deni sviceni

nová modelová řada - nástupce Corolly
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

kthoma píše:
xmirekp píše:
dusan49 píše:Skús hľadať v poistkovej skrini v motorovom priestore. Pozri rozmiestnenie poistiek str.459 (aspoň v SK manuáli je to tak). Bez meracieho prístroja sa však neobídeš. Treba pomerať napätia pri vypnutom a pri zapnutom zapalovaní.
ahoj diky merak si koupim tak za dva dny, a neco vymyslim oni by to v toyote udelali,, auto je v zaruce ale chteji za to 1500 a to je sakra moc na to aby zapojili jeden kablik, to same chteli za parkovaci senzory asi 12000 a mam je za 400 a sam,,, a funguji paradne,, skoda ze nekdo uz tohle nemotoval by mohl vedet presne jaka pojistka to je,, kde je stava :)
Ahoj, nafotil jsem to mobilem. Mám to připojené na ten černý kabel.
Obrázek
teda moc dekuji ja se na to dneska mrknu snad ho tam najdu a zkusim to na nej dat a uvidime co to udela vazne moc dik,,, to vis ja se v tom moc nevyznam, ale zkusim to jeste jednou diky pak hodim fotky a ty mas taky po faceliftu? a kam si ledky umistil?nemas foto s tema ledkama? ja sem dam taky foto jen cekam na lepsi pocasi abych nadotil auti :)
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
kthoma
Člen Týmu

Příspěvek od kthoma »

xmirekp píše:
kthoma píše:
xmirekp píše: ahoj diky merak si koupim tak za dva dny, a neco vymyslim oni by to v toyote udelali,, auto je v zaruce ale chteji za to 1500 a to je sakra moc na to aby zapojili jeden kablik, to same chteli za parkovaci senzory asi 12000 a mam je za 400 a sam,,, a funguji paradne,, skoda ze nekdo uz tohle nemotoval by mohl vedet presne jaka pojistka to je,, kde je stava :)
Ahoj, nafotil jsem to mobilem. Mám to připojené na ten černý kabel.

teda moc dekuji ja se na to dneska mrknu snad ho tam najdu a zkusim to na nej dat a uvidime co to udela vazne moc dik,,, to vis ja se v tom moc nevyznam, ale zkusim to jeste jednou diky pak hodim fotky a ty mas taky po faceliftu? a kam si ledky umistil?nemas foto s tema ledkama? ja sem dam taky foto jen cekam na lepsi pocasi abych nadotil auti :)

Já to mám místo těch černých záslepek na mlhovky.
Obrázek
SUBARU OUTBACK 2.0D Active MY11
TOYOTA AURIS 1,33 6MM Tera, VSC+TRC, 2010
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

kthoma píše:
xmirekp píše:
kthoma píše: Ahoj, nafotil jsem to mobilem. Mám to připojené na ten černý kabel.

Já to mám místo těch černých záslepek na mlhovky.
Obrázek

koukam super, mas to pekny,, taky jsem uvazoval o tom ze to dam misto toho ale byl tam problem ze mam mlhovky a za druhy bylo by to moc dosikma, takze ja jsem to pripevnil na mrizku, pujdu zachvili do auta a podivam se na to pripada mi ze pojistkove skrini toho mam nejak vic nez ty,, nevim kouknu na to ale diky

xmirekp
Věčnej rejpal

LED svetla hotovo

Příspěvek od xmirekp »

ahoj kluci tak moc diky za rady tak posilam nejake fotky juknete :) zapojeno http://img713.imageshack.us/g/21022011224.jpg/

vifai
Člen Týmu

Příspěvek od vifai »

Pěkné, akorát mě připadá, že nesplňuješ maximální vzdálenost světel od okraje auta (400mm), která je daná vyhláškou. :?
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Taky mne to napadlo, ale kontroloval jsem vysku nad vozovkou, nektere materialy uvadi 250mm coz asi mlhovky splnuji, nektere zdroje uvadi 350 u kterych bych si jisty uz nebyl.

Ale stejne, neprijde Vam to prilis nizko ta svetla?
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
dusan49
Člen Týmu

Příspěvek od dusan49 »

@vifai Takéto umiestnenie sa dá použiť len pre model r. 2010, pretože má širšiu mriežku.
Podľa priloženého obrázku to vyhovuje vyhláške.

Kód: Vybrat vše

http://img139.imageshack.us/img139/7853/aurisv.jpg
TOYOTA AURIS 1,6 Valvematic 6MM Luna, VSC+TRC, čierna 11/2010
tlumex
Navigátor

Příspěvek od tlumex »

Jako ty kulaty (bez urazky) se mi nelibi ale to co sem dal dusan to se mi moc libi. Mas nejaky typ svitidla, který by tam takhle pasoval?
Myslite ze mi to udela autorizak? :lol:
dusan49
Člen Týmu

Příspěvek od dusan49 »

@tlumex Mne sa páčia napr.

Kód: Vybrat vše

http://www.tuning-centrum.cz/product/63999-denni-sviceni---led-diodova-svetla-sj286e---homologovana-zajistime-odbornou-instalaci--
tieto, ale existuje ich spústa. Svetlo by nemalo mať väčšiu šírku ako 188 mm, aby bola dodržaná vyhláška. Nakoľko mám Arisa len krátko, nemám to zrealizované ale plánujem s tým. Zaujímalo by ma čo sa nachádza za tou vetraciou mriežkou a ako sa tam dostať a primontovať svetlá.
TOYOTA AURIS 1,6 Valvematic 6MM Luna, VSC+TRC, čierna 11/2010
vifai
Člen Týmu

Příspěvek od vifai »

Tak to máte na Aurisech 10 výhodu. Já mám 08 a právě neustále řeším problém s umístěním. Není kam je dát a řezat nárazník se mi nechce. :(
tlumex
Navigátor

Příspěvek od tlumex »

jako pokud by to nebyla bludicka kera skoro nesviti sel bych do toho. Chci byt videt
xmirekp
Věčnej rejpal

LED SVETLA

Příspěvek od xmirekp »

ahoj prave ze ten limit tech 400 splnuji jen tak tak je to akorat a od zeme je to taky v poradku, ten limit neni ke stredu ale k okrajove casti svetla a je to skoro 400, takze vse splnuji,, a otazka libi, nelibi, neni to jinam kam dat a nevypada to zase tak spatne,,,

xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

jinak ja nakupuji na www.leddennisviceni.cz vzdy a jsem spokojeny

Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

Jestli jsou tyhle kulata svetla ty co potkavam, tak se divim, ze ziskaly homologaci. Za slunecneho dne je to jako by je clovek nemel. Podezrela by mela byt uz i ta spotreba 6W na jedno svetlo. Kdyby tam byly suprasvitive diody, tak to musi brat cca 18W. Tady je aspon trochu popsane co v tom je http://www.tuningcenter.cz/index.php?p= ... ni-sviceni
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

nahodou svetla sviti hodne dobre i ve dne jak muzes videt z fotek,, a jinak jeste k tem rozmerum, splnuji vyhlasku jen tak tak, jsou od okraje vozidla rovnych 400 ke kraji svetla, tak jak to ma byt.

Odpovědět

Zpět na „Auris“