cera> no má nacecíkováno, ale je roztomilá

ta se na rozdíl od barbie nepřevlíká, ale jen svlíká
myfune> Tak paráda, jedinej shop na celým netu... kterej má nakřečkováno... a jen Cera se tam díky svým kontaktům dostane... to zavání mafií

V čem to přišlo zabalený? bylo tam logo toyota? Jsou to 100% originály... i kdyby tam na krabici logo nebylo. No tak máme zdroje na všechny generace... pohodička

5g v Japonsku, 6g v Rusku, 7g Ebay. ufff shánět nesehnatelný je úžasnej zážitek...
Dneska sem sháněl botky... no je to boj, já a boty... na boty sem magor, stejně jako na auto... musej bejt prostě perfektní... tak poslední 2 páry v mých velikostech 44.5 /45 objednány z centrálního skladu někde v Hradci, nebo Pardubicích, jedinej shop kde je maj je a3sport.cz a já je prostě chci... tak mi pošlou sms až budou na Andělu jen a jen pod pultem pro mě... trochu jak za komančů... ale což... já sem vybíravej Cabana Racer II
After all we doubt this popular shoe was ever packed up in a box and forgotten about. In fact this lightweight runner was an instant hit when we introduced it back in 1981 and has stayed on top ever since. Just goes to show: Some things never go out of style.
"Some things never go out of style"- just like CELICA