strasne som sklamany....menit sklo na novom aute....

. Zkus zabránit tomu aby voda na tom okně zkondenzovala a potom zmrzla. Pokud je to možný, zkus to nechat "dejchat" tak aby vnitřek vozu byl co nejrychleji stejně teplý (studený) jako okolní vzduch. Já když přijedu s vyhřátým autem, tak nechávám otevřené okno (už jsem to psal), ale já mám tu výhodu, že to mám v garáži, případně na zahradě.
 . Zkus zabránit tomu aby voda na tom okně zkondenzovala a potom zmrzla. Pokud je to možný, zkus to nechat "dejchat" tak aby vnitřek vozu byl co nejrychleji stejně teplý (studený) jako okolní vzduch. Já když přijedu s vyhřátým autem, tak nechávám otevřené okno (už jsem to psal), ale já mám tu výhodu, že to mám v garáži, případně na zahradě.T.Y.N.G. píše:to muco: Ono je blbý, že stačí opravdu málo vlhkosti, stačí co ve studeným autě vydejcháš. Zkus zabránit tomu aby voda na tom okně zkondenzovala a potom zmrzla. Pokud je to možný, zkus to nechat "dejchat" tak aby vnitřek vozu byl co nejrychleji stejně teplý (studený) jako okolní vzduch. Já když přijedu s vyhřátým autem, tak nechávám otevřené okno (už jsem to psal), ale já mám tu výhodu, že to mám v garáži, případně na zahradě.
.

Je to divnýmuco píše: Však to je to na tom,že asi 15 min. som sa hral s oknami(umýval s okenou).Všetky dvere boli otvorené pri tom a samozrejme som okna leštil do sucha..To mu nestačí 15 min. vetrať,kým nezatvorím auto?
 , tady by to chtělo nějaký informace s fyziky
 , tady by to chtělo nějaký informace s fyziky   

)
 ) 

,ale v lete to fungovalo fajn-super!! Vyčistilo a odstránilo veškeré čmuhy!!!Ale teraz som zvedavý. Keď to nepomôže,dúfam,že budem cez sklo aspoň viedieť
 ,ale v lete to fungovalo fajn-super!! Vyčistilo a odstránilo veškeré čmuhy!!!Ale teraz som zvedavý. Keď to nepomôže,dúfam,že budem cez sklo aspoň viedieť  

).
 ). 

Uvidím. Jde o to, že je to opravdu primárně učené na potápění. Takže se přípravek nanese, nechá zaschnout a pak se to opláchne vodou. Na masku to stačí. Teď když jsem to dal na kousek skla, tak jsem měl problém to rozleštit - musel jsem navlhčit hadr. Pozorování časem ukáže.muco píše:Kde si to kupoval? Ak bude taký istý obchod u nás,mali by ho asi tiež mať. Vyskúšaj ale jazdu v noci-či nebudeš mať s tým zajebabrané sklo čmuhami.

to čo??? Iba na tom kúsku bolo zarosené okno.Počas jazdy do roboty sa samozrejme v kabine vzduch trochu oteplil(aj keď som nekúril) ,ale nadýchal som samozrejme trochu "vlhkosti")... takže asi tam niekde musí okolo čelného skla prepúšťať vzduch. Zatial som to zastriekal zvonka silikonom.Ak to nepomôže,skusim ešte s tým glycerínom a ak aj tak to bude robiť,neviem,či celé sklo nepretesním zvonka  tak jemne silikonovou hmotou.nechce sa mi totiž s tým ísť do servisu,aby to potom nebolo ešte horšie a v podstate tu silikonovo-gumenú hmotu môžem dať hocikedy dole,ak by to nepomohlo...Uvidím,ako sa bude správať
  to čo??? Iba na tom kúsku bolo zarosené okno.Počas jazdy do roboty sa samozrejme v kabine vzduch trochu oteplil(aj keď som nekúril) ,ale nadýchal som samozrejme trochu "vlhkosti")... takže asi tam niekde musí okolo čelného skla prepúšťať vzduch. Zatial som to zastriekal zvonka silikonom.Ak to nepomôže,skusim ešte s tým glycerínom a ak aj tak to bude robiť,neviem,či celé sklo nepretesním zvonka  tak jemne silikonovou hmotou.nechce sa mi totiž s tým ísť do servisu,aby to potom nebolo ešte horšie a v podstate tu silikonovo-gumenú hmotu môžem dať hocikedy dole,ak by to nepomohlo...Uvidím,ako sa bude správať  

být to u mýho auta, tak nějakým způsobem sundám ten plast co je vevnitř na sloupku okna a podívám jestli to tam neni mokrý.. ta voda se tam může dostávat shora podél celého okna.. ale předpokládám, že máš auto ještě v záruce, takže přeju pevné nervy a hodně trpělivosti při reklamaci..
  být to u mýho auta, tak nějakým způsobem sundám ten plast co je vevnitř na sloupku okna a podívám jestli to tam neni mokrý.. ta voda se tam může dostávat shora podél celého okna.. ale předpokládám, že máš auto ještě v záruce, takže přeju pevné nervy a hodně trpělivosti při reklamaci..