Nightfever píše:... tak uděláme "minisraz" v Brně, co vy na to ?
jsem pro
ale nevim, protoze se mi to vsechno zacina nejak hromadit - skola, prace, auto. nemam ani cas dodelat si tam ten central, tak mi vepredu vsude visi kabely
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
HOSI > nemozete mi to niekto uploadnut na ftp? pliiiiz. nemam dc++ jedine co mozem pouzivat je donkey a tam je iba jedna spanielska verizia. english by stacila.
Tak chvilku vydrzte az to dojedu a ja vam pak poslu info o tom jak a kde si to stahnete.Kdyz ti dam odkaz,tak to stejne nebudes mit driv stahnuty nez ja.
Morfík píše:Tak chvilku vydrzte az to dojedu a ja vam pak poslu info o tom jak a kde si to stahnete.Kdyz ti dam odkaz,tak to stejne nebudes mit driv stahnuty nez ja.
Tak zatim muzu dat vsem k dispozici CD1 a nez si ho vsichni stahnou do PC,tak uz snad budu mit i CD2.Jinak teda nekdo navrhnete reseni.Mne napadlo udelat na centrum mail a nahrat to tam jako prilohu kdyz maji ty 2GB maily.Nebo jestli nekdo udelate ftp abych to tam mohl poslat,nevim....
To prvni CD ma neco kolem 400MB a je to verze 2003-2
Morfík píše:Tak zatim muzu dat vsem k dispozici CD1 a nez si ho vsichni stahnou do PC,tak uz snad budu mit i CD2.Jinak teda nekdo navrhnete reseni.Mne napadlo udelat na centrum mail a nahrat to tam jako prilohu kdyz maji ty 2GB maily.Nebo jestli nekdo udelate ftp abych to tam mohl poslat,nevim....
Morfík píše:Tak zatim muzu dat vsem k dispozici CD1 a nez si ho vsichni stahnou do PC,tak uz snad budu mit i CD2.Jinak teda nekdo navrhnete reseni.Mne napadlo udelat na centrum mail a nahrat to tam jako prilohu kdyz maji ty 2GB maily.Nebo jestli nekdo udelate ftp abych to tam mohl poslat,nevim....
Tak v ICQ mas info k tomu ftp, mozes to tam natlacit.
Potom kto bude mat zaujem, tomu na poziadanie poskytnem login/pass ; nechcem to tu davat uplne do plena...