teda moc dekuji ja se na to dneska mrknu snad ho tam najdu a zkusim to na nej dat a uvidime co to udela vazne moc dik,,, to vis ja se v tom moc nevyznam, ale zkusim to jeste jednou diky pak hodim fotky a ty mas taky po faceliftu? a kam si ledky umistil?nemas foto s tema ledkama? ja sem dam taky foto jen cekam na lepsi pocasi abych nadotil autikthoma píše:Ahoj, nafotil jsem to mobilem. Mám to připojené na ten černý kabel.xmirekp píše:ahoj diky merak si koupim tak za dva dny, a neco vymyslim oni by to v toyote udelali,, auto je v zaruce ale chteji za to 1500 a to je sakra moc na to aby zapojili jeden kablik, to same chteli za parkovaci senzory asi 12000 a mam je za 400 a sam,,, a funguji paradne,, skoda ze nekdo uz tohle nemotoval by mohl vedet presne jaka pojistka to je,, kde je stavadusan49 píše:Skús hľadať v poistkovej skrini v motorovom priestore. Pozri rozmiestnenie poistiek str.459 (aspoň v SK manuáli je to tak). Bez meracieho prístroja sa však neobídeš. Treba pomerať napätia pri vypnutom a pri zapnutom zapalovaní.