Pozri si Ebay, obcas tam predavaju z Yarisa p.pocitace za par E, obcas aj s navigaciou.romanca píše:bol som s tym v servise (ppc v bratislave) a tam mi povedali, ze vraj je to taky typ palubneho pocitaca, co ukazuje len priemernu rychlost. ale urobili tam na mna velmi zly dojem takze mozno len sami nevedia co je to zac. ked sa kuknem na lcd displey tak vidim, ze su tam aj take ako l/100 a podobne polozky akoze predpripravene. ale zase mi to az tak nevadi, ale ak by sa dalo, tak by som to chcle vymenit za plnohodnotny pp.
navod na yaris
Re: tak riesenie hadanky
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Re: ktry ebay
ebay.deromanca píše:ktory ebay? ebay.com alebo ebay.de?
pozeral som nic som nevidel
pozrel som sa na ebay, nic som tam take nevidel ale neviem po nemecky takze som ani mozno spravne nehladall. ako sa to po nemecky povie ten palubny pocitac?
ako ti to potom poslali
ako ti to potom poslali? ved ta doprava musela byt drahsia...
Re: ako ti to potom poslali
Asi to je podla vahy, za pruziny a tlmice som platil 30E z Berlina do Prahy.romanca píše:ako ti to potom poslali? ved ta doprava musela byt drahsia...
Pri kazdej ponuke je napisane postovne, balne a ci je moznost zaslania do CZ, alebo SK.
tak si to skusam
povedal som si, ze to teda skusim a objednal som si laktovu opierku. uvidim ci to dobojujem. robi mi problem nemcina, lebo po nemecky viem len velmi slabo. keby sa tak dal ten interface prepnut do anglictiny citil by som sa omnoho istejsie.
Re: tak si to skusam
Odpisal som ti na prispevok, v Cechach to kupis skoro za postovne a je to to iste. Aj tak vsetky tie UNI opierky robi niejaka firma v Madarsku. Ked mi ju poslali, tak zabudli v odklapacej dutine dodaci list a brali to cez niejaku firmu v Komarne.romanca píše:povedal som si, ze to teda skusim a objednal som si laktovu opierku. uvidim ci to dobojujem. robi mi problem nemcina, lebo po nemecky viem len velmi slabo. keby sa tak dal ten interface prepnut do anglictiny citil by som sa omnoho istejsie.