Ukažte svého miláčka - YARISka

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Hyrogen
Navigátor

Příspěvek od Hyrogen »

muco píše:ne-e - žiadny príplatok za to nebol. 8)

yaris II vyrobené ešte 2011
Jo ty diody v Yarisu 2009 ok, to máme taky, jen jsem si nikdy nebyl jistej že to jsou diody, ale říkal jsem si že asi ano podle toho jak to svítí.
Měl jsem na mysli nového Yarisa, u toho jsem takové diody jako na fotografii výše ještě neviděl...
Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
Toyota Yaris (2009) Terra Cool , 1.33 dual VVTi
Toyota Aygo 3x (2012) Base Cool, 1.0 VVT-i
Hyrogen
Navigátor

Příspěvek od Hyrogen »

Tak jsem teď koukal na hybrida, a docela mě mrzí že nebyl v nabídce když jsme kupovali toho našeho. Prakticky za stejné peníze jsme mohli mít tohoto fešáka v lepší výbavě a s nižší spotřebou. Akorát je blbý že nejde objednat v základní červené barvě :(
Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
Toyota Yaris (2009) Terra Cool , 1.33 dual VVTi
Toyota Aygo 3x (2012) Base Cool, 1.0 VVT-i
kubad
Navigátor

Příspěvek od kubad »

Tak jsem teď koukal na hybrida, a docela mě mrzí že nebyl v nabídce když jsme kupovali toho našeho. Prakticky za stejné peníze jsme mohli mít tohoto fešáka :D souhlas
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky :D 01/2012
Hyundai IX55 3,0 V6 Automat Premium
06/2010
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No nejak sa to tu neobnovuje...
My máme yarisov "už" dvoch... toho 3 dverového modrého prcka sme kupili pred týždňom aby mohla manželka na čom chodiť do roboty a aby sa naučila "nebáť sa" používať aj plyn ... :lol: (na tom novom červenom mala strach na to čo i len málinko šliapnuť.)
Je to 1.0 r.2004 naj. 126tis. a zatial to vypadá, že by nejakú dobu mohol vydržať bez opravy. 8)
P.S. na fotke vypadá ako nový... , no inak je tých kozmetických vád v skutočnosti viac ako dosť vrátane preliačin a aj nejakého striekania...ale ak porovnám čo je za 2000-2500€ na trhu dodrbaných fabií a iných značiek, tento yaris je oproti nim auto, čo zrovna zišlo z výr. pásu
:?
ObrázekObrázek

ten zrkadlový lesk na karoseriach je vdaka tomuto:Obrázek - červeného yarisa som napastoval v júni (červen) a medzi tým bol (pred vyše mesiacom) iba 1x ostriekaný wapkou a osušený. :wink: :wink: :wink:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
mifo
Člen Týmu

Příspěvek od mifo »

Muco
Ten vosk co popisujes, co vsetko treba urobit pred aplikaciou, teda okrem umytia auta? Nejake special odmastenie, alebo len umyjes samponom a voskujes? Je ten vosk tuhy, da sa aj rucne nanasat?
Celkom ma to zaujalo, lebo zatial som nic poriadne nenasiel co by vydrzalo dost dlho.
dik
Toyota Yaris II, 1.3 VVT-i, 2006 TerraCool
Citroen Berlingo 1.8i, 1998
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Mifo.. kasli na vosk, radsi to umej.. :-))))
Back in Czech.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Umyť auto, usušiť,napastovať a vyleštiť... Akú značku si kto zvolí v kozmetike,je to len na ňom. Upozorňujem však na jednu vec, a to je cena kozmetiky:
Cena kupovanej kozmetiky je asi 100€ na cca 7 - 10 rokov.. 8)

Vela??? to nech každý posúdi sám 8) 8)
Naposledy upravil(a) muco dne úte 08.10.2013, 15:17, celkem upraveno 4 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A jak casto to Muco delas?
Back in Czech.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

cca 2x za rok (ale teraz som len začal robiť s týmito profi prípravkami- uvidím časom- no vypadá to slubne)
Po na voskovaní už len sem-tam na wapku, vysušiť miíkrovláknovou handrou (cca 10€), preleštiť s autodetailerom a máš pokoj... (ten aj dopomôže k tomu,aby vosk viac vydržal):
http://www.youtube.com/watch?v=azT99Pvz49I
Ak chceš umyť auto šamponom medzi voskovaním, musíš kupiť autošampon PH neutral aby ti nenarušil vosk...
Ja mám od autoglymu Bodywork sampon ale ešte som ho nepužil.
http://www.youtube.com/watch?v=6W6hyZLlnyA

Tak pán boh pomáhaj ! :wink: :wink: :wink: :wink:
Toyota Auris 1.8 hybtid
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Tak to mame, pripravky za 50E, dva dny v roce (dejme tomu 2E na hodinu prace Muca) to je 85E +- utrata za rok... Pekne.... :-) To se asi vyplati... myslim, ze celolak stoji cca 1000 - 1500 E takze otazka jestli se s tim neotravovat a radsi neudelat celolak po deseti letech.. :-))))) Ale to je jen takova uvaha... Uvaga uvaga,,
Back in Czech.
mifo
Člen Týmu

