Celda ST18 info
to je ted trend, vetsinou to totiz koupi lidi pac se jim libi, pak zjisti ze i Celica potrebuje peci a tak se ji chteji najednou zbavit kdyz vidi ze to stoji slusne penize, pak si koupi evropana, a zjisti ze ty ceny jsou jeste horsi a ze se dily meni drive a vice casteji tak se mlati do hlavy, no kazdy sveho stesti strujcem, ja se nenechala odradit mam uz skoro cele auto nove a jsem hoooodne spokojena, ted si to jen uzivam, a ze to byla mrdka pro vsechny, to uz ani nevzpominam 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Ja ji ted do 3 tydnu davam na lak, nevypadala nejhure, chci si ji nechat co to jen pujde.. Hlavne ani nevim co bych ted ve stejne cenove relaci iu o 50t. vyse koupil, zadny auta nejsou co se mi libi a chtel bych je..
Vlastne je 5.geneerace celici 4x4..
ale to je jen sen.. No uvidime, az budu na vejsce jak cecilku vyuziju, kdyz ne tak bude v garazi a nebo v garazi u nekoho jineho.. A za celdy penize pujdu na cas bydlet a potom udelat krok k 4x4...
Vlastne je 5.geneerace celici 4x4..

Re: Celda ST18 info
Ja bych si ji rad nehal ale nemuzu lebo sem slovak a mam to na ceskych znackach a pisane na otca. on ma v cechach pobyt ale za chvilu uz konci tak proto.Marťas píše:Na prodej? co to?? Koukam, ze se kazdej celic zbavuje co to jen jde..Dubac260 píše:Ja mam na prodej celdu 5Gen. Keby si mnel zajem tak napisu podrobne info.MiTMaN píše:Takze sem se rozhod poridit si asi celducorollak je sice dobrej . .ale neni to vonco
takze na co si davat bacha
kolik tak km abych nemusel hned delat go atd
budu rad za kazdej postreh
jaky maj roztece der na kolach,jestli je nakej rok lepci nez jinej,jakej motor by byl nej
(nemyslim samozdrejme nejporuchovejsi
)

ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no a proč by jsis ji nemohl nechat na někoho z fora ji napiš mezi tebou a tím s fora si udělej smlouvu že auto je tvoje a fiktivně napsáno na čecha a jezdíš vesele dál ja myslím že by to mohlo fungovat a je dobrý když tě vyfotí za pokuty tak dotyčný za tebe půjde na policii ale na fotce budeš ty a ne majitel tak nemaj šanci ti dát pokutu ani tomu co to auto bude na něho napsaný to je dobrý nééDubac260 píše:Inac sem s celdou velice spokojen a je to velmy spolehlive auto. mam ji skoro rok a nikde mna nenechala a nemnel sem zadnou poruchu, a to na ni jezdim skoro kazdy den. uz kdybych nekdy kupoval auto tak jedine japonske.
ja myslím že by se tak dalo s někým dohodnout a nemusel by jsi ji prodávat ale jestli si ji chces prodat a uvás koupit tak to jo
a nebo mi neříkej že by jsi ji nemohl přihlásit u vás ofiko???,
No prave ze raci to nechcu pisat na nekoho jineho kvuli pokutam lebo sa iba rozjedu a uz prekracuju rychlost atd. A s tym prihlasenim auta na slovensku je to uplne inac nez v cechach. Na slovensku si mozeme prihlasit dovezene auto az od roku 97 alebo musi splnat EURO 3. A vy si mozete dovazat EURO 2 a nevym ci aj to nezrusili a uz je to uplne jedno.
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90