KONEC CELICY

vše ohledně modelové řady Celica

CO S ČMELÁKEM??

Anketa končí za čtv 28.06.2007, 20:57

Spravit
20
87%
Sprasit
1
4%
Prodat
1
4%
Rozprodat na díly
1
4%

Celkem hlasů: 23

mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Celerak2.0Gti píše:
mison píše: ono sa dobre hlasuje za opravu pokial s tym hlasujuci nic nema a nic ho to nestoji :D .GO motora ta bude stat tak 23tis ceskych..
ale prd, mě Radus udělal GO (bez broušení válců, to nebylo třeba) za cenu mnohem nižší než píšeš, rekneme za polovic (bez prace ovsem, to jsme zvladli vicemene sami : ))
a navíc, ten motor,který mu leží doma, už je po GO, jen nebyla broušená klika,takže to se dělá teď a ten motor bude jezdit jak vííííítr ;)

Radus: jak čtu, tak ten motor kterej ti teď klekl chceš taky udělat komplet, a pak ho někomu nabídnout do auta za jeho stávající, ne? ;) Tož petissu, začni šetřit :D:D:D ;);)
GO je GO. nie iba pretesnenie motora :D aj ked podla toho co si pisal si ani gufera nemenil.
Celica All-trac
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

mison píše: a navíc, ten motor,který mu leží doma, už je po GO, jen nebyla broušená klika,
.. no potom ten motor nemůže být po GO, že :D
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

mison píše:
Celerak2.0Gti píše:
mison píše: ono sa dobre hlasuje za opravu pokial s tym hlasujuci nic nema a nic ho to nestoji :D .GO motora ta bude stat tak 23tis ceskych..
ale prd, mě Radus udělal GO (bez broušení válců, to nebylo třeba) za cenu mnohem nižší než píšeš, rekneme za polovic (bez prace ovsem, to jsme zvladli vicemene sami : ))
a navíc, ten motor,který mu leží doma, už je po GO, jen nebyla broušená klika,takže to se dělá teď a ten motor bude jezdit jak vííííítr ;)

Radus: jak čtu, tak ten motor kterej ti teď klekl chceš taky udělat komplet, a pak ho někomu nabídnout do auta za jeho stávající, ne? ;) Tož petissu, začni šetřit :D:D:D ;);)
GO je GO. nie iba pretesnenie motora :D aj ked podla toho co si pisal si ani gufera nemenil.
Víš my nejsme blbci, co si myslíš že jsme asi dělali, komplet hlavu, spodek, překroužkování, jen se neuhlovali ojnice, a nebrousili válce. Ale je to věcí názoru.

No motor jsme udělali a valí, jde o to za jaké ceny se kupují díly a jelikož mám docela velké slevy v obchodech s díly tak to jde.
RAV4 D-CAT
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

jsem čekal, kdy se ozveš ;) :)

Jinak jsem misonovi poslal SZ, tak snad už pochopí jak to s těmi motory našimi je :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak: no šetřím co to dá, ale teď jsou na řadě brzdy a zrovna dnes jsem začal řešit tu ABSku, takže ta je teď na prvním místě a hned poté brzdy. Motor asi bude muset ještě počkat. Dokud jede, tak a't jede ;)
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Kašli na to, my si děláme motory pro sebe a né pro ně, budu v tom pokračovat, pro sebe a kamarády. Nestojím o nějaké kybice, kteří pouze mluví a nic jasného bohužel pro toto fórum nenapíší. :evil: :twisted:
RAV4 D-CAT
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Radus2,0Gti píše:Kašli na to, my si děláme motory pro sebe a né pro ně, budu v tom pokračovat, pro sebe a kamarády. Nestojím o nějaké kybice, kteří pouze mluví a nic jasného bohužel pro toto fórum nenapíší. :evil: :twisted:
přesně na tohle asi plno lidí čeká chlape 8) :twisted: :wink:

mno jinak se zdržím další debaty, páč by to tu ještě bylo dusný... a to my co? nechceme přece :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

