HID xenony na celicu r.v 95 T20
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte nějaké fota těch uprav?
Pochlubte se

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Smirek
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim. Po dlouhe dobe se vracim s tematem xenony na T20. Na prani prikladam fota zastavby. Ono toho ani neni co k videni, protoze se nic nemeni. Jen se vymeni zarovky za vybojky a pridaji se balasty. Foto, jak to sviti bohuzel ted nedodam, protoze mam po ruce na foceni jen mobil. Ale na zimu to moc nedoporucuji

Celica T20 1.8
zajem o xenony
ahoj Smirek chtel sem se zeptat jestli by si nemohl sem hodit nejaky fotky jak to vypada na aute a hlavne jak to sviti.ja o neh taky uvazuju a zajima me to jestli ten rozdil de znat diky moc a budu se tesit kdyz napises zatim se mej cau ondy
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Taky chci dat HID xenony, lepereceno bi-xe... ALE! Urcite bych to nedal do stavajicich parabol, i kdyz je mas dobre serizene, tak oslnuji, protoze se svetlo moc lame pres lampy, nejlepsi je plastove cire, ale to nejde sehnat, takze aspon cire. A ne jen prestavbovou sadu, kde to das misto stavajici zarovky, ale kde vymenis celou parabolu - das cocku, je to sice pracnejsi, ale efekt mnohem lepsi! A nebudes nikoho oslnovat.
Nevyhoda je takova, jak psal ze je to na zimu na hovno, ze normalni zarovka ma 55W a xenon 35W tudis ze sebe nevydava tolik tepla a sklo muze zamrznout, takze uvidis velke kulove.. Zkusenost kamarada. A kdyz tak nad tim premyslim, tak myslim ze cocka bude vyzarovat jese menej tepla
Nevyhoda je takova, jak psal ze je to na zimu na hovno, ze normalni zarovka ma 55W a xenon 35W tudis ze sebe nevydava tolik tepla a sklo muze zamrznout, takze uvidis velke kulove.. Zkusenost kamarada. A kdyz tak nad tim premyslim, tak myslim ze cocka bude vyzarovat jese menej tepla

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
plast?
Ja_ma plastové paraboly?
nejlépe v kombinaci s 100w žárovkama
se pěkně roztečou, nebude tim pádem problem se zamrznutím, a navíc by to libově sežralo baterii
nene a ne. jedině sklo.
u 5G pop-ups nejlepší čirý skla + normal watt Osram cool blue haloGEN a pod...teď se jmenujou nějak jinak, ale jsou stejný...svítí v noci božsky bíle, oproti normálním vidíš krásně dopravní značky, rozdíl je opravdu znatelnej oproti normálním žár. a kvalita okej- už je mam cca přes 3 roky. každopádně nejsou totožný se silverline, ty nesvítí ve tmě tak "ostře až reflexně- reflexní plochy-značky se prostě lesknou tak, že bijou do očí"
čirý lampy oslňujou, ale co je mi po tom, hlavně že vidíš víc a hlavně dál...a taky jsi víc vidět... oproti slepeckejm tlustejm sklům.
U 6g nevim, to ví asi jen 6g čirej majitel. docela by mě zajímalo co tam má Melpaso za problem...

u 5G pop-ups nejlepší čirý skla + normal watt Osram cool blue haloGEN a pod...teď se jmenujou nějak jinak, ale jsou stejný...svítí v noci božsky bíle, oproti normálním vidíš krásně dopravní značky, rozdíl je opravdu znatelnej oproti normálním žár. a kvalita okej- už je mam cca přes 3 roky. každopádně nejsou totožný se silverline, ty nesvítí ve tmě tak "ostře až reflexně- reflexní plochy-značky se prostě lesknou tak, že bijou do očí"
čirý lampy oslňujou, ale co je mi po tom, hlavně že vidíš víc a hlavně dál...a taky jsi víc vidět... oproti slepeckejm tlustejm sklům.
U 6g nevim, to ví asi jen 6g čirej majitel. docela by mě zajímalo co tam má Melpaso za problem...

