Nepraktická Celica...

Tlachání o všem - bez zaměření!
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

a ted tu o Mařence a Jeničkovi :D

.. ja snad fakt začnu bejt na Celicy alergickej :D
na jednu starnu nadáváte na VW že delaj ze svých aut neco co nejsou a sami deláte to samé :D
praktičnost celicy je stejná jako praktinost Celicz je stejná jako praktičnost jakéhokoliv dalšího coupe. Nepište co do ni naložili al eco jste nenalůožili, to že jste nidky nepotřebovali naložit nic sktečně velkého a přjet s tím pul republiky ( nebo nedej bože evropy ) neznamená že ta malá, špatně prostorově navrhnoutá "popelnice" je v nečem praktická...

:D ..a ted do mě.. D:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Idaho píše:a ted tu o Mařence a Jeničkovi :D

.. ja snad fakt začnu bejt na Celicy alergickej :D
na jednu starnu nadáváte na VW že delaj ze svých aut neco co nejsou a sami deláte to samé :D
praktičnost celicy je stejná jako praktinost Celicz je stejná jako praktičnost jakéhokoliv dalšího coupe. Nepište co do ni naložili al eco jste nenalůožili, to že jste nidky nepotřebovali naložit nic sktečně velkého a přjet s tím pul republiky ( nebo nedej bože evropy ) neznamená že ta malá, špatně prostorově navrhnoutá "popelnice" je v nečem praktická...

přestaň takhle mluvit o Celice , nebo Tě zabijou :D

p.s. sdílím podobný názor, i když oproti třeba Mazde, Honde a podobných je na to Celica pořád dobře ( neni ale Coupe jako Liftback )
dřív ksem mel napad odendat zadni dveře a udelat pick-up :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

pochop ze tady se na to divame z hlediska toho ze na to ze je to coupe ktery neni urceny k prevozu nakladu tak je velice prostorny oproti obycejnym autum ktery jsou urceny jako rodiny vozitka pro kocarky a hracky pro deti :)

jel sem v dosti coupeckach/GT a s tim uloznym prostorem zadna slava..

ja se muzu pochlubit tim ze sem v ni dokazal previst komplet interier (predni i zadni sedacky, vyplne dveri a stredovej panel) nebyla to sranda ale naskladali jsme to tam :)
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

rekneme nejprostornejsi kupe...skus do BMW kupe narvat lednicku :D
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Diablo píše:rekneme nejprostornejsi kupe...skus do BMW kupe narvat lednicku :D
no mylsím ž ehlavní problém je že tady asi nokdo neví co je to coupe :D celica je v podstate hatch / liftback - podel uhlu poheldu ale v žádném případě není coupe... takže srovnávání co jde naložit do coupe BMW opoti celice je stejná hovadina jako srovnávat zavazadlovej prostor octy kombi a celicy...

to samé co tu nekdo psal "je to coupe ktery neni urceny k prevozu nakladu tak je velice prostorny oproti obycejnym autum ktery jsou urceny jako rodiny vozitka pro kocarky a hracky pro detiů no nevím porovnal jsi nekdy co naložíš do celdy a co do třeba dvojky golfa nebo první generace punta ( oboji3D )?? ) mylsím že napsat jak je celda prostorná oproti "rodinému vozu" je stejen OT jako porovnávat o kolik je trabant rychlejší než zetor 4511 :D proste srovnáváte nesrovnatelné kdo chce prostor na zavazadla, nekoupí si 3dv lift ale jde do kombi nebo 5D hatche ..
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

:roll: sam si to rekl..celicu by sis nekoupil kuli zavazadelnimu prostoru ale presto je velky + ze i presto ze to auto k tomu neni urceny oplyva slusnyma hodnotama se kteryma zastini i "rodiny" ci mestsky auta.....

ja si koupil celicu protoze se mi libi a jede pekne...+ s ni muzu jet na dovolenou se trema velkyma taskama...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

greddy píše::roll: sam si to rekl..celicu by sis nekoupil kuli zavazadelnimu prostoru ale presto je velky + ze i presto ze to auto k tomu neni urceny oplyva slusnyma hodnotama se kteryma zastini i "rodiny" ci mestsky auta.....

ja si koupil celicu protoze se mi libi a jede pekne...+ s ni muzu jet na dovolenou se trema velkyma taskama...
nevím ale ukaž mi jediné "rodinné" auto které celica touhle hodnotou zastíní :D :D :D když tedy zustaneme u srovníní aut se třetími / pátými dveřmi.

