IPA,telefon...) Dlouho jsem hledal,až našel.Přešel jsem Citroenu C4 Picasso 1.6 HDi.O rozdílu nebudu psát.Sháním ale držák SPZ na přední nárazník.Originál 2500,- šílené.
Kdyby někdo věděl,díky za info.
Na fóru Citroeny jsem se rozloučil,sem se hlásím. :D
Toyota Prius III 1.8L (HV special) 2012 CVT
priusek plusek
Navigátor

Příspěvek od priusek plusek »

Vlastík : Tak tě vítám do klubu, plastový držák značky ohni podél nárazníku a přišrubuj. Za chvilku si zvykneš a ani ti to nepřijde :-)
Odpovědět

Zpět na „Prius“