Nemusela by zatvorit... ved dnes mas v aurise volant potiahnuty kozou z Lexusa...biscuit píše:to by asi pak ten lexus mohla zavrit ne? lidi premejslejte, nez neco napisete...
vidis, a ja by som takych ako ty radsej cipoval do mozgu, ked dokazes napisat taku <>vinu.marceltokar píše:Presne. Kúpiť Mercedes AMG 6,3 a potom ním jazdiť po meste 50kou. Sedliacky rozum. Do takých áut by mali priamo z výroby montovať GPS s online pripojením na políciu a štát by mal hneď krajší rozpočet. Kto si kúpi také auto a jazdí rýchlo len na okruhu? Ee, taký týpek nieje.
Davide, zkoušel jsem dát nějaký fotky, ale jsou asi moc velký, protože mi to píše, že musí být max 250KiB:-(. Jinak jsem dneska vyzkoušel i asistenta parkování a je to mazec. To až uvidí přítelkyně, tak jí to určitě potěší;-D. Bezklíčový vstup je taky moc fajn, hlavně, když má člověk plný ruce.David P. píše:Rozdil mezi HSD a 1.6 s CVT byl tuším 70tis. Jakou jsi měl cenu? Byla nějaká sleva? Posli foto.. asi máš výbavu Trend a i nějaké pakety? Diky za info. Jinak ja měl před tim 7st DSG od nového a vydrželo jen 55tis km pak nová prevodovka..