Jinak co se týče vnitřního rpostoru celicy ( mluvím o 5 g ) tak ten je malej velředu, natož vzadu ( sedadla.. )
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

mas pravdu...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

greddy píše:mas pravdu...
dík to jsem chtel slyšet :D

ne ted vážne, sakra nenamlouvejte si nic, ta celica je asi tak praktická jako rodiinej vuz jako kdybyste chteli prostejný učel používat bagr :)

a srovnávat jak moc je praktická orpoti rodennému vozu ej myslím taky porovnávání hrušek s jablkama..

celice ja hezkej rádobysporťáček n aobčasné vyblbnutí nebo soukromíé ježdení jenoho max dvou lidí s pár zavazadly a vtom je jeji krása, že to není pracant ale auto zaměřené jen a pouze na vzhled..
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

její výhoda je právě v tom že to je 3dv. a ne 2dv.(coupé) vezl sem v ní už opravdu všechno, 5 krosen + 5 lidí (to byl opravdu hardcore), narval sem tam starobylej šicí stroj, 4x 16"kola i s gumama, 4metrovej okap(ten teda trčel z okna a kufru ven), vozil sem v ní už i dříví, tohle by se do žádnýho coupé(2dv.) nikdy nedalo dát, neřikám že do klasickej 3dv hacbaků se tyhle věci nevejdou ale do většiny jinejch sportáků se opravdu nevejdou, jinak základní velikost kufru je větší než už rodinýho Mégana(360l vs. asi 320l) co máme vedle v garáži, to že tam neni moc prostoru na azdních sedačkách, stim se počítá, ale to že budeš mít kufr jako kráva stim většina lidí nepočítá a bere to jako příjemnej bonus, kámoš má třeba BMW E36 Coupé, kufr je sice taky dost velikej, ale nejspíš by do něj nedostal, kvůli vstupnímu otvoru ani bečku s pivem, to že nemá ani palto ten kufr navíc ještě víc znevýhodnuje, takže pro mě je teda Celica praktická až až, osobně jí považuju(a i tak často využívám) za pracanta a ten sporták je tak nějak navíc, několikrát po sobě sem vní vezl 30kusů 3m palubek, to by mě zajímalo jak to by si nacpal třeba do toho Punta 3D :)
ve svym segmentu je prostě celica jedno z nejpraktičtějších aut, to mi nerozmluvíš, napříš třídama už to srovnávat nelze(ale i tam by měla co nabídnout-jen jí ensmíš považovat za Tranzita, což si skoro dělal :) ), jediný co mě na ní vlastně štve je to oplastování v kufru, a jaxem si všiml toho se nezbavila ani 7gen., ten palst se snadno poškrábe a vypadá to fakt hrozně
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Idaho píše: Nepište co do ni naložili al eco jste nenalůožili, to že jste nidky nepotřebovali naložit nic sktečně velkého a přjet s tím pul republiky ( nebo nedej bože evropy ) neznamená že ta malá, špatně prostorově navrhnoutá "popelnice" je v nečem praktická...

Takze Idaho, ja ji mam na bezne uzivani a rozmazlovani, ale kdyz holt potrebuji v ni neco prevest, tak to tam prevezu, treba dve jizdni kola a spolujezdce.. Kazdej rika, ze se do celici nic nevejde, ze je to sportak atd.. Ve srovnani s autem jako fabie atd.. je super... kazdyho vec, jestli se nekomu libi prakticka fabie, at si ji koupi, jsem prozatim vernej celice...
Jinak tady si mluvil o tom, aby sme rekli co sme do ni nenalozili.. Jednou babicka potrebovala odvezt kravu(domaci zvire) no nechtelo se ji tam :D takze krava se do celici nenalozi, leda ze by byla naporcovana :D zkratka dobre, na sportaka je celica velmi prakticka, takze asi tak. souhlasim s panem Gar..... :wink:
Celica 1,6STi
Obrázek
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

ombre píše:2 haky: už to jen začít vyrábět v kombíku s 1,6 D a bude to snem každého Čecha ;).
si děláš legraci, ale v Itálii se prodávala 5. generace s úpravou bez zadních sedadel a odděleným "nákladovým prostorem" něco jako mini-van :)
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

