PS_
fotky nakopčíš sem www.directupload.net a sem nakopíruješ 4. odkaz...
To byl mozna ja, ale jen tak jsem zkousel jestli se po dlouhe dobe nekdo chytne a taky pozrdavi, zatim mam zkusenost ze to moc nefunguje.olik píše:Trosku mimo, ale nevideli jsme se nekde? Ja jsem ted v Roudnici s cervenou 5g a nekdo me onehda zdravil ve 4g, sediva byla ci bila...
Tuto sobotu to nepujde, jsem v praci. Nejezdim moc pravidelne, system to ma, ale je to slozitejsi. Kenny dojede dalsi vikend (17. - 18. 5.), tak pokud budes mit cas tak se ozvi pres SZ, muzem se nekde sejit a pokecat, rekne to o Celice co ani netusisTailer píše:no tak to by jsme mohly dat nakej srazek jinak v sobotu se jedou v Litvinove zavody do vrchu tak se prijed te podivat a rovnou muzem pokecat, Jak casto jezdis do praglu ja v pondeli tam a v patek z 5
Dovolil bych si lehce nesouhlasit. Lambda pod motorem je od r.v. 88, do te doby byla na vrchu na svodech viditelna ihned po otevreni kapoty. Jedna se tedy o rok vyroby, ne o rozdil mezi motory 103kW a 110 kW.martin.matess píše:rozdíl u 110kw a u 103kw je ve výfukovim potrubí, 110kw ho má jinak dělaný - třeba má lambdu nahoře hned na beranech, což 103kw už ní má jako 5.gen dole za motorem, řj si myslim stejná a jinak motor jakotakovej taky pak se ještě liší trochu v podtlakách na sání, je to jinak zapojený atakový podobný prkotinky