Koupe Corolly.

vše ohledně modelové řady Corolla
Jiří Zelený
Člen Týmu

Příspěvek od Jiří Zelený »

Mám corollu 2.0 D-4D r.v.2001. Jsem dost spokojený.Mám ji asi rok a půl a auto zatim šlape bez poruchy.Najezdil jsem asi 23000km.Spotřeba podle počítače v průměru kolem 6,7 l.Dá se jet taky za 5,3 l,ale to je výletní tempo.Nejlepší je ten zátah motoru.Nemusí se řadit a auto zrychluje bez problémů i na čtyřku nebo pětku.Maximálka je 185 km.Víc se to nerozjede,ale víc asi není potřeba.Můžu jen doporučit.
Corolla 2.0 D-4D 66KW
Banjo
Řidič

Příspěvek od Banjo »

To může být dobrý. Nedávno jsem četl test Corolla Combi 1,4 D-4D. A měla myslím stejný výkon jako máš ty (říká se objem ničím nenahradíš). Psali o ní jen v dobrém. Na mně jsou 2 litry hodně - pojístka apod. Myskím, že to vychytali Pažouti s 1,6 HDi a 80 kW. To je podle mně ideální objem na diesel.
Ex - Coyota 93 1,3 sedan 4E-FE
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

1.4 D4D

Příspěvek od drgi »

Banjo píše:To může být dobrý. Nedávno jsem četl test Corolla Combi 1,4 D-4D. A měla myslím stejný výkon jako máš ty (říká se objem ničím nenahradíš). Psali o ní jen v dobrém. Na mně jsou 2 litry hodně - pojístka apod. Myskím, že to vychytali Pažouti s 1,6 HDi a 80 kW. To je podle mně ideální objem na diesel.
1.4 D4D ma o nieco mensi vykon aj krutiaci moment a cca o liter nizsiu spotrebu ako 2.0. na bezne (nezavodne) jazdenie sa mi to zda uplne idealne, mimo mesta za 4.5, v meste za 5-6 a krutiaci moment dvojnasobny ako porovnatelne benzinove motory. tusim sa objednam na testovaciu jazdu a dam vam vediet ako to v skutocnosti je :-)
Odpovědět

Zpět na „Corolla“