Idaho píše: ne ted vážne, sakra nenamlouvejte si nic, ta celica je asi tak praktická jako rodiinej vuz jako kdybyste chteli prostejný učel používat bagr :)...
Teda ale už toho mám dost.... on si nedá pokoj ;)

1. je to nejpraktičtější všeúčelový vůz jaký jsem kdy viděl (řešmě 6gen hatchback, ne kupé! Do kupé nenacpes vůbec nic...)
a) vypadá dobře
b) místa pro dva je mraky, pro 4 méně mraků (ale zatim si vůbec nikdo nestěžoval) :)
c) pokud něco chci převést tak to prostě převezu (pouze na jedinou věc jsem si auto půjčoval, a to když jsem vezl rohový gauč a křeslo)
d) s autem jsem jel naloženej od podlahy až po střechu několikrát a ne zrovna krátkou trasu
e) v autě jsme už i spal (vlastně byly jsme dva a taky to šlo)
f) auto mám přes tři roky a ještě NIKDY jsem nemusel řešit stav "sakra to auto je malý, tam se nic nevejde". Nebo "kéž bych měl kombíka".

2. auto je ideální pro mladé páry i pro rodinu s dětma (ty dvě se tam fakt vejdou... jedno je sice lepší... ale to neřešmě). A videli jste už někdy v celde autosedačku? Já ano :)

3. pokud budu kupovat auto pro dva až tři lidi které nevypadá tuctově (kterákoliv škodovka), není k ničemu (představte si 911 Porsche) a je spolehlivé (fakt nechci nikoho urazit ale Francouzi jsou na auta strašný) ... tak mám jasno :)

p.s.: pokud budu v budoucnu kupovat něco jinýho, tak jen kvůli koním pod kapotou. Ne kvůli "nepraktičnosti" :)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nechi ti brát iluze, nevímjak je na tom 6. gen ale ta 5. je proste v tomhle hrozná..

Chápu že zatím jsi vždy odvezl to co potřebuješ a v tom ti stačí ale to že vyhovuje tobe ve vožení tvých věcí neznamená že bdue vyhovovat každému.

celica proste není praktické auto :) budu s eklidne hádat až do krve. chtel bych třeba videt jak drobná ženská bude do 5. gen rvát dozadu destkou sedačku ( abno jde to ale musí být dvy , vyndané zadní platiou sedačka s ejak ježek v kleci protáhen a náčí skrz kufr / nejlépe když s eješte jedna azdí sedačka skloopí to tam pak jde líp ) a upne, práce pro jednoho chlapa cca 5-10minut. pro ženskou se 160cm neřešitelnej problém.

v celice neodvezu psa ( pozor ne podvyživenou lišku ale psa ) na delší vzdálenost než 50km aby se mne nepokusili nezavřít za týrání zvířat ( kor když hafy máte dva ) - v tomhle nad celikou vyhraje i "obyč" rodinný sedan , neřkuli hatch..

no ale takových vecí je spousta. proste mi fakt připomínáte "golfisty" co se furt snaží dokázat jak jejich auto je proste nej .. ( dokonce i stejné fráze - odvezu v tom vše co potřebuju, žere to tak málo, je to tak geniálně vymyšlené, je to tak praktické.. atd.. ) - podle váš by i trabi 2D byl vysoce praktickej, protože ten květináč s kytkou a kabelku co potřebuju převézt v tom odvezu vždy..

chápu že vám zrovna stačí ale to z nej nedelá praktické auto pro masy lidí :)

jinak ted z trošku jiného soudku, že maj sportovní vozy malej rejt, to už sem si zvykl ale že i "rodinej superpraktickej hatch" bude mít menší rejt než supra to sem fakt nečekal :D
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

jo to je jeden z nejvetsich problemu..super malej rejd...ale opravdu zalostne malej...to mi taky vadi
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“