Jsem celkem dobrodruh, kam se vydám, nejede kolikrát ani rolba
  Jsem celkem dobrodruh, kam se vydám, nejede kolikrát ani rolba  a zatim jsem nikde nezůstal stát
 a zatim jsem nikde nezůstal stát  )
)    P.S. někdo tu psal o zimních pneu 195/../.. tak si myslim, že čím širší guma na zimu, tím horší. Alespoň pro sníh

Jsem celkem dobrodruh, kam se vydám, nejede kolikrát ani rolba
  Jsem celkem dobrodruh, kam se vydám, nejede kolikrát ani rolba  a zatim jsem nikde nezůstal stát
 a zatim jsem nikde nezůstal stát  )
)    
 )   Vzpomínáte si někdo na článek o Toy LC Artic???? To byly pořádný balony. Na zakázku auťák přímo pro Island.  (To jsem ale trochu uhnul od tématu)
 )   Vzpomínáte si někdo na článek o Toy LC Artic???? To byly pořádný balony. Na zakázku auťák přímo pro Island.  (To jsem ale trochu uhnul od tématu)
Tak je rozhodnuto, jdu do Nokian - rada od kámoš pneuservisáka, vymluvil mě Goodyeary (mláceno, teda vyráběno v Turecku s obrovsky namazanou reklamou), Pirelli mají špatný krajní běhouny, Dunlopy jsou příliš tvrdé, Nokianem údajně nic nezkazím a Finové mají zimu kvalitní, takže to prubnu. Uvidíme.pavel411 píše:byl jsem hodne spokojeny s Nokiany, ted zkousim GoodYear (cenove to az tak rozdil uz nebyl)