celica LESTENKA

vše ohledně modelové řady Celica
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

martin.matess píše:nechapu cim si ty uz predem mrtvy auta zaslouzily roskopani oken rozslapani kapoty roskopani dveri atd atd, ono nyni to sou popelnice ale driv to byly auta stejne jako nase celdy nyni, takze nechapu ty fakany s radostnou jiskrou v oku kdyz neco nicej ???!!! :evil: podle me i popelnice si zaslouzi dustojnejsi pohreb
to taky nepochopim :) ten jejich Žigec byl jak když vyjel z fabriky, ale oni se jednou ožraly a takhle to dopadlo.. a lítej pak s takovym autem po lese když to nemá ani přední okno, ale jinak co dokázal to sem čuměl.
btw ta Škodovka mě mrzí, byla v celkem dobrym stavu, ale na malym městě se najde hodně lidí co tě rádi napráší :(

2nitrosak: musim tě zklamat, už se mě na to ptal kde kdo, je to jen Corel
btw já už sem dával fotky tak nějka všude možne, tak je sem nechci dávat pořád dokola.
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

bře ,k.koti !!§ ale ty tu šade nemáš nebos neměl nějak huntlou, co se autu stane krosem, se dá pobrat, třea v rally se taky ledacos pochrouma ale jen takovejhle " vandalismus" je pro me nepochopitelnej :(
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
nitrosak
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nitrosak »

tjn ja osobne bych tem hajzlum co ty auta tak nicej rozsekal palice :twisted:
clovek se o to tak stara, pak de okolo nakej debil a jen tak do toho rejpne klicem nebo prokopne plech fakt idioti ja byt u toho jak mi nekdo nici auto tak z nej vymlatim dusi :mad:
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

martin.matess píše:jako proti kroseni vseho druhu nic nema taky sem to aplikoval, jen nechapu cim si ty uz predem mrtvy auta zaslouzily roskopani oken rozslapani kapoty roskopani dveri atd atd, ono nyni to sou popelnice ale driv to byly auta stejne jako nase celdy nyni, takze nechapu ty fakany s radostnou jiskrou v oku kdyz neco nicej ???!!! :evil: podle me i popelnice si zaslouzi dustojnejsi pohreb
Plnej souhlas, já osobně proti off-road jízdě taky nic nemám, ale myslým, že to je škoda. Takhle zničit auto je ale prasárna--Hajzlové si prosrostě ničeho neváží. :mad: Já osobně měl taky 120 škoduli, ale když mi začala zlobit, tak jsem jí nechal opravit, potom jsem jí hezky nastříkal a než abych jí takhle zničil, tak jsem jí raději daroval známému, který sní doted jezdí do práce a je sní spokojený...
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

vidim ze se tu za moji nepritomnosti nic nezmenilo, opet obsah temata neodpovidajici nazvu, no co uz :roll:

fotky bych dala ale svoje auto za lestenku nepovazuju, tak necham misto ostatnim lestenkarum :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

Leon*cz píše:
martin.matess píše:jako proti kroseni vseho druhu nic nema taky sem to aplikoval, jen nechapu cim si ty uz predem mrtvy auta zaslouzily roskopani oken rozslapani kapoty roskopani dveri atd atd, ono nyni to sou popelnice ale driv to byly auta stejne jako nase celdy nyni, takze nechapu ty fakany s radostnou jiskrou v oku kdyz neco nicej ???!!! :evil: podle me i popelnice si zaslouzi dustojnejsi pohreb
Plnej souhlas, já osobně proti off-road jízdě taky nic nemám, ale myslým, že to je škoda. Takhle zničit auto je ale prasárna--Hajzlové si prosrostě ničeho neváží. :mad: Já osobně měl taky 120 škoduli, ale když mi začala zlobit, tak jsem jí nechal opravit, potom jsem jí hezky nastříkal a než abych jí takhle zničil, tak jsem jí raději daroval známému, který sní doted jezdí do práce a je sní spokojený...

tak tak, šádesky sem měl asi 3 nebo 4 a rapida, a totok sem s nimy nikdy neděal :evil: :evil:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Odpovědět

Zpět na „Celica“