To ja Vam nekdy ukazu nabourane Yarise do ktereho vletel postarsi chlap kdyz moje pritelkyne couvala z parkoviste primo pred domem a ten duchodce prejel jednu krizovatku ikdyz nemel prednost, narazil primo do praveho zadniho kola (on mel felicii)

, samozrejmne vinik je moja protoze mela dat prednost, po zjisteni na pojstovne nemame sjednane havarijni pojisteni z duvodu havarie, ale jen z vandalismu, ukradeni celeho auto nebo zivelne pohromy..tudiz si mame skodu uhradit sami.
Po prijezdu prvni odtahovky kterou mi doporucil muj pojistovak chteli auto odvezt neznamo kam, nekam do breclavy, kdyz sem se po telefonu ptal ridice odtahovky (nebyl sem na miste nehody, byl sem v cechach v praci), tak mi bylo receno ze s kooperativou nemaji nic spolecneho a do toyoty ho nepovezou, tak sem je odvolal zavolal sem global asistance od kooperativy, odvezli ho do autorizovaneho servisu toyota, protoze je auto v zaruce.
Pak mi zdelili castku kterou Vam napisu nekdy jindy protoze z te sem se posadil na prdel. zitra pujdu resit cenu, bud v autorizovanem nebo u jednoho vyborneho automechanika, ted je otazka, nechat si ho zpravit u mechanika tudiz prijit o zaruku ktera je jeste do prosince plus proreziveni karoserie 12let. nebo v toyote o cca pulku vyssi ceny a neprijit o nic.
Jinak je ohly tlumic u praveho kola, brzdovy buben, naraznik, neco s napravou atd...fotku prilozim do hodiny.
Na zaver Vam chci zdelit radu at si zavolate na pojistovnu co mate primo v havarijnim pojisteni zahrnuto at nedopadnete jako ja, Prvni odtahovka byla od firmy Topmo ktera ma ksefty bud s pojistovakama nebo samotnou pojistovnou..