Vysoke otacky celica 6. g 2l 129 kw - co stim ?

vše ohledně modelové řady Celica
mukl
Člen Týmu

Re: time

Příspěvek od mukl »

micron píše:tak po precizním stopování 2 fáze (2dny stálo venku)... za 3.5min pokles na 1200-1300ot a 5minut 1000-900ot. takže cca jako Sopo a Ja-ma.
grrrr dobre ti tak ! .. auuja chci taky .. no pockam co udelat termostat az ho Doky vymenit .) ... nekdo mi rikal nebo sem cet uz nevim ze prej celda ma termostaty je to pravda ?
MUKL je prezdivka pro hru MU - znamena MU - online vice treba na http://cismu.softex.cz/index.php
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

what a?

Příspěvek od micron »

cože mi tak dobře?? nechápu...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
mukl
Člen Týmu

Re: what a?

Příspěvek od mukl »

micron píše:cože mi tak dobře?? nechápu...
ze to mas v poradku a ze sem rad :wink: ... ale ja nemam :twisted:
MUKL je prezdivka pro hru MU - znamena MU - online vice treba na http://cismu.softex.cz/index.php
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

zdarec vam to toci po nahozeni 2000?!? ja at z garaze nebo venku po nocnim chladu nastartuju tak mam normal 800-900 ale 2000 teda urcite ne. neprehriva se a nez se zahreje tak ji nejak zvlast nehonim-cca 5min+
Čelda 98'' GT (SS)
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

jj me taky po nastartovani studenyho motoru jdou otacky na 2000 a do peti minut (odhadem :-) ) klesnou na 800 coz je klasicky volnobeh. To vyskoceni na 2000 u studenyho motoru je normalni a zdravy stav aspon si to myslim a manual to rika taky ;-) 8)
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

kurna Spokey! :D ty mas nejak zasifrovany profil ne? jsem chtel zceknout tveho milacka a nebot se pysnim tim sameym modelem(mozna i barvou pokud ma modrou metalizu) tehoz roku tak jsem chtel i zceknout jak na tom jsou 17ky kola! ja osobne bych dal prednost 16kam uz jen kvuli cene a relativnimu pohodli pri jizde. Jo a mam takovy blby dotaz...koberecky u ridice a spolujezdce nejsou chycene...je to tak normalni? u spolujezdce to je jedno ale kdyz ridim tak se mi obcas shrne a je to dost blbej pocit kdyz clovek v ten moment nevi jestli to nema bod brzdou...a nebo pod plynem!:D tak kdyz by prosim nekdo vedel o nejakem reseni tak dekuji! v souvislosti s tim jsem koukal ze se tam davaj nejaky kov bo co!:D vypada to dost bytelne a bezudrzbove akorat nevim jestli by se mi to do Celdy hodilo kdyz mam standartni interier...nejaky extremni tunning neni nic pro mne! mimo jine to Celda nema ani nahodou zapotrebi!! :wink: jo a taky jsem nechal dat dohromady rameno takze kdyz by se vam nekdo prehraboval v popelnici tak budte od te dobroty a doprejte mi obed!! :P
Čelda 98'' GT (SS)
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

2 Praetorian: V galerii jedna fotka :-) asi budu muset pridat :lol: at nedelam OT mas to v SZ :wink: a s tema kobereckama me to taky pekne stve :evil:
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

Praetorian píše: Jo a mam takovy blby dotaz...koberecky u ridice a spolujezdce nejsou chycene...je to tak normalni? u spolujezdce to je jedno ale kdyz ridim tak se mi obcas shrne a je to dost blbej pocit kdyz clovek v ten moment nevi jestli to nema bod brzdou...a nebo pod plynem!:D tak kdyz by prosim nekdo vedel o nejakem reseni tak dekuji!
toš néjednodužší řešení je, řek bych, hodit koberečky do pryč, pač fakt než aby se ti narval při jízdě pod pedály, tak rači aby tam nebyl, ne? Mě se skrótí, když už, tak akorát při nastupování a než vyjedu tak si ho narovnám, pak když už jedu tak nee
Odpovědět

Zpět na „Celica“