Fólie

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

diki :lol:
a to si ho okrem folii robim sam...
co sa tyka montazi,jak vyfuk,tak narazniky,neony atd... :roll:
bojim sa dat moju lasku niekomu do ruk :oops:
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Tak to mas v profilu :D Jinak brzdy jsou moc super!!! MOdra je barva pekna :lol: A jinak parada...jinak ja mam taky ty folie LLumar a myslim ze jsou moc good :P JO jjinak sem te dal i na hlavni stranku :wink:

tak chlapi cudnente na to...

www.yaris-club.com :D
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

Llumarky su vraj najlepsie :lol:
ja som spokojny...
a diky za tu aktualizaciu... este mi trochu odstawa zadny naraznik,nedorobil som uchyty po bokoch...
w navode pisali,wraj to mam nalepit na silikon cely naraznik bez akejkolvek sruby :mad: to by som chcel vidiet ako to vydrzi...
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Zrovna jsem se chtěl zeptat, proč to tam nepasuje :D Ty kraje dej na silikon, to vydrží. Jak jsem dělal zadní nárazník, a pořád ho sundával a nandával tak se ty origo příchytky co jsou na krajích vychodily, tak jsem to trochu máznul silikonem a drží to :wink:
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Tie origo prichytky su naozaj na prd. Najhorsie je, ze sa tym deformuje ten za tepla lisovany uchyt na narazniku. Dost nestastne to vymysleli :(
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Ičo píše:Llumarky su vraj najlepsie :lol:
ja som spokojny...
a diky za tu aktualizaciu... este mi trochu odstawa zadny naraznik,nedorobil som uchyty po bokoch...
w navode pisali,wraj to mam nalepit na silikon cely naraznik bez akejkolvek sruby :mad: to by som chcel vidiet ako to vydrzi...
jojo souhlas...Jinak nemas zac...az zas neco bude noveho urco posli :D snad te v tom tuneni nekdy dozenu :wink: mozna tak za 3 roky :lol:
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

skusim ten silikon... novy naraznik inac uz vobec nedrzi na original uchytoch,okrem tych dvoch srub pod piatymi dverami... ja som si privirobil este pod spz...
horsie je,ze tam nevosiel plast na spz a nemam ju ani osvetlenu... (zatial)
:oops:
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

asi dokonca oscanujem ten navod a poslem vam ho mailom,nech sa posmejete aj vy... mimoto stary vyfuk by som nechat nemohol aj keby som chcel,lebo by liezol priamo do naraznika... taktiez uchyt na tahanie a kusok plechu spod rezervy muselo ist won,koli novemu vyfuku... a to tunenie... :roll: to je len pre moju zabavu...
ale idom ho uz skusit vystavit 5-6.8.2005 na siravu... :wink:
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Já jsem při výrobě toho zadního nárazníku použil ten půvojední, takže všechny úchyty jsou origo. Drží to i na těch sponách na tom plechovém spodku, jen sem ten plech musel říznout na krajích. Rámeček na SPZ jsem taky upravil, ale osvícení tam zůstalo. SPZ sem musel nalepit, protože se mi tam taky nevleze ten držák. :D
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

no ja som objednal naraznik a dosiel bez akehokolvek uchytu na sebe,,, vsetko bolo treba vyrabat... a osvetlenie spz chybalo,taktiez aj vyrez na neho... tak som sa na to vykaslal... :lol:
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

Kurnik ece to chce podbehy... 8)
len ja mam ten akutny nedostatok momentalne...
heh... vsetko postupom casu.... :lol:
duufam
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Ičo píše:Kurnik ece to chce podbehy... 8)
len ja mam ten akutny nedostatok momentalne...
heh... vsetko postupom casu.... :lol:
duufam
Na kolik te prisel ten zadni spoiler?
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

oficialne ma vysiel nejakych 14000sk ale neoficialne to zaplatila poistovna a flasticky ma vysli 2000 :oops: montaz som si robil sam...
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Ičo píše:oficialne ma vysiel nejakych 14000sk ale neoficialne to zaplatila poistovna a flasticky ma vysli 2000 :oops: montaz som si robil sam...
Dalsi poisteny, este predok, motor a mam TS :D
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

az take jednoduche to nebolo :(
ale keby to slo tak to tak robim bezne... ale nabural ma jeden cvok a ked uz to slo tak som to tak spravil... za ine veci som si pekne poctivo zaplatil... a lacne to zrovna nie je... :?
Odpovědět

Zpět na „Yaris“