dokončený projekt Corolly Gt-s AE98

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Teť začínám dělat na držáku budíků na A sloupek. Našel jsem ho v jedné rozbité Corolle.Ani se moc upravovat nebude muset.Ale opravit jo,páč je rozlámenej.Ale lamino to spraví (doufám).Bude tam teplota oleje a pravděpodobně teplota vzduchu v sání nebo teplota kolem motoru (uvidím).Tyhle dvě věci mně celkem zajímají a chybí na přístrojovce. Kolik stupňů má zhruba teplota oleje.Ať vím jaký budík mám koupit (z jakým rozsahem).
Obrázek
A takhle by to mnělo nějak potom vypadat.
Obrázek
Naposledy upravil(a) Tonda dne ned 20.01.2008, 17:42, celkem upraveno 1 x.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Tonda píše:teť začínám dělat na držáku budíků na A sloupek. Našel jsem ho na vrakáču jak se tam válí.Ani se moc upravovat nebude muset.Bude tam teplota vzduchu v sání a teplota oleje.Tyhle dvě věci mně celkem zajímají a chybí na přístrojovce. Kolik stupňů má zhruba teplota oleje.Ať vím jaký budík mám koupit (z jakým rozsahem).
Obrázek
Měla by být asi kolem 80 stupňů myslím, aspoň při takový teplotě se měří emise :lol:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
hanes
Člen Týmu

Příspěvek od hanes »

Tonda píše:
hanes píše:Gratulace Tondo vypada to hodne dobře!! Volba barvy se povedla. Černa ji sluši. :-) Na kolik te vyšel ten lak? Časem by to chtelo ješte snižit a bude to uplna bomba. Pružiny se daji sehnat celkem levne.

Jo tak ten lak vyšel na 21 tisíc,ale byla to nutnost.Jinak to snižovat zatím nechcu páč bych nejdřív musel dát větší kola. :cry: Ty tam máš jaký kola?To jsou aspoň 17" ne?
Ja mam na aute 14", ty kola na fotce jsou 17" a řekl bych že to už je moc. Idealni kola na to jsou 16" s pneu 205/45 nebo 215/45. Sniženi bych se nebal, i stěma 15" co maš by to vypadalo dobře. Přidavam par fotek. žlute ma 17" a černe 16"
hanes
Člen Týmu

Příspěvek od hanes »

toyta 17"
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

hanes píše:
Tonda píše:
hanes píše:Gratulace Tondo vypada to hodne dobře!! Volba barvy se povedla. Černa ji sluši. :-) Na kolik te vyšel ten lak? Časem by to chtelo ješte snižit a bude to uplna bomba. Pružiny se daji sehnat celkem levne.

Jo tak ten lak vyšel na 21 tisíc,ale byla to nutnost.Jinak to snižovat zatím nechcu páč bych nejdřív musel dát větší kola. :cry: Ty tam máš jaký kola?To jsou aspoň 17" ne?
Ja mam na aute 14", ty kola na fotce jsou 17" a řekl bych že to už je moc. Idealni kola na to jsou 16" s pneu 205/45 nebo 215/45. Sniženi bych se nebal, i stěma 15" co maš by to vypadalo dobře. Přidavam par fotek. žlute ma 17" a černe 16"

Čoveče a netušíš jestli ty pružiny a tlumiče budou pasovat z Gt-i AE92?
hanes
Člen Týmu

Příspěvek od hanes »

100% budou, ja na svou kupoval tlumiče loni, normalne na e9 a pasovali. ae92 je označeni podvozku. je to to same jako e9. takže ty maš uplne stejny podvozek jako ma e9 GTI. snižene pružiny stoji asi 4700.- dela je weitec
hanes
Člen Týmu

Příspěvek od hanes »

co maš ve vinu za čislo po pismenkach AE? bud je tam 92 nebo 96 koukni se radši na karu, v motorovem prostoru.
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

No musim pochválit je to fakt pěkný, informuj o dalších vylepšeních
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

hanes píše:co maš ve vinu za čislo po pismenkach AE? bud je tam 92 nebo 96 koukni se radši na karu, v motorovem prostoru.

Mám tam AE98 Jak v techničáku,tak na karosérii.
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

medved.design píše:No musim pochválit je to fakt pěkný, informuj o dalších vylepšeních

jj díky moc. Jo budu psát co vyvádím.Sleduju tvoje úpravy a jdeme stejným smněrem.......jen ty už jsi úplně někde jinde než já.
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

mě se líbí ten tvůj otáčkoměr a ty budíky na boku, já mám pořád problém s tim posilovačem, nemůžu ho sehnat. A měl jsem mít budíky z GTi ale někdo mi je vyfouk
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

medved.design píše:mě se líbí ten tvůj otáčkoměr a ty budíky na boku, já mám pořád problém s tim posilovačem, nemůžu ho sehnat. A měl jsem mít budíky z GTi ale někdo mi je vyfouk

Tak s tím posilovačem ti chybí co? Jen ho sehnat?Já mám sice jeden plonkovní,ale chci si ho nechat jako náhradní (když by odešel ten na autě).
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Chybí mi servořízení, ale sehnal jsem ho už v brně, jen tam dojet, ale teď zas nemam prachy, takže to bude asi delší čekání. Tu dvojitou řemenici už jsem sehnal a držák na pumpu už mam taky, ale ještě potřebuju nádržku na olej, sehnal jsem nějakou z hondy a ta tam moc nepasuje.
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Jj, naprosty souhlas, moc pekna prace!
To je hrozny jak se ty Corolly liseji, kdyby jsi to nenapsal, tak bych ani nepoznal co je to za auto :D
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Badger píše:Jj, naprosty souhlas, moc pekna prace!
To je hrozny jak se ty Corolly liseji, kdyby jsi to nenapsal, tak bych ani nepoznal co je to za auto :D

Je jich moc......máš pravdu.Taky všechny neznám a ani znát nemůžu.To je asi mimo lidský síly.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“