Auris Bi halogenová světla. HIR 2 Mýtus zbořen

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
jjara
Navigátor

Re: Auris Bi halogenová světla. HIR 2 Mýtus zbořen

Příspěvek od jjara »

Já mám Aurise kupovaného v únoru 2015,a brzdy mi nepískají.Najeto něco přes 15000 km.Světla mi seřídili na garančce ve Zlíně.Zatím naprostá spokojenost.
Toyota Auris TS 1.6 Multidrive
ToyotaP65
Člen Týmu

Příspěvek od ToyotaP65 »

stejná zkušenost,mám z ledna 2015,brzdy nepískají a světla mi dali nová :D
Corolla SD TechStyle 1,6 automat 2019
Auris TS 1,6 2015-2019 ex
nissan tiida 2008 - pořád jezdí
nissan almera 2001-2008 ex
škoda 6x 1989-2001 ex
Piko45
Člen Týmu

Příspěvek od Piko45 »

Zdravím všetkých riešil niekto v poslednej dobe výmenu svetiel prave sa chystam ich ísť reklamovať aby som vedel na jaké výhovorky sa mám nachystať dakujem.
howkey
Člen Týmu

Příspěvek od howkey »

Na zadny? Proste jim sdel cislo te servisni akce 8)
2014 - 2020 Toyota Auris TS 1,6 97 kw
2011 - 2014 Ford Focus II hatchback 1,6tdci
2009 - 2011 Nissan Primera WP12 2,2di
2007 - 2009 Nissan Almera hatchback 1,4
prsut
Navigátor

Příspěvek od prsut »

Presne tak. Ja som im tiez tvrdil, ze svietia nanic, na okreskach nic nevidim, divny pattern s duhami v spickach. Vzdy ma odbili, ze je to OK. Ale ked som doniesol vytlaceny bulletin, sice povadali, ze o takom nevedia ale ani nepipli a o par dni som mal nove svetla. Rozdiel je diametralny a kto si to neda vymenit, urobi obrovsku chybu.
Kedze povodne svietili velmi nizko, povedal som servisakovi, nech to nastavi podla normy, ale na jednotke. Nove svetla svietia inac, ovela viac do stran, prave skutocne svieti dalej a vyssie a teraz to mam na 1,5 aby som nikoho neosvetloval...
Kia Proceed 1,4T, smart pack, navi pack, Track Red
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
LukassH
Navigátor

Příspěvek od LukassH »

Podobný prípad, na svetlá som sa sťažoval a reakcia servisu: kontrolujeme iba výšku a ak je tá v poriadku tak nemáme čo robiť. :shock:
Môžeš mi prosím ťa preposlať do SS ten bulletin nech im to môžem obúchať o hlavu?
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
asteroid
Navigátor

Příspěvek od asteroid »

také bych se připojil s prosbou o zaslání bulletinu.
Díky moc
Auris TS 1,6 2016
Obrázek
prsut
Navigátor

Příspěvek od prsut »

gifty
Člen Týmu

Příspěvek od gifty »

Piko45 píše:Mam este otázku bol už niekto reklamovat alebo meniť svetlá v Toyote Trenčîn výfuk mi vymenili v pohode ale že by to bola nejaká závratná zmena sa nédá povedať.
zdravim, teraz s nimi riesim zadny naraznik, mi nejaky dobrak oskrel na parkovisku, ale tie svetla su slabucke.. asi to budem musiet tiez riesit.. tak popripade mi potom tu napis(te), co sa podarilo vybavit..
Toyota Auris TS 1.6 2015
jaujcik
Člen Týmu

Příspěvek od jaujcik »

Mal by som otazku nedaju sa kupit LED svetla a jednoducho vymenit za tie stavajuce?
No zatial som nenasiel cenu.
Moju rozdvojenu osobnot jaujcik a Pavol_SV ze vyliecil Antimistrator.
prsut
Navigátor

Příspěvek od prsut »

Ak das hocijaku ziarovku do reflektoru, ktory ma zlu optiku, vobec to nepomoze. Po vymene v ramci servisneho bulletinu je vsetko OK, mas to zadarmo, dostanes nove namontovane HIR2. Trva to asi 4 hodiny.
Staci v servise ukazat bulletin, ktory najdes v mojom predoslom odkaze. Na toyodiy si podla svojho VIN najdi ake mas aktualne reflektory, porovnaj v bulletine ci spadaju medzi tie, ktore sa menia...
Lock29
Člen Týmu

