Prosba

vše ohledně modelové řady Previa
ninja
Navigátor

Re: dotaz

Příspěvek od ninja »

Drajvr píše:pisou u ni, ale, ze ma jen 4 rychlosti.. to asi mysleli 4 nastaveni radicky ne? prece neni mozny aby takovyhle auto nemelo 5tku :)
f.
Opravdu to ma jen 4 rychlosti vpred + zpatecku. Volis P R N D 2 L + tlacitko Overdrive, coz v zasade znamena 3.

Pri rychlosti 130-140 km/h tocis na ctyrku kolem 3300 otacek.
Previa '98 GL, automat & LPG
Drajvr
Člen Týmu

Příspěvek od Drajvr »

diky! Tomo mi rikal, ze u Previe je kvalitnejsi automat nez manual, coz by bylo jinak nez u normalnich aut, kde automat odchazi po 100 000... nemate nekdo zkusenost? Ja sem automat nikdy nemel...

dik
f.
--------------------
S A A B 95 / 2002 / aero Station

Previa - hleda se, nema nekdo hezkou na prodej?
ninja
Navigátor

Automat

Příspěvek od ninja »

Drajvr píše:diky! Tomo mi rikal, ze u Previe je kvalitnejsi automat nez manual, coz by bylo jinak nez u normalnich aut, kde automat odchazi po 100 000... nemate nekdo zkusenost? Ja sem automat nikdy nemel...
Rozhodne bych nerekl ze automaty odchazeji po 100 000 km. Mam najeto 180 a zatim zadny problem, necuka ani nelitaji otacky pri razeni.

Automat obecne je hodne prijemny, u takoveho to auta zvlast. Na zacatku cesty das Dcko a v cily zastavis na Pcko, po ceste se o razeni nestaras. Navic mas vice mista mezi ridicem a spolujezdcem a volnou levou nohu.
Previa '98 GL, automat & LPG
Miroslav Faltýnek
Člen Týmu

automat

Příspěvek od Miroslav Faltýnek »

automat je věc názoru do městského provozu asi dobrý o kolo Prahy taky ale třeba na zimu k nám do hor nic moc :mad: já raději manuál není na to když si můžeš řadit sám. Ale nikomu to nevyvracím jak říkám je to věc názoru. Je pravda o tom jakou to má životnost manuál či automat nic nevím já mám manuál najeto 216000km a spojka původní a v pohodě. Kluci u nás měli automat forda a rozjezd třeba do mírného kopečka na sněhu dost velký problém
Drajvr
Člen Týmu

Příspěvek od Drajvr »

Ninja:

ty mas ctyrkolku? Jak je s tema rozjezdama v zime? :)

Nebudes nekde v PRaze k mani k osedlani? abych videl co mam od toho automata cekat az pro to pojedu takovou dalku. S Tompem uz sem se sesel, ten lituje, ze automat nema :)

diky za info
f.
--------------------
S A A B 95 / 2002 / aero Station

Previa - hleda se, nema nekdo hezkou na prodej?
Odpovědět

Zpět na „Previa“