Jak na to ? Nesvítí světla :(

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

U Mazdy jsem zapojoval rádio a nějak jsem to blbě zapojil a pořád mi praskaly pojistky
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
M.A.T.Y.S.E.K
Člen Týmu

Příspěvek od M.A.T.Y.S.E.K »

me to zaclo tim ze kdyz jsem zapojoval baterku tak jsem to asi nejspis zkratoval jelikoz jsems si odpalil pojistku na radiu ale stale nemuzu prijit na to co je jeste sem dam do diskuze dotaz na manual k celice treba ho nekdo bude mit
M.A.T.Y.S.E.K
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

M.A.T.Y.S.E.K píše:me to zaclo tim ze kdyz jsem zapojoval baterku tak jsem to asi nejspis zkratoval jelikoz jsems si odpalil pojistku na radiu ale stale nemuzu prijit na to co je jeste sem dam do diskuze dotaz na manual k celice treba ho nekdo bude mit
este rekni ze si na baterce prohodil polaritu a muzes zacit setrit :-D
M.A.T.Y.S.E.K
Člen Týmu

setrit ? :(
M.A.T.Y.S.E.K
martin.cb
Člen Týmu

zadní světla SPZky

Příspěvek od martin.cb »

Měl jsem uplně uhnilý dráty, konektory (Yaris Verso), takže provizorák v podobě diod, než seženu komlet lampičky s konektory, ale původní držáky"světýlek" mají jeden neduh: těsní na karoserii pomocí pružné savé houbičky a ta byla i v těhle hicech nasáklá vodou! Takže koroze, k tomu sůl a je zaděláno na problém :-(
M.A.T.Y.S.E.K
Člen Týmu

Re: zadní světla SPZky

martin.cb píše:Měl jsem uplně uhnilý dráty, konektory (Yaris Verso), takže provizorák v podobě diod, než seženu komlet lampičky s konektory, ale původní držáky"světýlek" mají jeden neduh: těsní na karoserii pomocí pružné savé houbičky a ta byla i v těhle hicech nasáklá vodou! Takže koroze, k tomu sůl a je zaděláno na problém :-(

Ja stale jeste neprisel na to co je problemem zatim je mam porad na stalo nevim totiz o nikom komu bych mohl v tomto duverovat aby me to opravil
M.A.T.Y.S.E.K
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“