grrrr dobre ti tak ! .. auuja chci taky .. no pockam co udelat termostat az ho Doky vymenit .) ... nekdo mi rikal nebo sem cet uz nevim ze prej celda ma termostaty je to pravda ?micron píše:tak po precizním stopování 2 fáze (2dny stálo venku)... za 3.5min pokles na 1200-1300ot a 5minut 1000-900ot. takže cca jako Sopo a Ja-ma.
Vysoke otacky celica 6. g 2l 129 kw - co stim ?
Re: time
MUKL je prezdivka pro hru MU - znamena MU - online vice treba na http://cismu.softex.cz/index.php
Re: what a?
ze to mas v poradku a ze sem radmicron píše:cože mi tak dobře?? nechápu...

MUKL je prezdivka pro hru MU - znamena MU - online vice treba na http://cismu.softex.cz/index.php
- Praetorian
- Řidič
- Praetorian
- Řidič
kurna Spokey!
ty mas nejak zasifrovany profil ne? jsem chtel zceknout tveho milacka a nebot se pysnim tim sameym modelem(mozna i barvou pokud ma modrou metalizu) tehoz roku tak jsem chtel i zceknout jak na tom jsou 17ky kola! ja osobne bych dal prednost 16kam uz jen kvuli cene a relativnimu pohodli pri jizde. Jo a mam takovy blby dotaz...koberecky u ridice a spolujezdce nejsou chycene...je to tak normalni? u spolujezdce to je jedno ale kdyz ridim tak se mi obcas shrne a je to dost blbej pocit kdyz clovek v ten moment nevi jestli to nema bod brzdou...a nebo pod plynem!:D tak kdyz by prosim nekdo vedel o nejakem reseni tak dekuji! v souvislosti s tim jsem koukal ze se tam davaj nejaky kov bo co!:D vypada to dost bytelne a bezudrzbove akorat nevim jestli by se mi to do Celdy hodilo kdyz mam standartni interier...nejaky extremni tunning neni nic pro mne! mimo jine to Celda nema ani nahodou zapotrebi!!
jo a taky jsem nechal dat dohromady rameno takze kdyz by se vam nekdo prehraboval v popelnici tak budte od te dobroty a doprejte mi obed!! 

Čelda 98'' GT (SS)
toš néjednodužší řešení je, řek bych, hodit koberečky do pryč, pač fakt než aby se ti narval při jízdě pod pedály, tak rači aby tam nebyl, ne? Mě se skrótí, když už, tak akorát při nastupování a než vyjedu tak si ho narovnám, pak když už jedu tak neePraetorian píše: Jo a mam takovy blby dotaz...koberecky u ridice a spolujezdce nejsou chycene...je to tak normalni? u spolujezdce to je jedno ale kdyz ridim tak se mi obcas shrne a je to dost blbej pocit kdyz clovek v ten moment nevi jestli to nema bod brzdou...a nebo pod plynem!:D tak kdyz by prosim nekdo vedel o nejakem reseni tak dekuji!