A takhle by to mnělo nějak potom vypadat.

Měla by být asi kolem 80 stupňů myslím, aspoň při takový teplotě se měří emiseTonda píše:teť začínám dělat na držáku budíků na A sloupek. Našel jsem ho na vrakáču jak se tam válí.Ani se moc upravovat nebude muset.Bude tam teplota vzduchu v sání a teplota oleje.Tyhle dvě věci mně celkem zajímají a chybí na přístrojovce. Kolik stupňů má zhruba teplota oleje.Ať vím jaký budík mám koupit (z jakým rozsahem).
Ja mam na aute 14", ty kola na fotce jsou 17" a řekl bych že to už je moc. Idealni kola na to jsou 16" s pneu 205/45 nebo 215/45. Sniženi bych se nebal, i stěma 15" co maš by to vypadalo dobře. Přidavam par fotek. žlute ma 17" a černe 16"Tonda píše:hanes píše:Gratulace Tondo vypada to hodne dobře!! Volba barvy se povedla. Černa ji sluši.Na kolik te vyšel ten lak? Časem by to chtelo ješte snižit a bude to uplna bomba. Pružiny se daji sehnat celkem levne.
Jo tak ten lak vyšel na 21 tisíc,ale byla to nutnost.Jinak to snižovat zatím nechcu páč bych nejdřív musel dát větší kola.Ty tam máš jaký kola?To jsou aspoň 17" ne?
hanes píše:Ja mam na aute 14", ty kola na fotce jsou 17" a řekl bych že to už je moc. Idealni kola na to jsou 16" s pneu 205/45 nebo 215/45. Sniženi bych se nebal, i stěma 15" co maš by to vypadalo dobře. Přidavam par fotek. žlute ma 17" a černe 16"Tonda píše:hanes píše:Gratulace Tondo vypada to hodne dobře!! Volba barvy se povedla. Černa ji sluši.Na kolik te vyšel ten lak? Časem by to chtelo ješte snižit a bude to uplna bomba. Pružiny se daji sehnat celkem levne.
Jo tak ten lak vyšel na 21 tisíc,ale byla to nutnost.Jinak to snižovat zatím nechcu páč bych nejdřív musel dát větší kola.Ty tam máš jaký kola?To jsou aspoň 17" ne?
medved.design píše:mě se líbí ten tvůj otáčkoměr a ty budíky na boku, já mám pořád problém s tim posilovačem, nemůžu ho sehnat. A měl jsem mít budíky z GTi ale někdo mi je vyfouk