ok jsem stejného názoru
RAV4 D-CAT
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Radus2,0Gti píše:Kašli na to, my si děláme motory pro sebe a né pro ně, budu v tom pokračovat, pro sebe a kamarády. Nestojím o nějaké kybice, kteří pouze mluví a nic jasného bohužel pro toto fórum nenapíší. :evil: :twisted:
Plně s tebou souhlasím a jsem rád, že nám budeš dál pomáhat jako dosud. Musím říct, že na cokoliv jsem se tady ptal (ne že by toho bylo moc) tak mi skoro nikdo neporadil. Nějaký ty světlý vyjímky, kdy někdo poradí se najdou, ale kdykoli sem se tě na něco zeptal, tak jsi poradil a dobře. Naposled dneska s tím ABS.
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

robil som GO kompletne uz na 2 motoroch 3sgte a 3sge tak mam nejaky prehlad o cenach.. ale ked mate taku super zlavy tak proti tomu sa neda argumentovat.. staci ked si hocikto pozrie cennik napriklad matejecka a je hned jasne ze komplet go s novym chladicom 15tis je pre bezneho cloveka nerealna cena. inak pootm neviem o com je tento pripevok.. mas motor spraveny skoro zadara a pytas sa ci mas to auto vyrazit alebo prehodit motor? Ale uz mas co chces.. mas pozehnanie toyotaklubu tak mozes pracovat.
Celica All-trac
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

nevim ale podle me kdyz nekdo ani nesahne na kliku,pisty nebo ojnice tak to neni GO...protoze to je stavebni kamen celyho motoru spolecne s blokem ktery jsou nejvic namahany...ja jsem taky vymenil tesneni, svicky pujdu i na trysky a na ventily a taky tomu nerikam GO :D
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

asi je to zbytecny, asi se tu neco spatne napsalo, pac to nekteri spatne pochopili jak se divam... a je to zbytecna prace zkusit to uvest na pravou miru... asi se holt nezadarilo mno :(

na kliku se u me sahalo... a nevim proc sahat na pisty ci ojnice a blok, kdyz jim nic neni... ale uz to nereste, stejnak prd vyresime, akorat se budem chytat za slovicka panove, a pripadne damy...
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja nic neresim neberu nikomu um davani motoru do kupy..jen by se meli veci nazyvat spravnymy nazvy :)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

A DOST! Ty vase zabomysi valky! Myslim ze kazdy vi co takova spravna GO obnasi, uz se to tu jednou probiralo, myslim ze nejlepe to v jednom threadu vystihl RaW, jak s vymenou dilu tak i s penezi. V tomto tematu ale nejde o to jestli nekdo udelal nebo neudelal GO jde o to ze tady nekdo chce nejspis podporit, pac treba nevi jestli do toho jeste jednou jit a auto dat do kupy, protoze uz mu dosla trpelivost.

Radku, nazory tu mas, vetsina lidi te podporila, to vis ze si mozna nekteri neuvedomuji ze takova oprava neco stoji, ale to uz je na tobe zvazit financni situaci a bud do toho jit nebo s tim prastit.

Kazdopadne preju hodne stesti pokud se do toho das a at uz zase brzo jezdis.

Vyhnete se uz prosim zbytecnych hadek nebo to tu zamknu, toto k nicemu nevede! Thanks all :!:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

pravda je co pisal greedy.. pokial nebol robeny vybrus tak to nieje GO.. ked si ty taky odbornik ze si pozrel na blok a zhodnotil to tak ze nepotrebuje vybrusit tak ok.. ja by som v zivote nedal nove piestne kruzky do nebruseneho bloku. ked je uz motor vonku tak robim vsetko lebo nieje nic lepsie ako nahodit motor a zistit ze ma zlu kompresiu s vedomim ze ca cca 8tis navyse by to bolo 100%.. tak mozno preto sme s cenami niekde inde.
Celica All-trac
Zamčeno

Zpět na „Celica“