autoscout.de
Tak jsem to tu četl, mimochodem E10 je dobrá volba, měli jsme 1,4 a jezdilo to nádherně, jak se prodávala měla 100 000 km a za tu dobu absolutně bez poruchy.
Teď by mě ale zajímalo, jestli by šlo auto dovéz tak, že by mi ho známej v německu koupil a přivezl tady. Mluvím o autě které je starší než 8 let a mám na něj papíry. Jen nevím jestli on to auto v německu odhlásí bez toho auta. Nevíte někdo jak to chodí?
Teď by mě ale zajímalo, jestli by šlo auto dovéz tak, že by mi ho známej v německu koupil a přivezl tady. Mluvím o autě které je starší než 8 let a mám na něj papíry. Jen nevím jestli on to auto v německu odhlásí bez toho auta. Nevíte někdo jak to chodí?
to je uplne to samy... proste ne... si myslim... podle tvyho popisu to tak chapu
asi jedina sance jak to obejit je, protoze sme v EU, mit v DE znamyho, na nej to bude prihlasešny, bude to mit DE papiry a ty s tim budes tady jezdit. Ale na STK to musi taky do DE... A platis nemeckou (DE uz me nebavi
) pojistku...

- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
tak papiry na E10 pocitej tak 15 tisic, reseni by bylo papiry na E9, tech je vsude dost, na to ze je to starsi prijde jedine ten kdo ji ma doma. pocitam ze ve zdejsim prostredi kdy vsechny diskuze končí radou dej tam super vec co tam byla origo(treba utopistická myslenka ze výrobce dává na auto kotouče které nekdo navrhnul dle rozvrhnutí hmotnosti daného typu auta - co třeba rozdíly v kg pri jiném motoru co?) se ti poradí at koupis za víc nejakou peknou(jedna by byla k mání - viz bazar
) nebo kup nejakou plecku a dovez si hezkou ale bez papiru--zmenis kastli a jeto. 

celica 97 super black&white edition