přesně jak píše Idaho, na jaře jsem se musel do motoru pustit, řekněme "malá go" (už se to tu kdysi probiralo co je a co neni go..) no a ještě že jsem měl šikovnýho mechanika který má sám celicu a vyzná se hooodně dobře a pomohl mi, motor šlape nádherně, a včetně novýho chladiče jsem se vlezl se vším všudy do 15tis, vyjmenuju rozvody, vsechny tesneni, vsechny naplne, filtry, otlakovani hlavy, zacisteni ventilu a sedel a vymena gufer, zbrouseni kliky....
taky jsem uvažoval či sehnat jiný motor nebo opravit stávající, teď jsem aji rád že jsem se do toho pustil a dal si ho dohromady, alespoň vím, co vše bylo vyměněno a v jakém stavu je zbytek..
Mára-GTi: je mi líto jaký s tím máš problémy, je to fakt ostuda pro ten servis vypustit takhle motor do ulic, bych jim naliskal...
Motor 3S-GE po přetěsnění
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Mára GT-i
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to snad na dobry ceste. Zacatkem pristiho tejdne jedu do origo servisu toyoty a necham si seridit volnobeh. Prej tam s tim nedavno taky nekdo byl a delalo mu to samy, takze snad teoreticky vedi co to je. Tvrdili, ze je to tak na hodinu prace.
Jeste vymenim silentbloky u motoru, termostat (desne pomalu se to ohrejva a rucicka teploty je porad tak nejvys v 1/3 budiku) a bude to letos snad vsechno.
Jeste vymenim silentbloky u motoru, termostat (desne pomalu se to ohrejva a rucicka teploty je porad tak nejvys v 1/3 budiku) a bude to letos snad vsechno.
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
- Mára GT-i
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vsechny.
Uz mam konecne po problemech s motorem a vubec za to nevdecim zadnymu origo. servisu, kterej sem nakonec zrusil a radsi jsem si udelal cestu k Uherskemu Hradisti.
Timto bych chtel podekovat Kennymu (z fora) a jeho neprilis velkemu, zato plne profi pracovnimu tymu, kterej dal vsechno do kupy, tak jak to ma byt.
Stacila mapka podtlaku, sikovne rucicky a odhadem tak 10 - 15 min.
V tuhle chvili motor bezi jak svycarsky hodinky a doufam, ze i dlouho bude za ty prachy co jsem tam nasypal.
2 Kenny: Dneska jsem byl v tom servise co mi to tak sprznili a stalo se presne to co jsem ocekaval. "My nic, to uz takhle bylo predtim. Vsechno jsme zapojili na to samy misto jak to bylo." Ovsem to jaktoze to predtim slapalo normalne a po jejich zasahu ne, mi vysvetlit nedokazali. Jak taky jinak
Uz mam konecne po problemech s motorem a vubec za to nevdecim zadnymu origo. servisu, kterej sem nakonec zrusil a radsi jsem si udelal cestu k Uherskemu Hradisti.
Timto bych chtel podekovat Kennymu (z fora) a jeho neprilis velkemu, zato plne profi pracovnimu tymu, kterej dal vsechno do kupy, tak jak to ma byt.

V tuhle chvili motor bezi jak svycarsky hodinky a doufam, ze i dlouho bude za ty prachy co jsem tam nasypal.
2 Kenny: Dneska jsem byl v tom servise co mi to tak sprznili a stalo se presne to co jsem ocekaval. "My nic, to uz takhle bylo predtim. Vsechno jsme zapojili na to samy misto jak to bylo." Ovsem to jaktoze to predtim slapalo normalne a po jejich zasahu ne, mi vysvetlit nedokazali. Jak taky jinak

Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88