moto.cvok píše:takto jsi mě nepotěšil já sice ve státech o něčem vím ale bohužel ve špatném státě ze kterého je problém vyexpedovat do evropy .....
Tak ja to tam taham pres teticku a neni problem z jakehokoliv statu, ptz to nejdrive posila k sobe a pak ke me
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
No a co takhle vybrousit ty skleněné co máš ted? Někde na netu jsem to vyděl, prostě ty drážky vybrousí do hladka a máš to čiré....Ale nevím jaký to bude mít vliv na svítivost a a lámání světla, nejspíš ale špatný..
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Leon*cz píše:No a co takhle vybrousit ty skleněné co máš ted? Někde na netu jsem to vyděl, prostě ty drážky vybrousí do hladka a máš to čiré....Ale nevím jaký to bude mít vliv na svítivost a a lámání světla, nejspíš ale špatný..
Toho bych se nebál půjdou do toho jiné paraboly s bi-xenony ale netuším kdo by to uměl vybrousit a vyleštit já si do toho po pravdě netroufám ! Neznáš někoho ?
Nikdo po mě prosím nic nechtějte opravdu nic nestíhám děkuji
No nevím jestli to ještě dělá..Já bych zkusil zajít do nějakého sklenářství, určitě budou vědět, jak brousit a leštit sklo a nejspíš tě to výjde levněji, než u Xenonmana, teda aspon myslím. No rozhodně, jestli to nebude drahé a nebude to mít vliv na to svícení, tak bych do toho šel taky, protože dávat 20 papouchů za čiré světla teda dávat nechci..Dej vědět, jak jsi dopadl...
No, že vám do toho kecám, ale pokud přebrousíš skla a paraboly necháš ty původní, tak sice budeš dělat plno krásy, ale svítit to bude uplně na pi.. Světlo se nebude mít jak lámat, tím pádem ti bude svítit tak, že uprostředbude černej pruh a po stranách to bude trošku svítit, znám to bohužel z Fáčka, kde jsme měli čirý kryty světel a už bych do toho nikdy nešel
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
fildis píše:No, že vám do toho kecám, ale pokud přebrousíš skla a paraboly necháš ty původní, tak sice budeš dělat plno krásy, ale svítit to bude uplně na pi.. Světlo se nebude mít jak lámat, tím pádem ti bude svítit tak, že uprostředbude černej pruh a po stranách to bude trošku svítit, znám to bohužel z Fáčka, kde jsme měli čirý kryty světel a už bych do toho nikdy nešel
pasal jsem že do toho půjdou jiné čočky s bi-xenony a ty jsou konstruované na čiré skla
Já vím, že ty si psal o bi-xenonech, ale tady sem četl, že to nechá vybrousit, pokud by to vliv nemělo, tak nevím, jestli taky myslel na zástavbu xenonů
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
fildis píše:Já vím, že ty si psal o bi-xenonech, ale tady sem četl, že to nechá vybrousit, pokud by to vliv nemělo, tak nevím, jestli taky myslel na zástavbu xenonů
ok já už raději nic nemyslím
fildis píše:Já vím, že ty si psal o bi-xenonech, ale tady sem četl, že to nechá vybrousit, pokud by to vliv nemělo, tak nevím, jestli taky myslel na zástavbu xenonů
JJ myslel, ale nenapsal...