Corolla - motor 1.4 VVT-i a jak je to s rozvody ?
Zdárek šéfe, hele, ten manuál se budu snažit co nejdřív, musíš vydržet. scaner nemám doma, leda bych Ti to celý opsal a poslal e-mailem. Stejně tam není moc obrázků:-) Musíš počkat jak to dopadne v prácitommik píše:Mot@ki píše:Mno, jsem poměrně čerstvý majtel E12J r.v 2005 s motorem 1.4vvti. Mám najeto tak 2.000km...
Zdravím,
ještě bych se Tě rád zeptal, co všechno jsi nechal vyměnit a zkontrolovat, když jsi Corollu zakoupil (psal jsi ještě pak, že měla nalítáno cca 50 tkm). Je mi jasné, že asi standardní je výměna náplní (motor.olej, brzdovka, chlad.kapalina.); zajímá mě však, jestli i něco dalšího. Díky za odpověď a měj se.![]()
t.

Jinak jsem měnil, olej za 5w30 a měl jsem sjetý brzdový obložení a nelíbili se mi kotouče. Koupil jsem si EBC polokeramický ( ty červený) a jako že supr, trošku pískají když sou studený, ale jinak brzděj jak draci.
Příští rok mě čeká brzdovka, olej do převodovky, chladící kapalina, klimatizace atd...
jooo ještě musím koupit stěrače. Ten pakůň co ji měl předemnou jezdil furt s origo...jsou jaksi nacucky...
Jináč to je celkem všechno!
Mot@ki wrote:
Zdárek šéfe, hele, ten manuál se budu snažit co nejdřív, musíš vydržet. scaner nemám doma, leda bych Ti to celý opsal a poslal e-mailem. Stejně tam není moc obrázků:-) Musíš počkat jak to dopadne v práci
Jinak jsem měnil, olej za 5w30 a měl jsem sjetý brzdový obložení a nelíbili se mi kotouče. Koupil jsem si EBC polokeramický ( ty červený) a jako že supr, trošku pískají když sou studený, ale jinak brzděj jak draci.
Příští rok mě čeká brzdovka, olej do převodovky, chladící kapalina, klimatizace atd...
jooo ještě musím koupit stěrače. Ten pakůň co ji měl předemnou jezdil furt s origo...jsou jaksi nacucky...
Jináč to je celkem všechno![/quote]
Přeju pěknej den, dík za odpověď. S tím manuálem to nespěchá, prostě až to bude tak to bude, hlavně klííííííd
Ten olej asi stačí 5W40, ne ? Ale chápu, že chceš japonečce dopřát...
Ty provozní věci se prostě měnit musí, to je jasné - řádná údržba se Ti pak ale vrátí ve spolehlivosti auta...protože asi nejhorší je, když se na auto nemůžeš spolehnout
Zatím díky za postřehy a měj se fajn. t.
Zdárek šéfe, hele, ten manuál se budu snažit co nejdřív, musíš vydržet. scaner nemám doma, leda bych Ti to celý opsal a poslal e-mailem. Stejně tam není moc obrázků:-) Musíš počkat jak to dopadne v práci

Přeju pěknej den, dík za odpověď. S tím manuálem to nespěchá, prostě až to bude tak to bude, hlavně klííííííd

Ten olej asi stačí 5W40, ne ? Ale chápu, že chceš japonečce dopřát...

Zatím díky za postřehy a měj se fajn. t.
- LikeableBoy
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak typ motoru mám 1.4 VVTi 16V ZZE111 (ZEB1) 4ZZFE.
Ještě by mě zajímalo, jestli by někdo neměl foto těchto gufer ventilů nebo třeba nějaký nákres...nějak si to neumím představit jak to vypadá.
Ještě by mě zajímalo, jestli by někdo neměl foto těchto gufer ventilů nebo třeba nějaký nákres...nějak si to neumím představit jak to vypadá.
"Karolínka Modroočko" Toyota Corolla 1,4 VVTi (71kW) LB 10/2001 -prodána
Ford Focus 1.6 TDCi (80kW) combi Titanium 10/2009
"Lvíček" Peugeot 307 SW 1.6 16V (80kW) 02/2003 6x airbag, digi klima, ESP+ASR, panorama, atd.
Ford Focus 1.6 TDCi (80kW) combi Titanium 10/2009
"Lvíček" Peugeot 307 SW 1.6 16V (80kW) 02/2003 6x airbag, digi klima, ESP+ASR, panorama, atd.
Mot@ki wrote: Zdárek šéfe, hele, ten manuál se budu snažit co nejdřív, musíš vydržet. scaner nemám doma, leda bych Ti to celý opsal a poslal e-mailem. Stejně tam není moc obrázků:-) Musíš počkat jak to dopadne v práci
Zdravím, nechci prudit, jen jsem se chtěl připomenout s tím manuálkem. Ale jestli je to problemos, tak to nech bejt... díky a hezkej podzim. t.

Zdravím, nechci prudit, jen jsem se chtěl připomenout s tím manuálkem. Ale jestli je to problemos, tak to nech bejt... díky a hezkej podzim. t.