Weyraaku ten motor který tam mám je v kondici takové že málokterý který tady motor je je takovej jak můj,ani kapka oleje dolů

například a jiné věci nemluvě klidně si ho můžeš projet

ale pak bys možná chtěl dát svoji k spánku

/to tě škádlím/ Jo a ještě něco na autě jsou 17 kola co taky určitým způsobem ovlivní spotřebu.Vážně je zapotřebí počítat s 10 litrama dlouhodobě - důvod kolikrát jedu napr.do posilky a to je vzdálenost která nestačí pomalu motor dostat do provozní teploty v zimním období, další jedu docela často na přednášku a pod 160-170 na dálnici ani ránu/kluci zeleni prominte/ to bych přednášel do soudného dne.Za další někdy si prostě chceš zablbnout tak ji dáš pod kotel nač bych tam cpal pak tolik peněž za napr.za pneu,lepší spojku, lepší brzdy staral se o ní a koukal je na ní to bych si koupil do skříňky angličák.A to je moje honey!!!Probůh vždyť Celica není klasické spotřební auto typu Škody Fabia HTP s tažným zařízením a přívěsným vozíkem za ní/klasické české auto/

Chválím tě za jízdu a to jakou spotřebu dokážes s podle všeho lehkou nohou udělat na svojí Celice jak jsem psal dokážu to taky ale ten pocit z ježdění ja pak nemám ale litr sem litr tam

.Běžně jezdím taky pod 9 ale.... z dlouhodobého hlediska je to podlě mně 10l a určitě pro kluka který chce vědět takové ty real náklady jsou na počty určitě lepší.Tady nejde o rekordy kdo a za jak nízkou spotřebu s Celicou někdy jel jde ale o to jak vypadá téměř reální situace u většiny lidí jezdících s tímhletím autem což ty jses světlá a dobrá výjimka.Mimochodem můžes si být jistej že moje ,,príšera" je ve stavu nového auta nejen motorem

problém v spotřebě u mně není v autě ale když tak ve mně a hlavě.

Nějaké ty auta doma jsou.