Když mrkačka nemrká (5.gen)
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zkontroluj tu zásuvku co jde přímo do motorku, páč třeba já sem kouk a na první pohled nic bez závady, ale na dalších pár pohledů sem zjistil že normálně v bužírce je přeoxidovanej drát a někdy se dotkne a někdy ne
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
muj odhad je že to bude čistě mechanický, resp ještě jak píše Pavo, ale špatná zpráva je, že jak to jendou vyndáš budeš si z toho drbat hlavu, blbě se to šteluje zpětmicron píše:no já mam právě opačnej problem... nezajede, ale vyjíždí jedna báseň (což neni zas takovej problem, ženějak se na to zkusim podivat...

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Asi vím o co jde,jak postupně oxidují,doslovně uhnívají veškerý dráty,tak mají opožděnou reakci.Mě osobně než třeba se přestalo světlo vyklápět mělo zpoždění 5 vteřin až 2 min.Třeba ti toto info pomůže a snaž se jít po drátech je to to nejlevnější!
I když vím že nemáš problém s vyklápěním,ale s rozvícením.
Je to na jedno brdo.
Včera jsem měl komplet světlo venku i s mechnismem a veškerou elek.Pokud nebouráš,tak ten systém musí být doživotní! 

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
normalne , svetlo se rozsviti kdyz zapinas do posledni polohy - to je jasne - neni zavisly svetlo na koncaku jen ten motorek , ale jak das svetlo do pulky - coz znamena ze neni na koncaku a pak chces rozsvitit , tak se tam pusti proud a nejdriv to sjede dolu - tim smerem to bylo rozjety a az potom to muze jet nahoruALFkeeper píše:viete mi poradit co sposobuje ked sa svetlo rozsvieti az po uplnom otvorni??
zeby to mal nastarosti ten koncak??
vevnitr to vypada normalne - jsou tam tri pulkruhovy plisky a kazdy konci jinde , po nich jezdi kontakty a vzdycky jeden z tech trech prejede a tim se prerusi proud
me to blblo taky, porad jsem to zpravoval ale nikdy neprisel na pricinu , jednou to slo , jindy ne, koupil jsem cely svetlo a bez starosti
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Taky jem měl problém s výsunem a zásuvem mrkaček na autě. Zjistil jsem zaoxidovanou tepelnou ochranu motorku, která se nachází v mechanice motorku. šlo jenom o to to vyčištit a konzervovat, a pak to šlapalo a pořádšlape. Udělal jsem to preventivně i na druhý funkční straně. Vůbec jse se nedostal na rozebírání toho karuselovýho přepínače určujícího polohu mrkačky, to bylo zbytečný rozebírat, Ta tepelka je přímo v prostoru stator/ rotor motorku.

Toyota Celica 86" 2,0 GT 3S - GE
Jede jako z praku!
Jede jako z praku!
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak už může pěkně spokojeně hajat... byl zoxidovanej kablík... pohodička. čumět nonstop 14 dní, to byla pěkně vyjetá... asi jako já drtit se 60 otázek za 9 dní... ojojoj ale podařilo se... 6 hodin spánku a 12-15h drčení marketingu, managementu, ekonomie...fíííha muj žaludek až v řiti
Bc. krása teď vymazávat ten přetlakovanej mozek... delete, free mind, free memory...freeeee 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
garfielld píše:u předchozí celdy jsem se stim setkával celkem často, měl sem ty světla snad 10x vyndaný a rozebraný do šroubku, kompletně jsem je nechal opískovat a nastříkat, narval sem vazelínu kde to šlo a stejně to občas blblo, ikdyž ke konci už asi ne, ono když to světlo(mechanismus) rozebereš, tak nejěžší je hlavně dobře nasadit to rameno na tisícihran co vystupuje ze serva, když ho dáš trochu jinak tak ti třeba nebude chtí zajíždět nebo naopak vyjíždět. Jinak pokud ani když zkusíš manuálne pootočit tim servem a nereaguje to, tak bych zkusil rozebrat to servo nebo možná ten kontak(ale ten bych netipoval)
Já bych zrovna jako první zkusil ty kontakty, protože když jsem si přivezl čeldu já s tím, že světlo nezajíždí, protože je vypadený táhlo ( není to možným, protože kdyby bylo vypadený, tak světlo natvrdo zapadne dolů ) , tak jsem tomu pomáhal rukou a všechno možný, ale nešlo... pak jsem jednou jenom rozpojil kontakty, profoukl jsem to cely kompresorem, na motorek dovedl z baterky + a - , párkrát se to cuklo, spojil jsem to z5 a ejhle.. motorek funguje až do teď. Tak to zkus, myslím že je to jednodušší, než cokoliv jinýho

- miguellito
- Navigátor
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to mi delalo taky, u me to byla spatna zasuvka na motorku tak sem zasuvku odstrihnul a napajel to natvrdo a od ty doby no problem, sice je to prasarnamiguellito píše:fuuha no ja mam problem ze prave sa vysunie aj rozsvieti ale lave sa len rozsvieti ale nevysunie-to znamena ...dake rady kym to rozoberem? to vypada ze len motorek je v prdeli nie? lebo keby boli kable tak ani nesvieti asi....???

Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun

BMW e46 coupe - daily fun

ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold

ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned

ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed