kde udelali inzeniry z ED2 chybu?Tomas píše:Tomas píše:No pekne, frajerka si dnes kupila Francuza. Novy Yaris sa jej nepacil, tak sa mi podarilo zohnat posledny skladovy kus stareho Yarisa. Je to Dream.
No uz sa jej pokazil dverovy spinac
Japonsky vs. Francuzsky yaris
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Ale na druhej strane, bol som sa na nom previest a je podstatene lepsie odhlucneny ako Japonec. Tie 2 kW dole skoro vobec necitit, jedine sa mi zda, ze jemne pomalsie ide do otacok. Urcite sa to zmeni, je to novy motor, musi sa este "rozjazdit" 

Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
zkus mrknout na pasy, tam byva i mesto napsany... hlavne je tam vetsinou mesic vyroby... dole na pasech az u tech "navijaku", by mela byt cedulka...g.man píše:Tak můj má v techničáku vyrobeno v manuf. europe. Mám pocit, že mi tehdy prodejce říkal, že je z Anglie. Tady čtu Francie či Belgie. Takže kde se to moje autí narodilo. Jo je to ročník 2003
Jak poznám Japonce od Francouze? Přelom byl vroce2002 tuším.
Jak poznám Japonce od Francouze? Přelom byl vroce2002 tuším.
Re: Jak poznám Japonce od Francouze? Přelom byl vroce2002 tu
Staci se mrknout na svetla...Francouz ma vyrobky firmy Valeonwx píše:Jak poznám Japonce od Francouze? Přelom byl vroce2002 tuším.

Na světla? A kde?
A kde konkrétně na těch světlech mrknout? Díky.
- bruno75
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Inak Valeo je sice FR firma ale pod Japonskym managementom. Teda aspon ten vrcholovy management je JPN. Dokonca tusim prisiel z Toyoty takze to je celkom povzbudiveTOm píše: Staci se mrknout na svetla...Francouz ma vyrobky firmy ValeoJaponec ma neco jineho....

Yaris NG 1,3 VVT-i Terra Cool
hlavne kdyz se podivas na pasy, tak az u spodniho ukotveni pasu je napsano kde a kdy to bylo vyrobeno...TOm píše:Staci se mrknout na svetla...Francouz ma vyrobky firmy Valeonwx píše:Jak poznám Japonce od Francouze? Přelom byl vroce2002 tuším.Japonec ma neco jineho....