Příspěvek od Lock29 »

Tak jsem se dnes ptal v Toyota Louwman Ústí n/L. Návštěvě jsem věnoval důkladnou přípravu. Takže jsem měl vytištěný buletin a zjištěná kódová označení...Technikovi popisuji problém, který trvá již 2 roky...a dočkal jsem se těchto odpovědí:
1) za celou dobu jsme tu měli jen jednoho člověka, který měl podobný pocit (ano nazval to pocitem) jako Vy. No možná jsem to byl já, když jsem na to upozorňoval již při první garančce. Prý je vše nastavené tak, jak má být.
2) ukázal jsem buletin. Co to je pane? Kde jste to vzal? To by se vůbec nemělo dostat na veřejnost. Já na to: to byste měli vědět vy. Po chvilce koukání do papíru mi bylo sděleno, že žádná akce podle VIN neprobíhá. Mám prostě smůlu.
3) pán mi při rozloučení popřál hezký den. Děkuji, ale bylo z toho úplně cítit, jéééžiš, ještě že jde ten otrava konečně do prd...

Takže jsem zavolal do Liberce, kde bylo auto kupováno. Jistě pane, toto měníme.
Sakra tak jak to je? Volám na Toyota Česká Republika....no ta paní co tam sedí, je úplně k ničemu. Prostě má naučené básničky a nic neřeší. Obraťte se na autorizovaný servis, pořád dokola jak zaseknutá deska. Chápu, ale k čemu potom taková linka je??

Volám do Tsuho Praha...tam přístup vstřícný, ale také mi hned neřekli, jak to tedy je. To musí vidět technik, atd...OK. Alespoň poradili, abych postupoval oficiální cestou reklamace. No dobrá, nic jiného mi tedy asi nezbývá.
Bohužel jsem jednáním naprosto znechucen. Toyota o tomto problému evidentně ví, a i když pominu to, že si o to člověk musí říct asi sám, tak absolutní nezájem to řešit, mi připadá hodně smutný u značky s pověstí, kterou za ta léta získala.
howkey
Člen Týmu

Příspěvek od howkey »

Problem 1, existuji svolavaci akce a pak "servisni akce". Casto ti reknou svolavaci akce na vase vin neexistuje(i na ofiko tel lince toyoty), coz je casto pravda. Svolavaci akce jaou velke prusery, kdy se to musi vsem bezpodminecne opravit. Servisni akce jsou jen pro ty co si postezujou a bohuzel asi jen tam, kde koupili auto. Nevim jak to funguje u jinych znacek, ani zda to ten servis meco stoji? Asi ten servis na tom trati, protoze jinak si nedokazu predstavit proc to tak hroti? Preci spokojeny zakaznik je to nejlepsi.
Problem 2, jdes servisovat jinam, nez kde jsi to koupil a chovaji se jinak. Na toto me neprimo upozornovali v Liberci.
2014 - 2020 Toyota Auris TS 1,6 97 kw
2011 - 2014 Ford Focus II hatchback 1,6tdci
2009 - 2011 Nissan Primera WP12 2,2di
2007 - 2009 Nissan Almera hatchback 1,4
ToyotaP65
Člen Týmu

Příspěvek od ToyotaP65 »

u Toyota Louwman Praha bez problému když jsem reklamoval svícení při garanci,při převzetí oznámeno ,že mi světla vymění,velmi dobrý přístup technika,velká spokojenost
Corolla SD TechStyle 1,6 automat 2019
Auris TS 1,6 2015-2019 ex
nissan tiida 2008 - pořád jezdí
nissan almera 2001-2008 ex
škoda 6x 1989-2001 ex
Formtom
Člen Týmu

Příspěvek od Formtom »

souhlas Toyota Louwman Praha. vše vyřešeno bez jediného problému. v Brně mě vyfakovali u Louwmana za 2 hodiny nebylo co řešit.
Toyota RAV4 HSD FWD 2017

Toyota Auris TS 1,8 Hybrid Executive 2016

Toyota Auris TS 1,6 CVT Trend+ 2015
Odpovědět

Zpět na „Auris“