Neznačkový servis Toyota v Praze
- Doktor-Prase
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Doktor-Prase
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neznačkový servis Toyota v Praze
zdravím ,po dlouhem hledání jsem na doporučení zajel se svojí toyotkou do servisu PP CAR na Praze 4,tam se zabývají servisem včetne diag.na naše mazlíky,slušné jednaní ,vstřícnost.mohu doporučit!
Já Prumyslovou bohuzel doporucit rozhodne nemohu.
Lak - podobany kryci lak na metalize.
Po vymene zadnich desticek - zjistil jsem unik brzdovky, po rozebrani doma jsem jako laik zjistil ze nesedi zamky na pistkach s vystupkem na destickach, nebyly spravne natoceny
ty puvodni byly taky spatne, takze to vypada na vymenu zadnich kotoucu a vcetne desticek.
Lak - podobany kryci lak na metalize.
Po vymene zadnich desticek - zjistil jsem unik brzdovky, po rozebrani doma jsem jako laik zjistil ze nesedi zamky na pistkach s vystupkem na destickach, nebyly spravne natoceny
ty puvodni byly taky spatne, takze to vypada na vymenu zadnich kotoucu a vcetne desticek.
ex Corolla E10, 4E-FE
Avensis T22, 3ZZFE
Avensis T22, 3ZZFE
neznačkový dobrý servis
rok jsem jezdil do AutoDuba vždy naprostá spokojenost, pak najednou se vyskytly opakovaně za ssebou nedbalosti a opomění (- nacenění servisu bylo nabízeno za nižší cenu než jinde pak fakturováno s omluvou že došlo k "omylu a nebyla správně zakalkulována DPH... takto už ovšem servis AUTO DUBA nebyl ten nejlevněnjš ve srovnání s ostatními servisy..
/-při špatném druhém studeném startu mě byla doporučeno vymontování vstřikovačů s odkazem na to že jsou mimo normu přitom 14 dnů před tím při uplném servisní kontrole byly "naprosto v pořádku..."
V PPCAR mi p.Šimek doporučil přidat aditivum GOLD EAGLE inject a čepovat pouze VERVA NAFTU od Benziny potom problém se studeným startem zmizel zcela i bez zbytečných drahých kontrol vymontování vstřikovačá jejich renovaci či výměny...což nabízel přičinlivě AUTO DUBA cca údajně přes 30 tis. Kč.
/ dále při čistění egr ventilu a sacího potrubí prostředky WYNN technici AUTO DUBA zapoměli na EGR ventil vrátit těsnění a nechali jej ležet volně položené na krytu motoru..
po kontrole navíc začal drnčet kryt sání vpravo..stačilo to omotat molitanem... neudělali to při kontrole ...ani to nezjistili ...)
zkrátka všechny tyto nedbalosti u PPCAR odstranili a to i levněji než bych očekával zaplatit v Auto DUBA
http://www.ppcar.cz/servis.html
p. Šimek - zatím spokojenost
/-při špatném druhém studeném startu mě byla doporučeno vymontování vstřikovačů s odkazem na to že jsou mimo normu přitom 14 dnů před tím při uplném servisní kontrole byly "naprosto v pořádku..."
V PPCAR mi p.Šimek doporučil přidat aditivum GOLD EAGLE inject a čepovat pouze VERVA NAFTU od Benziny potom problém se studeným startem zmizel zcela i bez zbytečných drahých kontrol vymontování vstřikovačá jejich renovaci či výměny...což nabízel přičinlivě AUTO DUBA cca údajně přes 30 tis. Kč.
/ dále při čistění egr ventilu a sacího potrubí prostředky WYNN technici AUTO DUBA zapoměli na EGR ventil vrátit těsnění a nechali jej ležet volně položené na krytu motoru..
po kontrole navíc začal drnčet kryt sání vpravo..stačilo to omotat molitanem... neudělali to při kontrole ...ani to nezjistili ...)
zkrátka všechny tyto nedbalosti u PPCAR odstranili a to i levněji než bych očekával zaplatit v Auto DUBA
http://www.ppcar.cz/servis.html
p. Šimek - zatím spokojenost
Avensis 2006 2,0 diesel 93kwh
Tak jsem byl u pana Ladry. A jsem z toho akorat zklamanej. Zvlastni sustivy zvuk pri pusteny spojce uz dopredu diagnostikoval jako spatnej setrvacnik (95tis. najeto), tak jsem si teda poridil novy setrvacnik za 23tis. a zvlastni sustivy zvuk pretrvava. Uz od nekolika lidi jsem slysel ze je to spojkove lozisko ktere me vyjde na 2tis. coz je markantni rozdil. Ale spojka je prej v poradku. Vsechno trvalo docela dost dlouho kdyz vam nekdo rekne ze dneska jede pro dily a nakonec je z toho tyden. Dale to byla anabaze s prevodovkou. No a ted kdyz uz mam auto neco pres dva tydny doma tak jsem se jej jal umyt jelikoz uz bylo dosti zaprasene a zjistil jsem ze mam celou pravou stranu auta i zadek zaprasenej od nejakeho lakovani coz pred tim urcite nebylo a po servise auto stalo jen pred barakem na parku kde se bezne auta nestrikaj. takze jsem jen zklaman a ted musim jeste hledat kde mi to odstrani protoze to drzi kur...a fest
RAV4 2.2 D4-D 100kW r.v.2007