Celica T23 - jsem tu novy

vše ohledně modelové řady Celica
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

huste, tak to je super to urcite musime dat sraza :) pripadne moje ICQ 393911922

No na noc by to bylo podle me urcite jasny, do rana by byla minimalne vykradena... Ja co dva a pul roku parkuju kousek od metra Haje tak uz jsem mel auto co ted prodavam ( mazdu 323F) 3x vykradeny, nastesti to bylo pojisteny ale stejne nechapu jak nekdo muze sahnout na cizi majetek.Zrovna dneska jsem videl kousek od baraku vykradenou novou octavku, rozbite okynko a ukradena predni svetla, co na to rict ...Snad jen to, ze prvni co jsem udelal po privezeni Celdy bylo pojisteni All risk + bezpecnostni srouby + pronajem hlidane garaze a ted uz jen zbyva se modlit...

Co se tyce parkovani a otukavani tak to je moje nocni mura. A protoze Celdu jsem si poridil hlavne pro kazdodeni jezdeni tak mam z toho hruzu uz ted...
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Tak co se týk parkování a oťukávání ti radím se na to rychle připravit, budeš pak zbytečně naštvanej :? Ale třeba budeš mít víc štěstí, no :)
Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

Já moc často čelikou do prahy nejezdím, zatím jsem tam byl jenom 2x, ale když vyjedu, tak se po návratu domů nestačím divit! Když jsem byl s autem poprvé v praze, tak mi na dveřích vznikla malinká promáčklina, no a podruhé mi někdo podřel přední nárazník, kolmo na směr jízdy. Bylo to docela hodně vidět. Musel jsem to rozebrat a znovu dopasovat, potom jsem to zamaloval aretační tužkou. To jsem byl jenom 2x v praze!

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“