Příspěvek od mifo »

muco
dik za vycerpavajucu odpověď, a verim ze to musí byt super zabava na cely den, ale toto je pre mna uz vela. Ja to potrebujem navoskovat preto, aby som to nemusel umyvat furt, mam doma korytnaca s teflonom, kde to umyjem tak 2x za rok a nababrem tymto akoze voskom, ktory vyrzi tak mesiac.
To radsej budem menit olej castejsie ako kupovat tolko kosmetiky.
Nic proti, každý nech sa hraje ako chce, ale toto je pre mna uz moc.
A navyse potom ti to nejaky dobrak na parkovisku otlce dverami, alebo obehne klucom. :(
Toyota Yaris II, 1.3 VVT-i, 2006 TerraCool
Citroen Berlingo 1.8i, 1998
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Všetko závisí na tom, ako sa TY rozhodneš... v tom prípade
tu potom mažem a upravím svoj príspevok vyššie uvedený - aby tu neboli písané romány ktoré aj tak nikomu nepomôžu... 8)
Pre mňa starať sa o auto je relax!
To proste človeka musí baviť a nemôže to robiť akoby z povinnosti
-len aby niečo ten lak vydržal... Toto NIE je teda LEN o tom.
Mńa teší ,ked vidím ten krásny výsledok ako je auto ako vo vitrínke...
No a že mi to na parkovisku niekto doškriabe? Môže sa to velmi rýchlo stať .Nasere ma to sice, ale ak sa mi to podarí "opraviť",
tak tá radosť z toho je dvojnásobná.

apropoo, ak si myslí niekto,že investovať do autokozmetiky 100€ na 5-7 rokov je veľa, tak si môže ešte vybrať niečo odtiaľ :

http://swissvax.cz/produkt/detail/autov ... y-efekt/79

A verte tomu, že tá stránka normálne funguje, takže biznis tam fičí :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Toyota Auris 1.8 hybtid
satanda
Navigátor

nabourany yaris

Příspěvek od satanda »

To ja Vam nekdy ukazu nabourane Yarise do ktereho vletel postarsi chlap kdyz moje pritelkyne couvala z parkoviste primo pred domem a ten duchodce prejel jednu krizovatku ikdyz nemel prednost, narazil primo do praveho zadniho kola (on mel felicii) :x , samozrejmne vinik je moja protoze mela dat prednost, po zjisteni na pojstovne nemame sjednane havarijni pojisteni z duvodu havarie, ale jen z vandalismu, ukradeni celeho auto nebo zivelne pohromy..tudiz si mame skodu uhradit sami.
Po prijezdu prvni odtahovky kterou mi doporucil muj pojistovak chteli auto odvezt neznamo kam, nekam do breclavy, kdyz sem se po telefonu ptal ridice odtahovky (nebyl sem na miste nehody, byl sem v cechach v praci), tak mi bylo receno ze s kooperativou nemaji nic spolecneho a do toyoty ho nepovezou, tak sem je odvolal zavolal sem global asistance od kooperativy, odvezli ho do autorizovaneho servisu toyota, protoze je auto v zaruce.
Pak mi zdelili castku kterou Vam napisu nekdy jindy protoze z te sem se posadil na prdel. zitra pujdu resit cenu, bud v autorizovanem nebo u jednoho vyborneho automechanika, ted je otazka, nechat si ho zpravit u mechanika tudiz prijit o zaruku ktera je jeste do prosince plus proreziveni karoserie 12let. nebo v toyote o cca pulku vyssi ceny a neprijit o nic.
Jinak je ohly tlumic u praveho kola, brzdovy buben, naraznik, neco s napravou atd...fotku prilozim do hodiny.
Na zaver Vam chci zdelit radu at si zavolate na pojistovnu co mate primo v havarijnim pojisteni zahrnuto at nedopadnete jako ja, Prvni odtahovka byla od firmy Topmo ktera ma ksefty bud s pojistovakama nebo samotnou pojistovnou.. :(
Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW
muco
Věčnej rejpal

Re: nabourany yaris

Příspěvek od muco »

Dávam Ti plný počet mojho "hlasu" 8) . V prípade,že sa stane takéto nešťastie je potrebné a dokonca by som povedal nejdôležitejšie pri odpratávaní auta zavolať asistenčnu službu od poisťovne, kde ste poistený. V prípade, že máte havarijnú poistku, celú udalosť riešiť asistenčnou službou cestou Non-stop linky vašej poisťovne a nie šuplikantami, ktorí prídu na miesto nehody a zneužívajú ľudí- účastníkov nehody ktorí sú v momentálnom šoku a ani nevedia čo robia a podpisujú.
Toyota Auris 1.8 hybtid
satanda
Navigátor

Příspěvek od satanda »

Obrázek

Asistencni sluzba se volala ale s tim havarijnim se to zjistilo az na druhy den.
Co si myslite o oprave? autorizovany nebo automechanika?
Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW
Odpovědět

Zpět na „Yaris“