olej neuniká pod tesnením hlavy ale pod tesnením víka ventilu případne pod temi kroužky co menil bečvyskrat píše:kolko ta stala ta vymena tesnenia (cas/$)? bolo to to klasicke tesnenie pod hlavou? Ja som kupoval toto tesnenie za cca 1000sk mimo toyoty, tak teraz rozmyslam, ci hovorime o tom istom tesneni, ked to bolo take drahe...trochu mi unika olej, ale zas to mozu byt aj kruzky, alebo ventily...neviem do coho sa pustit skor... viete niekto poradit, co je casovo a aj financne menej narocne (tesnenie pod hlavou / kruzky / ventily)?
Ohladom toho sklbania a palca rozdelovaca - su nejake 2 typy tych palcov? Lebo co som si objednaval od Idaha, tak mi prislo nieco veelmi podobne skodovackemu palcu rozdelovaca a nejak mi to tam nepasuje.
Dik za pomoc.

ta tesnení drahá nejsou - kroužku kolem svíček asi jen v toy - viz Becvzho přízpevek a tesnení pod víko vyjde na 150-350 Czk dle výrobce ( bohužel pro Becvyho se nepodařilo sehnat to nejlevnejší co stojí cca 97czk po slev pro toy forum a zatím ho nenabízím jelikož jsou nejaké problémy ve skladech u dodavatele ukazuje to že jich mají ješte 52 ale fyzicky nemají jediné