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

On s tím nemá problém - jen upravit původní světla z Japonské verze a nastavit je správně je zajímavé a jak mi říkal není ani ta svítivost bůhvijaká jak by kdo očekával oproti klasickým a stálo to v tý době ranec prachů co je Malpaso kupoval a myslím že v Čr jso jen 2 s těma světlama.Já mám Xenony a nemůžu si je vynachválit.Kupoval jsem je před rokem a nemám s nima žádnej problém.Vidím konečně a nemusím á 3 dny k očnímu a nahodil jsem je za 30 minut.Zimu nereším Celica půjde k zimnímu spánku a jen někdy když mi prdne v lebce se půjdem projít a pak opět do pelíčku.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mam taky xenony, bo po vsech tech zkusenostech s ruznyma zarovkama (vcetne tech cool blue) uz to jinak neslo
svetla jsem mel sestelovane v servise, takze smerove sviti v poradku, ale pravda je, ze kvuli tomu rozptylu oslnuji a jednou za cas na me i nektery ridic blikne, ale vyska sviceni se da jeste ridit koleckem pod palubkou
(podle zatizeni auta). Jinak rozdil oproti klasickym bludickam je hooodne znatelny, i ty vysokosvitive zarovky se jim zdaleka nemuzou rovnat, takze vrele doporucuju i do stavajicich parabol, bo jine stejne nepujdou jen tak sehnat... a co se tyka toho zasnezovani skel kvuli tomu ze nehreji, tak to neni skoro zadny problem... i s xenony jsou skla mirne tepla (bo je myslim slabe ohrivaji jeste parkovaci zarovky...no kazdopadne se akorat spini, nic vic
)

Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jen malá otázka.
Kde jse je kupovali, popčípadě existuje více značek výrobce?
Jakou si vybrat? počítám že 6OOOK ale jakou značku, respektive jaký prodejce ?..
Vaše zkušenosti?.. díky
Tuningcentrum je ma za 2200,-
http://www.tuning-centrum.cz/product/56 ... sada-6000k Jsou v pohodě? nebo ej to nějaký šunt?
Pro Carinu H4
Kde jse je kupovali, popčípadě existuje více značek výrobce?
Jakou si vybrat? počítám že 6OOOK ale jakou značku, respektive jaký prodejce ?..
Vaše zkušenosti?.. díky

Tuningcentrum je ma za 2200,-
http://www.tuning-centrum.cz/product/56 ... sada-6000k Jsou v pohodě? nebo ej to nějaký šunt?
Pro Carinu H4
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
- Smirek
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim po dlouhe dobe..Tak proc xenony ne na zimu je jednoduche. Snih je sedy, ale pokud na nej svitis svetlem o teplote 5500 (denní svetlo), tak se jeví jako bílý. Pokud teplotu svetla zvednes, tak se snih jevi jako modry. Stejny princip, jako kdyz jedes a xenony ti osviti dalkovou navest, pekne to pali i z te dalky..ted si predstav, ze na to koukas celou cestu. To je jediny duvod. Z vyse popsaneho vyplyva i hlavni vyhoda. Kdyz jedes po silnici, kde s beznymi zarovkami nevidis bile cary, tudiz mas problem trefit se na silnici, tak ti xenony ty cary pekne vytahnou. A dalsi vyhoda, denni svetlo ma 5500K, zarovka (nevim presne) kolem 3000K, tudiz je to svetlo prijemnejsi a nemusis tolik namahat oci. Svitivost xenonu je jine tema. Uprimne, kdyz zvednes svetla s zarovkou, akorat nastves ostatni, ale tobe to nepomuze. Kdyz to udelas s xenony, tak brutalne nastves vsechny ostatni, ale pak nemusis zapinat dalkove. Bylo zmineno nastaveni svetel. Nejde o to, ze se svetlo lame, to se lame i normalni. Jde o to, ze teplota svetla xenonu (u me 8000) je to svetlo vice syte. Jednoduchy tes, podivej se na obyc svetlo a uvidis i obras svetla a pomalu u zarovku. U xenonu vidis jen velkou bouli modreho svetla a tve sitnici se to libit nebude.
Ohledne vyrobcu je to celkem fuk. Ja jsem neco koupil a je to..nijak jsem to neresil, spis kamarad nasel tipka, ktery nasel dobreho dodavatele, mame od nej tri sady. Klekl balast, bez problemu vymenil, to je pro tebe asi to nejdulezitejsi.
Tod vse. S xenony jezdim pul roku a nemel bych ani omylem. To, ze vidis, to za to stoji.
Ohledne vyrobcu je to celkem fuk. Ja jsem neco koupil a je to..nijak jsem to neresil, spis kamarad nasel tipka, ktery nasel dobreho dodavatele, mame od nej tri sady. Klekl balast, bez problemu vymenil, to je pro tebe asi to nejdulezitejsi.
Tod vse. S xenony jezdim pul roku a nemel bych ani omylem. To, ze vidis, to za to stoji.
Celica T20 1.8