kolik najede

vše ohledně modelové řady Celica
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

nis proti ale moje čelda má už skoro jubileum,Ta má snad navrtěných půl mega.Klepe ale jede.A dokud pojede,druhej motor nedostane.-Zatím teda čeká jen na novej rozvoďák :D
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

greddy píše:hlavne vzdycky prijde nejakej hnup co o tom vi kulovy a snazi se jen zviditelnit pritom nikdy na zadnou technickou problematiku neznal odpoved :lol: neni to mireny na nikoho v tomhle tematu

je to docela skoda, kdyz nekdo s nejakou technickou otazkou zacne tak je tady jen par lidi co dokaze poradit, dobry je urcite SK forum nebo pokud jde jen o vseobecny problem tak 200sx forum..pripadne zahranicni kde cerpam informace ja.
co ja muzu rict sam za sebe tak od te doby co tady jsem zaregistrovanej,tak jsem se dozvedel spouty novych informaci,jsem mlady clovek ktery se teprve uci.Takove veci jako vymena neceho napr v motoru by zvladl snad kazdy zrucny clovek,ale kdyz ke me prides a zeptas se me kde se jak meri ktery podtlak a spol. tak bych jen stal a cumel
celica 1,6
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

jak se divam tak se to z tematu "kolik najede" stáčí spíš k tématu "co komu tohle fórum přineslo" ;) já si šel pro radu zatím vždy jen sem, či za jedním kolegou, kterýho nebudu jmenovat, ale on sám to ví, že jsem u něho dřív býval pořád :D:D

fannda: tak už tam ten rozvoďák dej, chudák na to čeká už přes měsíc
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“