E9 PRESTALA RADIT
Možno blbosť, ale mrkni, či máš v nádobke kvapalinu....ak nie a nieje ani v systéme, tak spojku nemá čo vypínať, keďže je ovládaná hydraulicky 
Prípadne nech ti niekto šlape na spojku a ty mrkni, či sa hýbe páka, ktorá spojku ovláda...

Prípadne nech ti niekto šlape na spojku a ty mrkni, či sa hýbe páka, ktorá spojku ovláda...
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
tak do te sem koukal a olej je tam !zitra pojede do toho servisu tak sem zvedavej co me to bude stat!
se studentskym prijmem opravy jdou hur!nejak se na me lepi smula pred mesicem jsem ji opravil po male nehode ktera taky nebyla zadarmo a ted ta spojka!!!Ale na corollu jinak nedam dopustit!

ex:corolla e9 1,6 16v
akt:corolla e9 1,6 GTI
akt:corolla e9 1,6 GTI
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kapalinu jsem tam měl taky a nešlo mi řadit. Může to být jen gumička v nějakém spojkovém válečku, aspoň u mě to byla ( http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=9137 ).
plamen píše:tak do te sem koukal a olej je tam !zitra pojede do toho servisu tak sem zvedavej co me to bude stat!se studentskym prijmem opravy jdou hur!nejak se na me lepi smula pred mesicem jsem ji opravil po male nehode ktera taky nebyla zadarmo a ted ta spojka!!!Ale na corollu jinak nedam dopustit!
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A v servisu ti řekli co?
Jinak když jsem měl tu gumičku vevnitř válečku poškozenou, tak to taky chvílama dobře řadilo.
Jinak když jsem měl tu gumičku vevnitř válečku poškozenou, tak to taky chvílama dobře řadilo.
plamen píše:vcera sem vezl auto do toho servisu a normalne to radilo tak nevim co s tim je
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsi prvně vyzkoušet to, jak ti radil chmelo, za zkoušku bys nedal nic a hned by se vědělo, kde hledat chybu.
Případnou drahotu ber jako daň za to, že se ti s tím nechtělo dělat. Pokud to totiž bude něco s tou spojkovou hydraulikou, tak to není vůbec těžká oprava, já to předtím v životě nedělal, tak jsem se s tím plácal, ale fotodokumetace je k dispozici, tak bys to zvládl taky:-)
Nechal sis to opravit nebo jen najít závadu?
Případnou drahotu ber jako daň za to, že se ti s tím nechtělo dělat. Pokud to totiž bude něco s tou spojkovou hydraulikou, tak to není vůbec těžká oprava, já to předtím v životě nedělal, tak jsem se s tím plácal, ale fotodokumetace je k dispozici, tak bys to zvládl taky:-)
Nechal sis to opravit nebo jen najít závadu?
plamen píše:jeste nevim zatim mi nic nerekly ale hned jak budu vedet tak napisu doufam ze to nebude drahe