Toyota Auris Touring Sports Multidrive S

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
maxwell
Manager Týmu

Re: Toyota Auris Touring Sports Multidrive S

Příspěvek od maxwell »

Já zrovna u hybrida problém nemám... už jsem na křižovatce pokořil dost borců, kterí mně pak dojeli a koukali, co za mrdečku je to předjelo :-) Dokonce i žena předjela superba :-) frajer si nás dlouho nevěřícně prohlížel, že ho předjel nějakej elektrikář :-)
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
marceltokar
Manager Týmu

Příspěvek od marceltokar »

Presne. Kúpiť Mercedes AMG 6,3 a potom ním jazdiť po meste 50kou. Sedliacky rozum. Do takých áut by mali priamo z výroby montovať GPS s online pripojením na políciu a štát by mal hneď krajší rozpočet. Kto si kúpi také auto a jazdí rýchlo len na okruhu? Ee, taký týpek nieje.
David P.
Řidič

Příspěvek od David P. »

Obrázek
Já měl jednou Rower 620ti mělo to 150kw tak sem to prodal a koupim novou Citroen C3 1.4 HDI 50kw a byl maximalně spokojený a najel na ni 160tis km :-)
Auris Touring Sportc CVT
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

Me to taky staci, jen treba lexus ma tech koni taky pres 200, spotreba super, skoda ze toyota taky nedela neco vykonejsiho.
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

biscuit píše:to by asi pak ten lexus mohla zavrit ne? lidi premejslejte, nez neco napisete...
Nemusela by zatvorit... ved dnes mas v aurise volant potiahnuty kozou z Lexusa... :) a Lexus ma zase nieco nove lepsie kvalitnejsie.... to sa proste dedi..raz mozno daju do toyoty aj motoricke veci z lexusu ked bude mat lexus zase nejaku novu motorizaciu...ved nebude predsa stagnovat a nezlepsovat sa :wink:
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

marceltokar píše:Presne. Kúpiť Mercedes AMG 6,3 a potom ním jazdiť po meste 50kou. Sedliacky rozum. Do takých áut by mali priamo z výroby montovať GPS s online pripojením na políciu a štát by mal hneď krajší rozpočet. Kto si kúpi také auto a jazdí rýchlo len na okruhu? Ee, taký týpek nieje.
vidis, a ja by som takych ako ty radsej cipoval do mozgu, ked dokazes napisat taku <>vinu.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Matus davam ti 10 bodu...to je hlaska dne, souhlasim.
marcel zajed si nekdy na volne jizdy v brne nebo na slovakiaring a uvidis kolik takovych aut jako M3 a AMG jezdi na plataku a jezdi pouze po okruhu ;)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Biggy
Člen Týmu

Příspěvek od Biggy »

David P. píše:Rozdil mezi HSD a 1.6 s CVT byl tuším 70tis. Jakou jsi měl cenu? Byla nějaká sleva? Posli foto.. asi máš výbavu Trend a i nějaké pakety? Diky za info. Jinak ja měl před tim 7st DSG od nového a vydrželo jen 55tis km pak nová prevodovka..
Davide, zkoušel jsem dát nějaký fotky, ale jsou asi moc velký, protože mi to píše, že musí být max 250KiB:-(. Jinak jsem dneska vyzkoušel i asistenta parkování a je to mazec. To až uvidí přítelkyně, tak jí to určitě potěší;-D. Bezklíčový vstup je taky moc fajn, hlavně, když má člověk plný ruce.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

skus tie fotky nech sa pokocham. tak by som sa rad zaclenil medzi vas s Aurisom TS... no raz to hadam bude. ;)
este ho nemam a uz by som lutoval ze keby som mazdu mal....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
David P.
Řidič

Příspěvek od David P. »

Dnes sem wapoval auto a pak když sem ho zamcel tak se zrcátko řidiče sklopilo velmi malo a pomalu. Tak uvidíme zitra. Třeba se tam dostala voda nevím
Auris Touring Sportc CVT
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
marceltokar
Manager Týmu

Keď jazdia nad limitmi len na okruhoch, tak by im tie gpska online na policiu vadiť nemali, nie? Ja mám s takýmito autami v bežnej premávke hodne, poviem to takto - nepríjemné skúsenosti. Na Východe. Bez ohladu na poznávacie značky. Pri minulotýždňovej ceste do BA ma prekvapila práve solídna disciplinovanosť vodičov v tamojších končinách. A čím bližšie na Východ tým väčšia arogancia, ale opakujem bez ohľadu na poznávacie značky.
M3 a AMG majú tuto bežne ukrajinci na michalovských, sobraneckých a maďarských značkách - nabetón s nimi na žiadnom okruhu nikdy neboli. Ale nielen oni. Ale neni to len o týchto vozoch a týchto luďoch. Sopliaci na silných autách si robia z mestskej premávky okruhy, čím pozdnejšia hodina, tým viac ich vylieza z garáže.
Biggy
Člen Týmu

Příspěvek od Biggy »

IMG-20140926-01785.jpg
(152.62 KiB) Staženo 494 x

Tak tady je pár fotek.
Přílohy
IMG-20140926-01781.jpg
(146.63 KiB) Staženo 494 x
Biggy
Člen Týmu

Příspěvek od Biggy »

IMG-20140926-01782.jpg
(185.38 KiB) Staženo 1248 x

Zmiňované "nedolakování" v prostoru nádrže-
marceltokar
Manager Týmu

To nieje na reklamáciu? Na mojej corolle to mám nalakované normálne. Či som si to len nevšimol?
Cubiquef
Člen Týmu

Příspěvek od Cubiquef »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat- má Auris nějak vyřešené osvětlení prostoru pod dveřmi? V minulém autě jsem měl svítilnu přímo ve zpětném zrcátku, takže když jsem přicházel k autu, viděl jsem, do čeho šlapu...
Auris Hybrid TS 2014 Style
Odpovědět

Zpět na „Auris“